Copii din 1995-1998(29)
Raspunsuri - Pagina 10
mikimihaescu spune:
Buna dimineata si sa aveti o saptamana insorita (vad ca la noi in Buc au anuntat 21 de grade).
Stiu ca am mult de recuperat, am lipsit mult dar sa stiti ca nu v-am uitat. Motivul absentei mele e ca in luna martie se apropia vertiginos aniversarea zilei mele de nastere in care imi schimbam prefixul cu unul care pe mine m-a dat mai mult peste cap decat as fi vrut. Aveam impresia ca nimic in viata mea nu merge cum trebuie, barbatul foarte ocupat, copiii parca imi scapa din mana, in general nicio satisfactie la orizont.
Am avut oarece discutii acasa cu consortul, am mai bocit eu baie, apoi am evadat pur si simplu de acasa la o prietena. Si ca sa imi fac o placere inainte de fatidica zi, am ales sa plec peste hotare, ca sa ma mai plimb si eu cu avionul, ca tare imi place si nu am parte de concedii "zburate" pe motiv de frica de avion a sotului.
Asa ca am vizitat 5 zile Macedonia. O experienta foarte placuta, Balcanii astia sunt o zona foarte, foarte interesanta. Si mai ales nu tu copii, nu tu obligatii de gospodina (care in ultimul timp ma faceau sa ma simt o tampita de casnica).
Hai gata ca mi-am mai revenit, nu va suparati ca m-am descarcat si eu aici cu voi. Nu credeam ca o sa fiu asa afectata de o cifra din buletin.
Parca mai era o sarbatorita in martie, LA MULTI ANI! Vic.
Sanca, cum ai putut macar sa gandesti ca v-am uitat? Dar sincer nu imi ardea de scris.
Andreiu si-a "entorsat" mana dreapta bineinteles. Acum i-am scos gipsul, sper sa fie ok, zice ca nu il mai doare deloc. Dar recunosc ca nu am avut rabdare sa stau iar 3 ore ca sa ii faca iar radiografie si sa constate ca e bine (ca si data trecuta, practic la radiografie nu se vedea nimic deci dr. a concluzionat ca e entorsa).
Ei asta am rezolvat-o, dar am alta mare problema cu el: e indragostit . Si ia ghiciti cat are fata? e in clasa a 9-a
Vestea asta m-a speriat un pic, hehe, al meu inca nu are 13 ani. Nu vi se pare cam devreme? Plus ca discutiile cu el devin atat de obsitoare, parca am fi vesnic la tribunal sau la guvern si am negocia permanent orice lucru marunt. Iar cand negocierea nu decurge pe placul lui se inchide trantind usa la el in camera. Asa ca mai am un motiv de depresie: nu ma pot intelege cu un copil de 12 ani jumate. Ce o sa fac la 14 sau 16?
Luca e si el cam agitat si incearca sa urmeze modelul lui Big Brother, dar nu ii merge. Ma exaspereaza cat il pot enerva jocurile de pe console de tip Wii sau XBox. Il apuca carte un plans isteric si da cu toate de pamant de ma sperie. Si daca ii inchid jocul e si mai rau, dar asta e. Nu pot sa il las sa ajunga un car de nervi. Si sa nu credeti ca joaca cine stie ce jocuri violente. Reuseste sa se enerveze la tenis sau fotbal.
Hai ca v-am facut capul calendar. In cateva zile ajung si eu la zi cu noutatile voastre. Ma bucr ca m-am reintors.
Dana, sa ai numai bucurii in casa noua.
mQQm si Mhl, sanatate maxima. Eu cu toate pasaricile din capul meu am ajuns la 50 de kile dar nu ma simt prea bine, sunt slabita si uneori simt ca nu am putere sa ma riudic de pe scaun, asa ca o sa fac o cura de vitamine ceva. O fi si oleaca de astenie de primavara.
Daca reusesc sa miscorez pozele de la ziua mea va arat cateva.
Salutari cordiale si mai vorbim.
Ana68 spune:
Saluti,
Inca nu am recuperat cu oboseala,azi dimineata abia m-am trezit...asa ca ma scuzati,dar sunt in reluare...
Miha,am fost iara la Danes,intalneala toyotista,ca anul trecut pe vremea asta...
Sa aveti o saptamana cat mai buna!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
flower-power spune:
Miha , bine ai revenit
Agho , deci dupa cum iti spuneam ,la clasa nu se face nimic sau mai nimic . Oricum , departe tare de nivelul cerintelor de la teste ,teze , exam . Te duci la pregatire ca sa ti se predea ca lumea si la sc ca sa fii testat . N-ai nici un motiv sa ma invidiezi ,pt ca nici al nostru nu face exceptie . Doar ca el le cere lucruri care depasesc cu mult programa .
Da si cele 4 ore pierdute la sc (5 la cl a 5-a) sunt obligati sa asiste la toata mascarada asta . Altfel primesc absenta .
miki , bine ai revenit si nu ne faci deloc capul calendar ,daca citesti putin din urma o sa vezi ca nu numai tie ti se-ntampla .
si noi suntem amorezati ,deja e la a doua de la inceputul anului scolar si vreo doua de rezerva .
Cu negocierea la sange ne luptam si noi .
Sigur e si un pic de astenie ,niste vitamine n-ar strica sa iei .
Ana ,bine ca te-ai mai depresurizat.
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
CriPOD spune:
Mihaela, condoleante sincere!
Agho, imi pare rau!
Miki, la multi ani si fi barbata!
Revin mai pe larg...
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
Sanca spune:
Fetelor, eu sant cam aeriana astazi, si cu elan muncitoresc tipic de luni
Miha bine ca v-ati intors cu bine, si santeti inapoi acasa. Diana cum a petrecut fara voi?
Mara da ai dreptate, am uitat sa scriu finalu la povestea mea cu scrofete. Deci, i-am raspuns la email ca voi aduce un castron cu fructe (eu sant anti - donuts (gogosi a la Dunkin Donuts), dar i-am raspuns numa ei si la cealalta mamica, nu la group email. Asta a fost marti, acu o saptamana. Miercuri cand am vazut ca nu m-a inclus si pe mine pe lista principala, cu cine si ce aduce, am decis sa nu ma agit. Asa ca nu am dus nimica. Petrecerea era oricum pentru cls a 8 a. Si cu asta, end of story..
Agho cata dreptate ai. Asa e si la noi, una calda, si una rece. Elliot dupa "sleep-over" pe care am botezat-o "no - sleep-over" s-a distrat. El a fost ultimul care a adormit, cam pe la 4 dimineata, iar la 7 dimineata a dat desteptarea. In total au fost 6 baieti, asa ca dupa ce l-am "varsat" samabata seara, am plecat cu sufletul impacat, ca 2 baieti erau de-a casei, deci numa 4 baieti in plus. Piscina era tare faina in curte, cu cascada din jacuzzi... viata.
Ana asteptam detalii, cum te-ai distrat cu Toyotistii.
MqqM parca ai fi taxata pe fiecare cuvant, asa ne scrii....
Mikki imi pare bine ca ti-ai revenit. Si eu planuiesc o iesire sa sarbatoresc schimbarea prefixului. Nu m-am hotarat inca unde si cum, am 3 destinatii in vizor - Mauritius, Thailanda, sau Tahiti. Cand da amocu peste mine, mai ma gandesc, unde - ce si cum. important - sa fie
Elliot ma batea la cap sambata sa mergem sa-i cumpar adidasi cu crampoane (parca asa se zic, nu?). Si am stat si eu la discutii cu el, si i-am exlicat, ca nu prea imi vine sa dau 50 de dollari pe o pereche de adidasi pe care o sa-i poarte de 10 ori, si cu asta basta. Asa ca l-am convins sa accepte o pereche de adidasi - speciali pentru fotbal - minus crampoane. Am scapat si la jumate de pret, si e si incantat baiatul. Oricum, majoritatea meciurilor de fotbal au fost pe iarba artificiala, asa ca adidasi performanti de fotbal, nu-si avea sensul.
O saptamana buna
mhldvrc spune:
Agho, imi pare rau, condoleante.
Mihaela, bine ai revenit.
Dana, sa stapaniti sanatosi casuta!
Viviana, la multi ani Silviei.
Mikimihaescu, la multi ani si numai bucurii!
mQQm, sarcina usoara incontinuare.
tuturor.
si
de siEMMA INVINGE cancerul!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!(6)TELEDON!!!
Ana68 spune:
Salutare fetele,
Io inca mi-s pe revenitelea,ca aseara Luana a tusit de ne-a capiat...
Am pus ceva poze in pi casa nou...
A fost frumoasa plimbarea,obositoare,insa a meritat efortul.Am intalnit prieteni vechi,am cunoscut oameni noi...toti simpatici si de viata.
Cu Alex...cam tot asa merg treburile...ascultat si pandit sa nu stie,dar invata ,ca nu are incotro.
Va pup pe toate fara exceptie si sa aveti o zi cat mai buna!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
agho spune:
Sanca, bravo! Te-ai descurcat la negocieri cu Elliot! Sa-i poarte sanatos!Iar cu mamicile ai fost super!
mQQm, asteptam sa-ti revii.
mhldvrc, foarte scurta in mesaje. Ocupata, ocupata?
Ana68, sanatate Luanei! Spor la treburi!
Flower, ce sa mai spun? Anul acesta de ex., la clasa lui And. va exista si o a treia prof. de romana din luna mai (cea care vine de pe alte meleaguri). Cum nu se poate mai bn! Uff! Sper si eu sa se rezolve macar de la anul. Ana are insa bafta de profesori mai buni.
Mikimihaescu, ma bucur c-ai reusit sa depasesti criza. Ai gasit "medicamentele" potrivite pt. tine. Pacat ca n-ai reusit sa te exprimi si p-aici, poate ca gaseam resurse sa te-ncurajam la timp. Cum mi s-a intamplat deja si mie, iar anul asta treb sa adaug si-un 1, mi se pare atat de ciudat!... Dar in acelasi timp mi pare important faptul ca ma simt bine asa ca ignor asa-numitele probleme, ganduri, idei neplacute.
Apropo, chiar a venit primavara!
alma spune:
Nici eu nu v-am uitat, insa n-am avut o stare prea buna in ultimul timp, asa ca am tras chiulul. Imi motivati absentele?
Vad ca vorbit despre schimbarea prefixului.. mai am si eu un pic pana acolo, nici nu vreau sa ma gandesc. Mikki, ma bucur ca te-ai regasit, pana la urma e doar un an in plus, nu?
Diana merge binisor cu scoala, nu asa bine ca anul trecut, are vreo 2 note mai mici, dar vad ca munceste sa si le indrepte. Am dat-o la meditatie la matematica, azi a avut prima sadinta la diriginta ei, s-a trezit in dimineata asta inaintea mea ca s-o duc pana acolo, m-am mirat cat e de constiincioasa, ca ea e o fire mai "lasa-ma sa te las". Cu machiajul a lasat-o mai moale, a inteles morala pe care i-am facut-o, am discutat si despre bani, ca ea are impresia ca tot ce vrea trebuie sa i se cumpere, am pus-o sa faca un calcul intre venituri si cheltuieli si s-a mirat cand a iesit pe minus, m-a intrebat cum de pare ca niciodata nu ducem lipsa de bani? Numai eu stiu cum jonglez in fiecare luna ca sa ne fie bine...
Mihaela rock, imi pare rau ca ai fost nevoita sa renunti la job, insa e mai bine asa, trebuie sa ai mare grija de sanatate. Multa bafta sa iasa bine ecografia!
Mqqm, ce s-a intamplat in Dominicana, ceva indigestii?
Mara, iti inteleg protestul impotriva sistemului educational si ma raliez, atata incrancenare pe profesori pentru a-i pedepsi pe copii pentru niste nazbatii, ce n-am vazut! Diana e nemultumita mai mereu de felul in care sunt tratati unii elevi in pofida altora, doar pentru ca fac meditatie sau sunt mai maleabili... Din cauza asta am dat-o la pregatire la matematica, desi nu era neaparata nevoie, poate asa reuseste si ea sa ia notele pe drept, macar. Deocamdata tot ce se stie in legatura cu admiterea e ca se merge in continuare pe tezele unice, cel putin anul asta.
Mihaela, condoleante pentru socrul tau!
Anca, deci pana la urma ti-ai respectat cuvantul dat si Elliot a beneficiat de sleep-over. A mea are interdictie de ceva vreme si vad ca a inteles. De iepuras incerc sa-i iau ce-si doreste, pantofi sport Nike, nici mai mult, nici mai putin decat 70 dolari.
Dana, felicitari si multe realizari sa aveti in noua casa! Ce mai face Andrei?
Ana, Agho, Andra, Vic, Miha770, cate un pupic si o floare pentru voi!
Life is a balance of holding on and letting go.
Sanca spune:
Buna Dimineata!
Agho pacat ca nu se rezolva anul asta scolar cu situatia la clasa de romana. Copii au nevoie de suport constant si daca tot schimba profesorii, nu cred ca pun ei tot sufletul in materie...
Ana sanatate lui Luana. vad ca si voi tineti haturile stranse in privinta lui Alex.
Alma bine ai revenit. Poate ca Diana ar beneficia sa faca un mini proiect - costul vietii, cum a facut baiatul lui Vic. Atunci ar stii si ea pe ce se duc banii.
Miha cum te mai simti? Esti cam telegrafica - a la Mqqm - si citind printre randuri, nu-mi pot da seama daca ti-ai revenit sau nu. Bafta la eco maine, si sa iasa totul bine.
Cu sleep-over, nu cred ca se v-a intampla prea curand... Elliot e irascibil si cu tafna pusa de cate ori e prins de oboseala. Ieri s-a luat la bataie cu un coleg de clasa, pe terenul de sport. Se bateau ca chiorii, si cand a venit prof de sport, ca sa nu fie pedepsiti, zambind, au zis amandoi ca se jucau... , eu mi si imaginam imbratisati ca cei mai buni prieteni si 2 ingerasi.... Elliot nu mi-a povestit nimica, eu stiu de la sot.
Maine are excursie in LA, e in extaz si in toane bune.
numa bine la toi.