Mamici cu 2 pitici (7)
Raspunsuri - Pagina 7
ClaudiaH spune:
Manuelutza, nu stiu ce sa zic... La noi se da foarte rar antibiotic la copii indiferent de varsta. Daca are gatul rosu dar febra scade cu antitermice... antitermice sa fie pana trece de tot. Insa daca nu e doar rosu in gat ci pe amigdale sau pe baza limbii se vad puncte albe de puroi atunci in secunda doi se prescrie antibioticul. Stefan a avut de doua ori in primavara asta asa ceva. Culmea ca febra nu era asa mare ca de obicei, facea 38 si ceva si doar asa... de vreo doua ori pe zi. Si nici nu zicea ca-l doare dar cand m-am uitat in gat am vazut punctele alea albicioase si am fugit la medic. Ambele dati a primit antibiotic imediat. Deci eu zic sa te uit si tu sa vezi daca gatul e doar rosu sau daca are infectie de-a binelea. Daca vezi infectie da-i antibioticul dar daca e doar rosu poti sa-l mai lasi ca poate fi doar o viroza care inroseste gatul si dandu-i antibiotic nu faci decat sa intaresti virusul. Urmareste-l cu atentie si vezi tu ce decizi. E posibil ca micutul tau sa nu te lase sa te uiti in gatul lui; al meu e mare si stie cum sa caste gura de-i vad si corzile vocale. Nu stiu daca te-am ajutat prea mult... Sanatate multa puiutului!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
OanaRusu spune:
Manu, Paul imi facea raceli usoare cand era in eruptie dentara - cu febra de-asta "fantoma" - azi e si maine nu e.
Sfatul Claudiei mi se pare ff bun - dc nu are puroi, n-are rost natibioticul oricat de mare e febra, doar antitermice.
mamicile!
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
julax spune:
Manu,mai consulta eventual un alt medic.Sanatate multa!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
CamiM spune:
'Neata fetelor! hai la 
Oana si pe mine m-a impresionat povestea Emmei, acum nici nu mai am curaj sa intru sa citesc, necum sa scriu ceva, ce poti sa spui..cuvintele par atat de neputincioase si seci.
Manuela multa sanatate puiutului.
Nici aici nu se da antibiotic asa usor. Sofia in aproape trei ani a luat o singura data si atunci trei zile parca si atat.
Claudia felicitari micutului "biciclist" m-am amuzat copios cu filmuletele..
Gabitza sa inteleg ca zilele astea te "distrezi" cu amandoi frumosii acasa..hihi!
Bafta!!
Julax spor la diversificat..sa pape tot papusica si sa nu fie mofturoasa. Imi pare rau dar nu ma pricep deloc la aerosoli.
Meeii.. nu va suparati pe mine, cand am zis ca am reusit singura fara ajutor nu am vrut sa sune asa... ca ma dau mare, pur si simplu voiam sa zic ca se poate - era menit ca o incurajare pentru fetele care contempleaza al doilea bebe.![]()
ma duc sa caut link la niste poze mai noi cu galagioasele mele si revin
pana atunci
dulce si fara discriminare toate fetele si pruncutii
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
CamiM spune:
iote-ne si-n poze: Sofia&Sabina
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
ClaudiaH spune:
Emma? Ce vorbiti voi acolo? Eu nu am timp nici la subiectul nostru sa scriu si sa citesc in liniste. S-a intamplat iarasi vreo nenorocire?
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
manuelutza77 spune:
Multumesc de sfaturi ,Bogdan e ok nu mai are febra si nimik alceva ,nu stiu ce a fost ,a trecut cu nurofen,acum am sa ma uit si eu in gat la el sa vad cum e si cand e sanatos , ca pe viitor sa-mi dau seama cand are ceva.Cami ce frumoase poze si locuri de joaca ..super ,sa-ti traiasca printesele
julax spune:
Cami,ce frumos
!!cald,soare,voie buna!Fiecare printzesa e cu carutul ei?
manu,ma bucur ca sunteti bine.sa inteleg ca nu i-ai dat antibioticul?Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
gabitzam spune:
Cami, super-super pozele cu fetele 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
mariaanna spune:
Buna!
Destul de rar intru pe aici, din lipsa de timp, nu din alte motive.Dar lasa, ca peste cateva luni, voi avea ,sper, timp mai mult.
Baietelul meu are o problema la dinti.Desi nici eu nici sotul nu avem nicio problema, in sensul ca dintii nostri sunt frumosi si drepti, la el cresc total aiurea, strambi.Nu stiu care este explicatia.Doctorul unde am mers a zis sa astept sa ii creasca intai toti dintii si pe urma ii face aparat dentar.
Oare mai devrme nu se poate?Adica acum, cand ii cresc sa fie indreptati, nu dupa ce ies toti dintii....peste cativa ani....
Aveti vreo idee?
Si eu am o problema cu gatul.Tot am avut nas infundat, cate lucruri monore, ior acum racelile acumulate si netratate au iesit la iveala in amigdale, cu puncte alb de puroi.
Ma intreb daca asta dauneaza sarcinii mele, pentru ca febra nu am.Tot incerc cu naturiste sa scap si de asta...
In rest, va pup pe toate, cu tot cu puiutii vostri.Ma mai uit si la pozele voastre si va admir.
Mariaanna
12+
Mamica de
si
in asteptarea unui