Copii din 1995-1998(29)
Raspunsuri - Pagina 11
CriPOD spune:
Alma, cred ca streptococ in gat am avut. Cred... Ma bucur sa te vad iar.
Sanca, pai pe langa ca nu-mi mai trece treab asta, acu mi se infunda si urechile si ma doare si capul, de pe cand termin de raspuns la cate un subiect am obosit. Si mi-e jena ca citesc si pe cand sa raspund uit tot ca "lulu" si nu vreau sa trimit mesaje gresite.
Si dupa ce ca ma simt asa, ma mai si streseaza copila asta, continua cu pierdutul lucrurilor, nu mai stiu ce sa-i fac. Cel mai trist, prima jucarie i-o cumpara ea pepitului, o girafa sophie. A dus-o la scoala sa faca nu-s ce natura moarta la arta cu ea si-o pierdu si-aia. Imi zise sotul meu, ca lui i-a marturisit si era distrusa. I-a zis el ca o ajuta sa o inlocuiasca. Dar mi-e ca e asa afectata si continua sa-si dea pumni in cap, unde io nu stiu cum sa-i cresc self-esteemul, ea si-l darama. Nu stiu cum s-o ajut cu pierdutul asta de lucruri, nu stiu.
Noh, c-am obosit deja.
Ana, sanatate Luanei!
Agho, flower, nu am putut pentru ca sa aprofundez treaba cu scoala in ro din motive de lipsuri la mansarda, da' sper sa-i dati de capat.
Sanca, distractie placuta lui Elliot in LA! Wow, tu cand pleci in excursie?
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
andacos spune:
Aoleuuu cine m-a pus sa citesc pe aici!
Deci asa Miki si agho se lasa cu depresii la schimbarea asta ...fatidica de prefix!Pai eu abia m-am vindecat de una si am spus ca nu mai vreau sa am parte de asa ceva niciodata!.De parca ar fi cum vreau eu!deci...dupa spusele voastre iar s-ar putea sa intru peste vreo luna jumatate in depresie!
Multzumesc tutror de urari,este greu sa te mutzi,este greu sa te obisnuiesti intr-o casa noua,este mult de munca,sunt multzi bani,dar...trebuie sa faci sa te simtzi bine ca apoi iar dai in...depresie!
Andrei a intrat de astazi in vacantza de pasti,la scoala e ca de obicei,nici prea prea nici foarte foarte,eu m-am consolat ca sa zic(ca sa nu intru iar in depresie)asa,stiu foarte bine ca are un fond bun si odata si odata ii va veni lui mintea la cap!Sistemul de invatzamint german itzi ofera destule portzi asa ca ,totul este sa vrea!Chiar si mai tirziu!
Cu adolescentza-este intr-o faza de liniste acum,ca sa zic asa,important e felul cum arata ,cu ce se imbraca,cum ii sta parul(ca mare problema parul asta cirliontzat,trebuie facut cu placa,nu conteaza ca afara ploua sau e cetza)dar e bine sa zic asa!
Inca am copil cuminte care din punctul asta de vedere chiar nu-mi face nicio problema!Daca s-ar stradui si la scoala mai mult...tare ar fi bine!dar hai,nu mai zic ca iar ma apuca amocu`pe aici!
Ma duc la culcare,ca inca nu m-am obisnuit cu ora asta de vara si tot umblu ametzita peste zi!
Dana
mikimihaescu spune:
Buna dimineata,
dupa vreo 2 zile de soare si vreme de vara a inceput sa ploua, off. Deprimanta vreme. Dar sa nu mai pomenesc cuvantul asta aici.
Andreiu meu care e in clasa a 6-a isi termina lectiile in maxim o jumatate de ora. Voua vi se pare normal sa nu aiba teme? Ma innebuneste, cica nu le da nimic de lucru acasa.
mhldvrc spune:
Buna dimineata!
Miki, ai vorbit si cu alti copii/parinti, poate ca Andrei are dreptate si chiar nu are teme, dar exista si varianta Mihai care niciodata nu avea teme si el defapt mergea la scoala cu ele nefacute invocand tot felul de motive. Acum i-a venit mintea la cap, s-a schimbat profa si i-a dat nota mica.
Anca, imi este ceva mai bine, astazi merg si la eco, am facut si analizele, sper sa fie bine, am tras-o putin, dar asta e...
Agho, ocupata nu, poate doar cu , zilele astea am stat mai mult in pat.
Ana, nu se vad pozele, trebui sa ma loghez, poate faci ceva in legatura cu asta. si multa sanatate Luanei.
mQQm, sanatate maxima! Apropo de pierdut, si Mihai este la fel, intr-o zi v-a veni fara cap . Am incercat orice metoda, inclusiv proces verbal dublu exemplar, semnat, data, tot ce trebui si degeaba .
Cu exceptia problemelor mele de sanatate si mica problema financiara totul este ok.
Mihai inteles ca la scoala trebui sa invete si sa-si faca temele, sa aiba note mari, nu doar de trecere. Acum ne intelegem mult mai bine, are note mult mai bune, ieri le-a adus testele la chimie(impecabil, fara gresala 10) si la romana(Doua Loturi- argumentare ca este nuvela) unde s-a descurcat destul de bine(mici greseli). Doar cu imbracatul mai scartaie pe ici pe colo, are calduri sub limba , pleaca la scoala doar in tricou cu maneca scurta.
Tatiana ma ajuta foarte mult iar cu scoala se descurca excelent.
Mihaela, Mara,Andra, Miha, Vic, Alma
si
de siEMMA INVINGE cancerul!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!(6)TELEDON!!!
Ana68 spune:
Va salut si eu,
Multumesc de urarile de sanatate!Luana isi revine ,ieri si aseara nu a mai tusit9Prea putin si nu se pune),se pare ca ce i-am dat a fost bun...in schimb era suparata ca nu mai doarme cu mine si tusea asa,de control,ca sa-mi arate ca e bolnava si daca a vazut ca nu tine vrajeala,a dat-o la intors ca ii e frica de intuneric si alte povesti d-astea de speriat copiii...Intr-un final a vazut ca nu prea are succes,asa ca a pus capul pe perna si in doua minute a adormit.
Mikki,zic si eu cu intarziere un sincer si calduros "la multi ani!" cu tot ce-ti doresti si bine ca ai iesit din starea de suparare...uneori ne deprima trecerea anilor,insa daca privim inapoi si vedem ca nu au fost in zadar si ce am realizat...ne bucuram.
Alma,ce bine ca ai putut avea o discutie constructiva cu Diana despre partea finaciara...e bine ca a inteles cum stau treburile si ce bine ca ai un copil intelegator.Multa bafta la scoala si succes la indreptatul notelor!
Anca,multumesc!Pai cu Alex,daca nu tinem haturile...ne trezim cu el in moalele capului...trebuie oleaca de struna,altfel ajungem ca si colega lui Marius.Va povesteam o data pe aici de femeia aceea,ca baiatul e cam obraznic.Aseara imi spunea Marius de colega asta a lui,ca ei doi se intalnesc la o tigara pe hol la lucru,si doamna se plangea la Marius ca deja nu se mai intelege cu fiul ei...ca nu o mai asculta deloc,ca este impertinent si foarte obraznic,ca nu face nimic din ceea ce i se spune,ca intoarce vorba,ca nici cu scoala nu merge prea bine...ori eu nu vreau sa ma risc catre asa ceva.
Deci...apropos de patania cu Elliot la scoala:corb la corb nu-si scot ochii...asa se calesc caracterele tari!
Sa va mai povestesc ceva...zic eu de bine...sau cel putin asa vreau sa cred.Mi-a povestit Alexandru aseara,de o discutie avuta cu alta profesoara de matematica din scoala lui,profesoara care il stie pe Alex bine si il apreciaza.Doamna asta l-a intrebat ca ce-i cu 4 la mate.Alex i-a explicat,cat a putut,patania cu profesoara lui de mate.Profa asta a ramas putin...contrariata.In fine,ieri s-au intalnit in scoala,iarasi si profesoara aceea l-a tinut pe Alex de vorba si i-a spus ca a abordat-o pe doamna lui de mate in cancelarie si a intrebat-o ca de ce reactioneaza asa fata de Alex,ce are cu el si asa mai departe?Profa de mate a lui Alex de la clasa,i-ar fi zis asteia ca nu e razbunare,ci ca e suparata ca Alex(dupa parerea ei) ar fi stiut sa rezolve subiectele la "plus si minus poezie" insa din rautate nu a scris nimic,ca sa se razbune pe ea si sa nu se califice.Profa astalalta a ramas surprinsa si i-a povestit ce ii spusese Alex,cum ca el chiar nu a stiut sa rezolve problemele de concurs si ca are lacune in materie,mai ales la teorie si ca copilul este speriat de atitudinea ei razbunatoare.Profa lui Alex a ramas,cica,surprinsa si nu vroia sa creada,sustinsnd ca Alex se razbuna...unde dai si unde crapa!In fine...intr-un final profa lui Alex a spus ca de ce nu vine Alex s-o intrebe daca nu stie ceva si ca ea asteapta sa fie intrebata si,cumva zic eu,bagata in seama de catre copil...la care cealalta i-a sugerat sa isi schimbe atitudinea fata de el,daca asta doreste.Acuma eu sunt foarte curioasa cum vor decurge in continuare ostilitatile...daca disctutia profelor va avea vreun efect...si nu in ultimul rand,i-am sugerat lui Alex sa invete ca si pana acum,ca o discutie nu inseamna ca nu il va pandi si de acum inainte si,pe langa asta,sa ceara direct la profa lui informatia pe care nu o stie.Sa vedem ce-o mai fi!
Mqqm,sa ai multa sanatate!Cred ca e un picut mai greut acum cu medicatia pentru tine,in situatia actuala....May,Deni e proverbiala,zau asa,cu pierdutul lucrurilor...
andacos...ce multa vacanta de Paste are Andrei!Bine ca ai flacau cuminte...Mult succes la scoala!(dupa vacanta!)
Miha rock,am mai umblat la poze,ieri am facut proba cu o alta colega de forum si spunea ca se vad...Tu cum te mai simti?E bine ca te poti odihni!Felicitari de progresele lui Mihai!S-o tina tot asa...
Dragelor....sa aveti o zi cat mai buna,chit ca si la Timisoara este innorat si ploua...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
flower-power spune:
Nu stiu care-i faza ,ieri am dat drumul la un post si azi vad ca nu mi-a aparut ,eram in graba si n-am verificat ieri ,dar cum nu mi s-a mai intamplat ...
Nu ziceam nimic notabil decat ca schimbarea orei m-a dat peste cap daca mai era nevoie ...
Aaaa , si cireasa de pe tort ca a fost sedinta cu parintii .
Facusem un scurt rezumat . Romane fluviu am mai scris ...
In ziua cu sedinta ii spune unui coleg de-al lui TB ca daca nu se duce respectivul sa reprezinte colegiul la sah s-a lins pe bot de 9/10 la romana desi numai ei stiu cum ajung sa ia notele astea ...
Altminteri mai mult de 7/8 nu mai pupa ... Alegerea e a lui ...
La sedinta ii spune tatalui "faceti cum credeti ,alegerea e a dv ...eu nu va presez ..."
A doua zi la scoala copilului "ei cum e te-ai decis ? vrei 10 sau 7 ?
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
Ana68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flower-power Nu stiu care-i faza ,ieri am dat drumul la un post si azi vad ca nu mi-a aparut ,eram in graba si n-am verificat ieri ,dar cum nu mi s-a mai intamplat ... Nu ziceam nimic notabil decat ca schimbarea orei m-a dat peste cap daca mai era nevoie ... Aaaa , si cireasa de pe tort ca a fost sedinta cu parintii . Facusem un scurt rezumat . Romane fluviu am mai scris ... In ziua cu sedinta ii spune unui coleg de-al lui TB ca daca nu se duce respectivul sa reprezinte colegiul la sah s-a lins pe bot de 9/10 la romana desi numai ei stiu cum ajung sa ia notele astea ... Altminteri mai mult de 7/8 nu mai pupa ... Alegerea e a lui ... La sedinta ii spune tatalui "faceti cum credeti ,alegerea e a dv ...eu nu va presez ..."A doua zi la scoala copilului "ei cum e te-ai decis ? vrei 10 sau 7 ? The most beautiful thing in life is LIFE itself Mara mami de Tibi-Mares |
Mara...eu,pe cuvant,tind sa cred ca afectul de sera afecteaza enorm de multe creiere...pfuai!In ce sistem de cacat invata gorobetii nostri...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
flower-power spune:
Fiindca am un pic de timp ,revin .
Anca,e bine c-ai reusit sa-i dai ignore si sa nu te lasi antrenata .
Elliot s-a dovedit baiat rezonabil ,a priceput .
Parca-i si vad pe cei doi ingerasi imbratisati
Distractie placuta lui E in excursie .
Agho ,ce sa zic ,nu-i bine ca schimba profesorii ca pe ciorapi . Asta am incercat sa evitam cu profesorii netitulari din sc generale . La colegiu n-avem problema asta .Avem insa altele . Cum a-i da-o tot nu-i bine .Ai putea crede ca e mai bine ca-i forjeaza (asta daca n-ar face-o doar la ascultare sau testari ) ,dar cand fac materia de-a 7-a intr-a 5-a si asta doar ca sa obtina performanta ...Pana la urma n-ar fi o problema daca ar preda sa inteleaga ,dar o face extrem de aiurea pt a te forta sa te duci acasa .
Alma ,asa se pare ca anul asta se va merge asa . Cat despre ce spui tu ca a trebuit s-o dai la preg ca sa-si primeasca notele pe merit sunt fara cuvinte . Are cineva o bazuca ,un kalasnikov ?
miha ,sper sa vii cu vesti bune de la echo . Uite ca si Mihai si-a revenit .Ma bucur sa aud asta . Pai si daca pierde si procestu verbal ,ce-i mai faci ?
mQQm,numai bine ,sper ca pepit e bine .
miki ,daca esti multumita de cum acumuleaza nu-ti face probleme .Sunt unii care prind f mult din clasa .Important e rezultatul nu cat timp petrece .
Dana ,mergi si tu in varful picioarelor daca-i in faza de liniste sa nu-l perturbi . Cu depresia ,cine mai are echilibru ma intreb ? Pe noi ne ajuta f mult si sistemul
Ana , cand vad cat ii freaca grija pe unii de copiii nostri zau daca nu ma apuca ...Asta al nost zice ca la cat de dotati sunt copiii nostri el nu se lasa pana nu le baga mintile-n cap .Cum adica sa se joace cu dopul de la pet in pauza sau sa dea cu spray ????? Dupa ce-a umplut catalogul de 3,4,5 acum se gandeste la urmatoarea tactica sa le vina de hac .Pur si simplu nu suporta ideea ca nu-s obedienti.O ia ca pe un afront personal .Si cand ma gandesc ca-i de varsta noastra si are un copil aproape de-o varsta cu ai nostri mi-e cu atat mai greu sa inteleg .
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
agho spune:
Bunaaa! Am citit ce-ati scris si ma bucur c-ati revenit mai multe cu vesti.
Nu am dispozitie sa mai si scriu la fiecare. Scuze multe!
Ana m-a intrebat din ce cauza a inceput criza?!!! I-am zis ceva dar nu cred deloc c-am reusit sa fiu suficient de explicita. Voi ce-ati spune copilului vostru?
Mikimih. cred ca profesorii se supun dispozitiilor Inspectoratelor scolare in sensul sa nu se dea multe teme pt acasa. Si depinde mult si de profesori. (In primul semestru, parintii copiilor din cls a V-a erau nemultumiti ca au prea multe teme la romana si la mate. Acum parca nu mai au asa multe sau au devenit copiii mai experimentati si se descurca mai rapid. Nu stiu ce sa zic.)
Ana68, cate neintelegeri intre d-na si Alex! Culmea culmilor! Poate totusi se rezolva.
Alma, da, pt. copii e de neinteles cum de ai bani si dintr-o data nu mai sun. Bravo ca te descurci cu jonglatul!
Flower, urat mod de-a "incuraja" un copil!
mhldvrc, felicitari pt Mihai si pt Ty! Sanatate multa, multa!
Sanca, drum bun si vreme faina in excursie lui Elliot!
Andacos, daca stiam ca te "preocupa" varsta cu pricina scriam de mai demult. C-asa poate reveneai mai des cu vesti. Foarte bn ca accepti standardele lui Andrei si nu mai cazi in ganduri negre!
mihaela_s spune:
Am si eu putin timp sa va salut si sa va spun ca sunt prin zona...am fost foarte ocupata cu suedeza, a trebuit saptamana asta sa recuperez ce am pierdut saptamana trecuta, am avut mult de recuperat pentru ca e ultima saptamana inainte de vacanta de Paste si apoi luni e liber(in 13 aprilie) caci e Paste aici si nu mai aveam cand sa recuperez.(dupa Paste trec la ultima etapa din programa de suedeza si nu mai aveam cum tine ritmul daca pierdeam acum...). Asa ca duminica in loc sa merg la piscina cu ai mei am stat si am buchisit suedeza, la ora 23 inca scriam recenzia la cartea pe care o terminasem de citit. Apoi pentru ca azi am avut examenul oral in care a trebuit sa-i povestesc profului o stire-dezbatere din actualitate, am invatat si ieri si azi ca sa pot face prezentarea. Am vb despre recenta logodna a printesei mostenitoare a tronului suedez si apropiata nunta, cum s-au cunoscut si alte bla-blauri . Am ales subiectul pentru ca mi s-a parut mai frumos si mai usor de abordat decat criza finaciara mondiala de ex. . Oricum efortul meu mi-a adus satisfactii si am primit laude de la prof pentru ce am lucrat, iar pentru recenzie si pentru prezentarea de azi am luat calificativele maxime(am aflat pana la urma ca la nivelul asta sunt numai 2 calificative pozitive-S si B, asa ca ce luam eu in ultima vreme ca B e calificativ maxim). Acum pot astepta vacanta cu drag si sa ma ocup de spalat geamuri, curatenie, mancare si copii...deh, lucruri pe care orice femeie care se apropie de 40 de ani(eh, mai am 2 si cateva zile ) ar trebui sa le faca. In afara de a intra in depresie .
Diana a avut test la mate si a luat al 3-lea calificativ din clasa. A avut si la stiinte(ceva amestecatura de anatomie si fizica, adica ochiul si lumina, au studiat tot felul de experimente) un test destul de greu. Iar Diana mea a luat maxim de puncte(35 din 35) impreuna cu un alt baiat care mereu e in frunte. A fost atat de incantata! Iar meritul e si al prietenei noastre, profa de romana, caci ea a ascultat-o pe Diana duminica trecuta cand noi luasem drumul Romaniei. Si chiar i-a picat la test un subiect pe care nu-l invatase(formarea curcubeului) si l-au invatat impreuna duminica.
In rest Diana e OK, inca fitzele sunt "blande", nu am de ce sa ma plang de ea.
miki, ma bucur sa te "vad" din nou, imi pare rau ca ai trecut cu greu peste pragul pe care il astept si eu in curand fara nici o tragere de inima... Dar e OK daca l-ai rezolvat bine singura si acum te avem iar printre noi. Ti-am dus dorul sa stii, te mai strigam pe aici din cand in cand ba una, ba alta dintre noi. si un La Multi Ani intarziat dar sper sa ma intelegi.
mQQm bine ai revenit acasa. Imi pare rau ca ai avut asa experienta de concediu neplacuta. Dar in acelasi timp ma bucur ca esti bine si samburelul la fel. Cat despre Dedi, poate e doar varsta asta de "cu capul in nori"....
Ana-Maria, acum am inteles unde v-ati destrabalat in we...frumos de tot! Pozele nu am apucat sa le vad inca.
Poate ca intalnirea dintre profele de mate si discutia avuta sa fi clarificat problemele...uite vezi de ce ar fi trebuit sa mergi tu la profesoara si sa vb cu ea? Poate lamureai mai de mult... si sa ne dai vesti cum mai e cu Alex.
Oooof Mara, alma si agho...imi pare sincer rau sa citesc ce e in Ro in unele scoli...nu stiu ce cuvinte de consolare sa va spun, cred ca nici nu exista asa ceva...sunt cu gandul langa voi, cam atat...
dana, vacanta placuta! La voi e 2 saptamani vacanta? La noi e numai saptamana viitoare si lunea de Paste. O sa sarbatorim si noi acum, pentru ca de Pastele nostru nu mai avem liber...si oricum pentru noi nu prea conteaza...aici nu e nimic din fastul romanesc cu care eram obisnuiti.
Sanca, te-ai descurcat minunat cu mamicile! Sa ne povestesti cum a fost excursia lui Elliot.
mihaela imi pare rau ca sanatatea ti-a dat de furca. Sper sa te odihnesti si sa iti revii, iti doresc numai bine. Cat despre Mihai, felicitarile mele! La fel si Tatianei, cred ca esti tare mandra de amandoi acum.
Andra, cum mai e mama ta? Sper din suflet ca mai bine. Iar voi? Gata racelile?
alma, ma bucur ca ai ajuns la un consens cu Diana.
Dragelor va pup pe toate in grup...si pe cele nenominalizate Vic, mihaela umflatel, Mirela, katy...cate un si o penrtu fiecare.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie