LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (113)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

am vazut poze muuuuulte, deci: Giulica, super, ai fost la inaltime, scumpa ca de obicei; Kitty oare ti-am mai zis ca seamana asa de bine Giulia cu nepotica mea, la fel de bucalata si cu gropite si ochii albastri;
si emotionanta primire ai avut la serviciu....

vazut si familionul de Andra, sa fiti fericiti!!!

am vazut si pe Timeea de Absoluta, apropo ea isi pronunta numele? a mea spune Meea; si sa mai pui poze

eu ma delectez cu acte, conta...timi e plecata la buni, gata revin la ale mele ca asa trece timpul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Buna ziua!

Maaama, cate poze frumoase am vazut.... sa traiti cu totii si sa fiti sanatosi si fericiti!!

Stiu ca nu am dreptul sa zic nimic, ca sunt multi altii care au probleme mai mari ca ale noastre, dar... sunt suparata ca nu reusesc sa-i scad temperatura Antoniei.. cu toata schema antifebra, cu tot antibioticul, ea tot sta la un 37.6, 37.7... Sunt constienta ca abia a luat 4 doze de antibiotic si ca trebuie sa mai astept sa-si faca treaba, dar sunt putin speriata ca vom ajunge iar la injectii la 6 ore... inca nu mi-a trecut de tot dupa perioada aia. Mai stiu si ca nu-mi permit sa ma arat speriata si ingrijorata, nici fata de ea, nici fata de sot...
Stiu ca o sa fie bine. Mi-as dori numai sa fie bine mai repede si mai usor, sa fiu sigura ca antibioticul isi face efectul dorit si sa scapam in 7 zile...Si sa scape si ea de temperatura asta care ii creeaza disconfort...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

La muuulti ani, Elyana!!!

La multi ani, Claudi@!!

La multi ani, Lauramar!!

La muuulti ani, Timeea si Ian!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Cam tarziu dar asta este
La muuuuulti ani Timeea!..vazut tortu cu printesita acu le asteptam pe cele de la MC
La muuuuulti ani Ian!
La muuuuulti ani Elyanne!...pentru o super mama daca ei zic ca a fost bun ce mai conteaza cum arata..felicitari pt examene
La muuuulti ani Claudia!
La muuuulti ani Lauramar!

Mai am vazut poze cu Giulica de la ziua ei...ce fotogenica si expresiva este...de torturi nu mai zic nimic ca am salivat de tot...iar de primirea de la serviciu super primirea....iar de noul job ma bucur ca a iesit cum iti doreai..sunt convinsa ca o sa fii o "pisaloaga" excelenta

Laura sper sa fie ok cu Edy ca se apropie aniversarea

felicitari pt micuta anuta si canuta ei
Am vazut Poze cu familion de Andra multe multe...felicitari pentru frumoasa familie

mai avem ceva de spus dar nu mai stiu..revin

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Buna

La multi ani puiutzilor care s-au serbat in ultimele zile!!!

La multi ani sarbatoritilor de astazi Timeea si Ian !!!

Foarte frumos tortul printesa al Timeei asteptam si pozele pe cele de la petrecerea picilor. O dulcica si ce mare s-a facut!!!

La multi ani mamicilor care se serbeaza astazi: Elyanne , Lauramar si Claudia@ . Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de nazbatiile puilor vostri!!

Kitty - superba blondina ta, iar torturile . Si ce mai primire la serv... pai sa tot faci copii ca sa pleci in concediu si sa ai parte de o asa primire . Bafta sa fie job-ul asa cum ti-l doresti tu.

Alexa - ce dulce-i Deliuta cu codite!!! Si ce de toalete ati avut la aniversare.

Eliana felicitari pentru examen, chiar nu stiu cum reusesti sa le faci pe toate ... un buchet mare de pentru tine.

Andra - ce fascinat se uita Edy la cei doi gemeni? Ai o familie minunata si vesela, se vede de pe fata fiecaruia dintre voi ca sunteti fericiti. Ce dulci sunt toti 3 aici http://entertainment.webshots.com/photo/2576927400068204125CwfsEs . Am si eu 2 curiozitati (de baba): de ce 3 lumanari la tortul lui Edy si ce sunt desenele (schitele, ca nu-mi dau bine seama din poze) de pe perete, sunt facute de vre-unul dintre copii tai?

Sanatate Antoniei , lui Matei , Edy si tutror bolnaviorilor. Un pe nasuc pentru fiecare si pentru mamicile lor.

Crina & Maya Georgia

Decembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Cu mii de scuze pentru intarziere dar... va explic mai jos.

La multi ani, Eliana! Sa fii fericita ca implinita ai tot dreptul sa te simti cu o asa familie minunata! Sa traiti!

La multi ani, Claudi@!!

La multi ani, Lauramar!!

La muuulti ani, Timeea si Ian!

Am vazut poze cu printesa Timeea si tortulet adevarat de printesa. Sa ne-o arati mai des ca tare frumoasa mai e si cand vad cat a crescut !!!

La pozele Lui Edy inca ma uit, dar tare frumosi mai sunteti toti, cu familie extinsa cu tot! Sa fiti sanatosi!!!

Deci, scuze de intarzieri si aparitii pasagere, dar la fie-mea in gura e batalie pe primul loc, adica oare ce masea da mai intai dintre alea 4 ramase? Asa ca trebuie sa ne infiintam sa deschidem parcul si sa fim cam ultimele care pleaca, nu cumva sa se deschida si inchida fara noi. Asta pentru ca acasa nu ne mai intelegem "om cu persoana". Se infiinteaza la iesire si din "pa Thea acum!" n-o mai scot. Numai daca n-ar fi o lupta corp la corp imbracatul...

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

mesaj pe Raul:
LA MULTI ANI, SA RAMAI MICUL BARBATEL A LUI MAMA, SA ADUCI IN CONTINUARE NUMAI BUCURIE IN JURUL TAU! (Daca intre timp ai invatat sa citesti si cu litere mici scuze de caps.)

Timpul meu e f scurt acum, sufar ca stau atat de putin cu pisicuta mea, dar am reusit cumva aseara sa vad poze si filmulete:
Cu Radu cu poezelele - tinut de mama ascuns pana acum.
Cu Timeea de Absoluta - aproape o poza intreaga ..
Cu familia frumoasa a Andrei pe aripile timpului.
Am vazut Maya de Arrisa - tica-tica...
Am mai admirat baiat, torturi si picioare de Ane
Imi cer scuze ca ieri nu am urat 2 mamici:
Lauramar si Claudi@

Roxi da-mi nr erdeeshilor din Brasov sa-i spurc...pai se poate?
Si undeee-i Pisik?

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuuuuuulti ani, Raul!

Kitty parca Pisik nu mai avea net acasa... sau clac. ... daca tiu io bine minte...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani tuturor mamicilor si copilasilor ce au aniversat cate un anisor in plus!

La multi ani Raul!

O zi frumoasa va doresc!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La multi ani RAUL!!!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput