Mamici cu 2 pitici (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ne-a sunat educatoarea lui Andrei ca un coleg de grupa de la gradinita are scarlatina. Maine vin de la BGS si le fac exudat, cu rezultat pe a doua zi. Acum stau cu frica, Doamne fereste sa nu-mi faca asa ceva. A facut careva din ai vostrii asa ceva?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut mamici si pitici!! Poftiti la !!
Maaaaiii anul asta sunt in contratimp, nu mai fac fata nicicum prin urmare raman in urma cu toate.. sorry! io tot sper sa ma adun dar nu-mi iese. Am lipsit iar si aduc adeverinta, se motiveaza absentele?

Am avut ceva probleme cu sanatatea, din fericire a fost doar sperietura si acum sunt ok, a trebuit sa dau si un examen de mate de care am scapat in sfarsit. In partea buna am tot fost in plimbari cu fetele: la Zoo, la acvariu, la muzeul copiilor, in parc la play date, la un air-show si tot asa si nu-mi sta mintea decat la ce impachetez si cum aranjez vacanta in Romania.

Fetele sunt bine: Sofia toata ziua povesteste si face tot felul de nazdravanii, Sabina se tine si ea tare pe pozitie si incearca sa o copieze pe surioara mai mare in toate. Avem si noi problema cu trezitul de n-spe mii de ori noapte sa suga dar deocamdata rezist.. eroic... la Sofia am rezistat pana pe la 18 luni, sa vedem acum cat ma tin balamalele.

dar ajunge cu povesti despre noi:

Gabitza tinem pumnii sa fie doar sperietura si sa nu fi luat scarlatina Andrei. AH!! si felicitari si la cat mai multi ani fericiti impreuna cu sotul tau!! si felicitari lui Raducu plimbaretul..

Manuela la multi anisori lui Bogdan!!

Danybv la multi anisori lui Andrei!!

NeliaCris la noi este super, nici in cele mai faine vise nu imi imaginam ca o sa fie asa bine cu doi copii. ba cand e Sofia plecata imi mai greu decat daca sunt amandoua acasa.Sabina si Sofia se iubesc tare mult si se inteleg excelent, clar mai sunt si momente de criza( vor amandoua aceeasi jucarie de pilda) dar astea sunt nimicuri, cand le vad cum se lumineaza cand se vad una pe alta, cum incearca sa faca totul impreuna(Sabina ii tine companie sora-sii pana si pe buda), cum au grija una de cealalta ma simt fericita... nu pot sa exprim in cuvinte asa satisfactie ce simt.as mai avea multe de zis pe tema asta dar ma opresc aici ca altfel cititi roman foileton cu nazdravanele mele. - si nu am nici un ajutor - suntem singuri in zona, nu am adus pe nimeni(mama, bunica etc.) nici macar o zi - deci se poate. E obositor dar si foarte placut si nu as da momentele cu fetele mele pentru nimic in lume.

mooama iar m-am intins..placinta..
toate fetele si sper sa apuc sa scriu mai des.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Cami si toate fetele.

Am citit la Emma, nu reusesc sa scriu mai mult.

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelutza77 spune:

Bogdan are muci,si azi dimineata a facut si febra,uf...ieri am iesit putin cu el afara, sper ca febra sa fie de la dintii,ca muci am mai avut de cateva ori dar nu cu febra,deseara mergem la dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Gabitzam, a fost si la gradi la Stefan scarlatina de curand dar el n-a luat. Se transmite prin saliva asa ca o perioada pana s-a stins focarul de la gradinita am avut mare grija la tot ce a insemnat tacamuri, pahare, etc cu care Stef a avut contact. M-am temut sa nu-i dea lu' asta mica. Tratamentul e cu antibiotice dar la bebelusi e cam agresiv. La copiii mai mari nu e asa mare branza desi tabloul simptomatic e amplu. Partea nasoala e ca un copil e contagios inainte sa manifeste semnele bolii. Poti citi multe pe net despre boala asta, simptome si tot tacamul; trebuie doar sa fii atenta o perioada sa-l urmaresti. La Stefan au fost vreo 6 cazuri de copii care s-au tinut lant de la primul caz si pana la stingere.

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Week-endul asta Stefan a invatat sa mearga pe bicicleta fara roti ajutatoare. Datorita faptului ca invatase sa mearga in prealabil pe bicicleta fara pedale, nu a durat decat vreo ora jumate pana cand si-a dat drumul pe bicicleta normala. Ar fi durat mai putin da' e un copil tare fricos. Iata cateva filmulete facute pe etape de invatare. Sa nu radeti prea tare de parinti!

Pupici, pa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Claudia, au fost la gradinita si le-au luat probe din gat, sa vada daca n-au luat streptococul cu pricina, maine o sa fie gata rezultatele. Stau cu grija oricum.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Manu, la multi ani lui Bogdan!Dany, la multi ani lui Andrei! Scuze pentru intarziere
Nelia,asa era si Alex,tanjea dupa alti copii.mai e putin si se va putea juca cu surioara lui.Acum ,mai puitn,ii face jucarii doar
Marianna,sarcina usoara!
Gabi,tin pumnii sa fie totul bine la analize
Cami,toata admiratie ca te descurci singuricaCat despre satisfactii cu doi copii
Oana, si noi
Manu,sanatate multa!si lui Alex a inceput sa-i curga nasul iar
Claudia,superbe filmuletele.Amuzante,dar educative.Foarte tare!Cand l-am vazut cum a cazut in primul filmuletDar apoi,cum mergea el de mandru ,singur,iar voi savurati reusita .Foarte frumos!!!
Noi am inceput azi diversificarea cu o lingurita de suc de mar.S-a strambar domnisoara,dar...mergem inainte.
Noapte buna!!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Mneataaaa!!! pentru toate mamicile
Ioana a papat sucul de mar,parca nu s-a mai strambat ,Alex cu nasucul curgator,mergem inainte.I-as face aerosoli,dar acum am alta dilema,Am un aparat de la Laica,iar in tanc spune ca e de preferat sa se puna apa distilata.am ceva nelamuriri,am deschis un subiect aici.Poate stiti ceva si voi...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelutza77 spune:

Of,nu stiu ce sa ma fac cu Bogdan ,am fost la dr. zice ca are rosu in gat ,dar copilul a avut ieri febra ziua si noaptea nu a facut de loc nici azi ,(asta fara tratament ,doar cu Nurofen) a mai zis dr ca ii iese si o maseluta ,de papat ,papa ,daca nu are rosu ? dr. mi-a dat antibiotic si parca as mai astepta sa vad poate nu mai face febra ,ca alte simtome nu are ,mi sa parut ca e infundat dar nu ,chiar respira bine (dr. asta e mai tanara ,e colega noua cu dr noastra , de aceea si neincrederea)
Multumim de urari ,da ,am crescut mari avem 1 anisor

Mergi la inceput