LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (113)
Raspunsuri - Pagina 6
biky spune:
La multi ani pentru Raul dulce si scump...sa iti aduca numai si numai bucurii...iar inimile voastre sa ramana pentru totdeauna unite in multa dragoste!!!
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,58,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus
laura_oana spune:
buna
La Multi Ani Raul!!!
despre noi 
ieri dupa somnul de pranz edy s-a trezit cu rauri-rauri de muci transparenti, febra stare de moleseala, etc ..asa ca am fugit la Dr
diagnostic: Faringita Acuta!
tratament: Cefalexin( antib.), Nurofen, Olynth puf, Biotics, Ambroxol +Aerius pt alergie.pe langa toate astea mai are si jumate de masea iesita ...febra l-a tinut toata noaptea (38) are diaree, si muci curg ca la robinet!
..bine ca a scazut la 37 febra de azi dimi si nu mai e asa molesit.
sper din suflet sa se faca bine pana sambata sa putem sa il sarbatorim..daca nu ...amanam..asta e.
+ ca acu il apuca si pe ta-su oarece raceala!
va pup
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
carmenefr spune:
La multi ani Raul !
Sa fi sanatos si voios, si s-o ajuti pe mami mereu !!!
Laura sanatate multa !
menuet spune:
La multiii aniii tuturor sarbatoritilor!
Vazut toate pozele pana acum ce sa spun ..familii minunate, copii frumosi, torturi delicioase, tinute diverse ff frumoase(la fetite)
Laura, Laina, Ioana- multa sanatate la copii.Sa va faceti bine repede!
Si io cam nauca..Ela ne alturam voua in batalia maselutzelor
rein spune:
Am fost duminica la mama, au venit si socrii si am sarbatorit cele 23 de luni ale lui Petru, 11 ani de cand ne-am cunoscut noi si 34 de ani de casatorie ai parintilor mei. Chef mare.
Am facut si ceva poze cu baietii mei:
http://www.flickr.com/photos/33881321@N03/show/
Petrisor e tuns![]()
stefimic spune:
LA MULTI ANI!
RAUL ANDREI
Sa cresti mare, sanatos, voios, sa ai in viata numai bucurii si sa iti bucuri parintii!
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
stefimic spune:
REIN am vazut pozicile voastre, tare dragute, ce dragut este PETRU tuns, iar dupa bebe mic m-am topit cum l-am vazut cum suge, sunteti intr-adevar o familie reusita si fericita.
LA MULTI ANI! pentru parintii tai, pentru cei 11 ani, pentru cele 23 de luni ale lui PETRU, dar si pentru cele 2 lunite ale micutului.
stefimic spune:
ABSOLUTA ce draguta si mare este TIMEEA,iar tortuletul suuuuper.
ANDRA ce familie mare si fericita sunteti si voi, si mai ales cele trei comori ale tale, sa de-a DUMNEZEU sa va tina sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii.
LAINA sanatate multa piticutei si nu gresesti cand iti faci o mie si una de ganduri, dar hai ca o sa treaca si o sa vina primavara si sper sa terminam si noi cu racelile.
LAURA sanatate multa lui EDY,sper sa va treaca pana sambata ca sa puteti sarbatori bondarelul cum se cuvine.
mai ales ca vad ca aveti dubla aniversare, e musai sa va faceti bine si cu taticul din dotare, deci de la voi asteptam poze duble![]()