Copii din 1995-1998(29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

agho, am scris deodata . Eu n-am fost intrebata de criza si nici nu am dat nici o explicatie. Noi suntem izolati aici si cum nu avem industrie, nu prea sunt someri...asa ca ccc copiii nu aud in jur de criza. Iar cum la stiri nu se uita, noi nu avem discutii acasa decat rareori ca sa dezbatem problema asta iar Diana nu a fost interesata, nu am dat explicatii.
Sunt si eu cu urechile ciulite sa vad ce zic alte fete, sa iau notite .

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Mihaela din pacate mama mea nu mai este printre noi,asa ca ma iertati ca va citesc doar,nu am putere si interes ptr nimic.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

of,cate vesti triste!
mihaela_s,sincere condoleante pt tatal tau!si multa putere sa treci peste!
agho,si tie condoleante pt varul tau!
andra,vazusem undeva la un subiect,dar mi-am zis ca-i coincidenta..sincere condoleante si putere sa treci peste pierderea mamei tale!
noi am fost la valcea cu mihaita la manastire,am stat la maslu eu cu andreea si paul cu mihaita au urcat la manastirea de calugari...am avut noroc de vreme frumoasa si calduroasa!
asa,pana la urma andreea si-a primit cadoul mult dorit...catelul..ne hotarasem la un labrador sau ungolden retriver,insa cand am vazut ca unul este intre 700 ron si 1000 ron,am zis pas....duminica la servici,un coleg de al lui paul l-a auzit...avea doi pui de labrador,unul auriu,unul negru...l-am luat cu 50 ron...am impacat si capra si varza,andreea este in clmea fericirii,si mihai la fel.e innebunit dupa ea...s-ar juca toata ziua cu ea,se supara daca catelusa doarme si nu se joaca cu el...nu-mi vine sa cred,mai ales ca el nu prea baga animalele in seama....

EA ESTE SASHA
va pup si va doresc toate cele bune si sa auzim vesti mai bune de acum incolo!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

andra sincere condoleante. Sa se odihneasca in pace! Imi pare tare rau pentru vestea trista, parca am presimtit...asta pentru ca nu ai mai scris demult. Iti inteleg durerea si sunt din suflet alaturi de tine.

mihaela umflatel, multumesc . Insa acum a murit socrul meu, tata nu mai e printre noi de mai bine de 6 ani....
Sa va traiasca noul membru al familiei, e o scumpete!

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Oooof,Doamne...Andra draga,sincere condoleante!Dumnezeu s-o odihneasca pe mama ta!Imi pare tare rau pentru pierderea voastra si sper ca Dumnezeu sa va intareasca si sa treceti cu bine peste acest necaz.

Cumplit...cum e viata asta:azi, pe subiectul de la scorpiute,tocmai am aflat ca un om a venit pe lume.Si acum,aici,aflu ca alt om a plecat de pe lume....cum e viata asta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Miha umflatel...ma bucur ca ati petrecut cu bine la manastire si felicitari pentru noul membru al familiei voastre...bucuria ,cred,va este mare vazandu-l pe Mihaita atat de atasat de catelusa...

Mara...e foarte greu de inteles...ajung la concluzia ca eu,daca m-as revolta,ar fi ca si cum cu o floare as vrea sa fac primavara...incerc sa acord circumstante atenuante acestor profi,ma straduiesc din rasputeri,atata cat pot si ajung,in final, sa merg cu valul.Imi zic ca viata e o roata si o data esti sus,a doua oara jos....chestie pe care am remarcat-o de mii de ori in viata si de cate ori am zis nu face asa sau nu rade ,ca roata se intoarce....asa a fost.Tocmai d-aia zic ca si acestor oameni cu ochelari de cal,care se numesc pompos dascali...li se poate intampla ceea ce ei fac,felul in care ei procedeaza...Nu-s razbunatoare,departe de mine asta....insa orice e cu rost si totul se plateste.Te pup cu drag!

Agho,dar de unde e preocuparea Anei fata de criza?Cat despre Alex...cum scriam Marei:toate au un rost...si chiar e culmea!

Mihaela...hai ca incet incet ii dovedesti tu pe suedezi...nu se poate altfel.Felicitari Dianei pentru calificativele obtinute!Intreb si eu:Diana nu te poate ajuta cu invatatrea limbii?
Da,week endul a fost demential de fain....de mult nu m-am mai distrat atat de bine....vorba lui Agho,parca:m-am depresurizat.Cu doamna de mate eu nu as fi avut nici o sansa de discutii...sincer iti zic.Se pare ca pana la urma Alex a fost inspirat sa se "spovedeasca" celeilalte profe de mate...uite ca se aseaza toate...cu rost.

Dragelor...mai trec pe aici...merg fuguta sa imi termin supa de rosii,deja chinezii de prin burtzi si burtici fac greva si scandal...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Andra ,tare rau imi pare .Am pierdut-o pe mama cand aveam 20 de ani . Si acum imi este dor de ea .Dumnezeu s-o odihneasca

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

andra sincere condoleante. Sa se odihneasca in pace! Imi pare tare rau pentru vestea trista, parca am presimtit...asta pentru ca nu ai mai scris demult. Iti inteleg durerea si sunt din suflet alaturi de tine.

mihaela umflatel, multumesc . Insa acum a murit socrul meu, tata nu mai e printre noi de mai bine de 6 ani....
Sa va traiasca noul membru al familiei, e o scumpete!

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

mihaela_s,te rog scuza-mi gafa si neatentia!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Andra, condoleante.

Mergi la inceput

mihaela, nicio problema, tuturor ni se intampla.

ana-maria, Diana ma poate ajuta, Ovi mai mult decat Diana...dar cum sa-ti spun, nu ar ajuta la nimic. Adica pe mine nu m-ar ajuta. Greselile pe care le fac trebuie sa stie proful ca sunt ale mele si apoi sa le corectez eu singura. Iar oricum, nici unul nu suntem suedezi...Diana are vocabularul varstei ei. E ca si cum tu ai citi o carte pentru copii, sa zicem Amintiri din copilarie si l-ai pune pe Alex sa-ti faca recenzia, n-ar suna ca si facuta de un adult. Plus de asta, noi citim carti pentru adulti, pe care un copil nu le intelege...oricum nu sunt de varsta ei, iar vocabularul e altul. Noi ca adulti trebuie sa ne formam vocabular de adult, ei copiii au timp. Si apoi am de scris compuneri...pe tot felul de teme...grele, nu pentru copii. Iar manualul e la fel, conceput pentru adulti. Eu fac gramatica pe care ea inca nu a facut-o. Eu sunt acum la nivel de liceu, ea mai are 3 ani jumate pana atunci...
Iar Ovi ma mai ajuta uneori, il mai intreb cate o expresie pe care am auzit-o si nu o mai stiu, sau mi se pare mie ca exprimarea nu suna "suedeste", deja imi dau seama de asta dar nu stiu cum sa formulez cate o idee, o propozitie. Dar destul de rar ii cer ajutorul, din aceleasi considerente. Ca eu singura trebuie sa fac dovada a ceea ce stiu...oricum avem intalniri cu profu si el isi da seama de nivelul fiecaruia. Si apoi nici Ovi nu stie orice il intreb. Ma duc cu lucrarile la corectat la un prof de suedeza la scoala, care are "filologia" cum se spune si care are niste exprimari...de ma lasa pe spate . E foarte bun, asa ca prefer sa corectez cu el pentru ca e o metoda de invatare si asta, imi explica foarte fain unde si ce am gresit...cu Ovi n-as putea asta. De fapt am incercat o data(m-am inscris din greseala) cu profa de mate de la scoala, am confundat-o la nume cu alta profa, sa corectam o lucrare de a mea...ea cand m-a vazut(am facut semestrul trecut mate cu ea si ma stie) a inceput sa rada...ca ce vreau de la ea. La inceput a refuzat si a zis ca nu poate sa corecteze o lucrare literara...eu in naivitatea mea(caci apoi m-am gandit si eu, cum ar fi la noi o profa de romana si una de mate) i-am zis ca tot stie mai multe ca mine, ca doar e suedeza . Na ca ne-am chinuit o ora pe o lucrare pe care cu profu o corectam intr-o jumate de ora si am avut cuvinte pe care a trebuit sa le cautam in dictionar, nu le stia ea in suedeza . Era "ingrasaminte chimice"...eu am zis altfel in suedeza, le-am zis ingrasaminte naturale dar ea si-a dat seama la ce ma refer pentru ca era vb de industria chimica...ne-am adus aminte cum se numeste pe engleza si apoi am cautat in dictionarul englez-suedez ca sa aflam cuvantul in suedeza . Si apoi m-a rugat sa trec si pe la profu cu care corectez inainte de a-i trimite profului meu de suedeza lucrarea...si da, au mai fost "finetzuri" de corectat. Cam asta ar fi...
Si daca am pomenit de engleza-suedeza, eu tot rad in clasa la orele de engleza cu profa, ca stiu cuvinte in engleza(adica ce inseamna in romana) dar nu in suedeza si mereu intreb cum se scrie cuvantul in suedeza...deci eu si la orele de engleza invat suedeza de fapt. La nivelul de engleza la care sunt e super OK, eu stiind cuvinte multe in engleza dar nestiind deloc gramatica, pentru ca n-am facut nici o ora de engleza la viata mea. Tot ce stiu e de la filme, de la cantece...Asa ca e relaxant la engleza, nu ma stresez, nu invat nimic acasa...nici n-as mai avea cand.

Hai ca iar am scris un roman, poate nici nu cuiteste nimeni ca aici e vb de copiii nostri nu de mame studioase ca mine . Scuzati off-topicul. Nu mai fac....

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput