Mamici cu 2 pitici (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui CamiM

iote-ne si-n poze: Sofia&Sabina

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Super-super - Paul a stat lipit de mine pana ne-am uitat la tot albumul, apoi a vrut neaparat sa fac sa mearga macaraua... asa ca vrea sa mergem si noi la pestii aceia multi - e tare incantat de pesti - si la macaraua aia rosie... venim la voi in vizita

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'neata fete cucuiete!!

Oana pai poftiti va asteptam si promitem sa va ducem in toate locruile faine cu pesti si macarale..

Claudia e un subiect la generale.. e trist foarte trist..

Manuela ma bucur tare mult ca Bogdanel e mai bine. si multumim frumos.

Julax daa.... fiecare cu caruciorul ei, drept e ca pe al Sofiei il impingem gol in 95% din cazuri dar trebuie sa fie cu noi ca altfel avem scandal.. Acum ma tot gandesc daca la venirea in Romnaia sa le caram pe amandoua sau nu.. sigur nu prea il folosim dar ma gandesc ca daca e obosita pe aeroport cel putin are unde sta.. ..hmmm.. dileme, dileme.. deja am trei tone de intrebari ce sa iau - ce sa nu iau..
cat priveste caldura daaaa.. la noi e cald si bine deja cam 25 Celsius ziua.. si se incalzeste curand si mai mult.
Multu mult pentru aprecieri.

Gabitza multumim frumos

Mariaanna eu zic ca avea dreptate medicul sa stai pana ies toti dintisorii si abia apoi mai vezi. Multa sanatate cat priveste racelile tale eu zic sa vezi un medic si daca e cazul sa iei antibiotic, din cate stiu eu e mai periculoasa pentru sarcina o infectie netratata decat un tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrei sta toata saptamana acasa. A iesit negativ rezultatul la testul rapid de scarlatina, dar suntem obligati sa-i facem si un exudat faringian. Nu il primesc la gradi fara rezultatul la exudat.

In legatura cu dintii, si eu zic ca se asteapta pina ce ies toti inainte de a se pune aparat. Pe masura ce ies, ei se mai deplaseaza pe mandibula/maxilar, e posibil sa nu mai fie la final atat de strambi. Si la cel mare al meu erau strambi cand au iesit, acum ii are frumosi si drepti.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Cami,mi se pare greu sa hotarasti ce iei si ce nu...cat despre 2 caruturi,mie mi-e greu sa iau doua si in oras,daramite ca bagaj.In caz ca oboseste in aeroport,poate face schmb cu surioara pentru scurt timp
Gabi,bine ca e negativ rezultatulIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Cami, la aeroport ar trebui sa-ti puna la dispozitie carucior. Noi nu ne-am luat niciodata caruciorul in Ro. In aeroport am folosit carucioarele aeroportului iar in Ro am mers mai mult cu masina iar de lungi plimbari in parc... n-am avut niciodata timp. Daca credeti ca aveti nevoie mai bine cumparati acolo un carucior din ala simplu tip umbrela la 20 de $. Se gaseau si pe la supermarketuri (asta daca mergi in Ro intr-un oras mai mare). E important sa faci cum crezi tu ca noi.... nu stim ce te asteapta pe tine.

In ceea ce priveste devotamentul fata de copii, eu te admir pentru faptul ca le adori prezenta. Eu sincer m-am cam saturat de ei. E posibil sa ma pasca vreo depresie ceva da' asa-mi vine sa ma duc in lume sa nu-i mai vad pe nici unul. M-am cam saturat de faptul ca viata mea nu mai e deloc a mea, tot ce fac, fac pentru ei si in functie de ei. Mi-as lua un concediu dar... de la meseria de parinte nu prea se da concediu. Asa ca sper sa-i gasesc si Luciei loc la gradinita dupa ce implineste 1 an si incet incet sa-mi gasesc un job sa mai fac si altceva; oi fi mama denaturata sau stiu eu ce dar... tare nu mi se potriveste tabloul ala idilic cu mama fericita intre cei doi copii minunati care savureaza fericirea de a sta toata ziua la fundul lor. Mi-e al naibii de dor de libertatea de a invata lucruri noi, de a citi, de a ma ingriji si pe mine... N-am mai citit o carte... am uitat tot ce am invatat vreodata in facultate, cred ca nu mai stiu nici sa ma dau cu oja; nu mai stiu sa fac nimic altceva in afara de papa, caca, joaca. Asa ca inca o data felicitari pentru faptul ca inca iti iubesti meseria de parinte si pentru capacitatea de daruire!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Noutati despre David, de la 5 luni, 2 saptamani si 2 zile a intrat in clubul celor cu dintisori cu primul lui dinte: sus- lateral, ca sa fie atipic si sa dea peste cap toate studiile
Am inceput timid si marea diversificare, cu mar ras, pe care l-a acceptat timp de 2 zile, apoi si-a inchis bine de tot gurita, am trecut la morcov crud ras, azi a fost mai bine a mancat vreo 20 g, dar inca nu stie sa inghita....dar ne facem noi mari!

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A, bravo pentru David Sa-i luat cadout, care i-a vazut primul dintzocul

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Claudia, hai ca trece depresia am un stepper in casa, cand ma seaca neuronii mei chinuiti, ma sui acolo si ard calorii sa pot manca dupa aia ciocolata si sa-mi revina moralul
Cred ca toate avem momentele noastre de cadere, da' trec si vin altele
Ai grija de tine

Sanziana, cu iesit atipic de dinti... sa vezi la Ana, primul jos- lateral stanga, al doilea tot jos, mijloc dreapta, al treile lateral stanga, sus apoi mijloc stanga (aici fara lipsa) dupa care jos in golul dintre cei doi prezenti, si inca unul sus mijloc dreapta - acuma avem 3 jos si 3 sus, fara lipsa intre ei si aliniati numa' bine sa ma capseze la tzitzi

WE placut gasca de mamici si prunci

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!!

Multumesc frumos pentru sfaturile pentru calatorie, ne mai gandim cu caruciorul Sofiei- pro ar fi ca schimbam mai multe aeroporturi si in Romania ne vom plimba mult in vizite plus ca asta e usor si il putem da la poarta la imbarcare.. con ar fi ca pur si simplu nu vreau sa ma car si cu el.. bine la cat de paranoica sunt eu as lua si scaunele de masina.. hmm..greu.. si multumesc inca o data.

Claudia mai.. nu esti denaturata deloc!!nu sunt asa de senina si peachy pink .. zau.. sunt fericita ca le am pe gargaritze si le iubesc cum nu credeam ca se poate dar..asta nu inseamna ca nu am si eu limite. Am si eu momente(ca acum 5 minute cand a trebuit sa frec covorul in living ca Sabina a furat o revista si si-a bagat pe gat bucati de hartie si in consecinta a vomat tot ce cu greu o convinsesem sa pape acum 30 de minute.., si in timpul asta Sofia a incercat sa spele cateva papusi la bucatarie si iar ) momente deci in care (vorba unui articol dintr-o revista) ma intreb daca nu cumva Brangelina mai vor doi copii..
Serios nu ma simt implinita, am si eu nevoie de compania adultilor(de asta am si ales sa ma intorc la scoala din vara) dar stiu ca nu as fi fericita nici cu job si sa le las pe fete cu altcineva asa ca aleg varianta care ma face cel mai putin nemultumita. Si da visez si eu sa ma epilez pe ambele picioare in aceeasi saptamana si sa dau o fuga singura la o mani-pedi..vise.. nu stiu cum e la voi dar pentru mine nu exista solutie ideala acum..asa ca iau ce pot si merg inainte.Sotul meu cand ma plang imi zice lasa ca peste 15 ani o sa zici ca astea au fost cele mai faine momente.. o avea dreptate? .. nu stiu vom vedea.
Hai curaj si o imbratisare calda de la noi si sper sa treci peste pasa proasta repede. la mine ajuta de obicei o inghetata, un buchet de flori sau o partida de shopping..

Gabitza ce ma bucur ca a iesit negativ testul.

Sanziana felicitari lui David pentru primul dintoc!!! Si diversificare usoara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Va citesc zilnic!Dar nu am noutati, asa ca...doar citesc.

Mariaanna
12+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput