Mamici cu 2 pitici (7)
Raspunsuri - Pagina 5
ClaudiaH spune:
Oana, Iulia, merci de raspunsuri! El e un copil care nu isi prea doreste ceva anume si care totusi se bucura si de un ou Kinder. Are muuuulte jucarii acasa iar la gradinita e raiul jucariilor asa ca nu are dorinte intense. O sa mergem la un magazin mare de jucarii si o sa-i sugeram sa-si faca lista de dorinte pt. ziua lui.
Ada, spor la treburi!!!!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Ia uitati aici ce faceam eu cu 5 ani in urma si cu 20 kg mai putin In cinstea acestei zile, va invit sa serviti asta Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2 |
Gabi, deci cincinalul

Ada,

Si we placutul la toata lumea

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
manuelutza77 spune:
Nici eu nu stiu cum sa procedez cu intarcatul ,cand ar fi momentul?Bogdan are acum 1 an dar nu vrea sa renunte la tzitzi ,ma trezeste noaptea de nu ma vad ,parca mai des decat atunci cand era mai mic (de 4,5 ori ma trezesc in ultimul timp)
gabitzam spune:
Multumesc, Oana :)
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
julax spune:
Gabi,multi ani inainte,plini de fericire!Nu ati pierdut deloc timpul in acesti ani,din contra,ati facut doua minuni
Ada,pe mine ma ajuta mama si tot mi se pare greu cu doi asa mici,dar de tine singurica pana seara...
Manu,eu pe la un an am hotarat sa nu-i mai dau sa suga noaptea(se trezea o data sau de doua ori,cred ca de dragul de a tzocai),asa ca am hotarat ca sotul sa-i dea apa din canitza cu cioc(nu sugea din bibe).In prima noapte s-a trezit si a baut foarte putin,a doua noapte asemanator,apoi deloc.Am scapat usor,fara plansete(usoare maraieli in prima seara) .Secretul cred ca a fost si ca cel care i-a dat sa bea apa a fost taticul ,nu eu(banuiesc ca ar fi plans daca ii dadeam din cana stiind ca de obicei era altfel)
Oana,Claudia
Incep si eu...Dany,nu mai scrii?esti asa ocupata?Mi-e dor de sedintele foto cu cei doi copii frumosi
Crengu,preferi doar sa ne citesti?mi-ar palcea sa stiu cum mai sunteti,ce face printesica,cum papa etc
Mada,oho,chiar ca n-ai mai scris de mult,oare studiezi mai mult?
Nu mai zic de vela,tonylex,irina,nicomico si toata trupa absenta...
Cami,Sanziana,Ana,mai rarut e mai dragut?
Zsuzsu,nu te-am uitat

Va pup pe toate si va doresc un w frumos!
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
Ada_S spune:
Buna fetele, am facut cafeluta cine pofteste?
Si uite de azi avem oficial primavara.... sa speram ca nu o sa mai avem surprize neplacute ca ieri(la noi a nins cu fulgi mari).
Eu nu stiu ce are calculatorul meu...cand mi-e mai draga lumea atunci se blocheaza
... dar culmea ca numai cand sunt pe forum imi face figuri si nu ii dau de cap ce poate avea cu forumul de nu il place in halul asta.
Oana am uitat sa iti laud si eu fetita... deja sunteti la olita... bravo ei harnicuta.
La noi nici o noutate...am fost aseara pana la Tesco la cumparaturi dar nu am cumparat ceva spectaculos... au haine noi de bebei, de vara... eram gata sa ii cumpar lui Alec ceva dragut apoi m-am cumpatat ca am mai facut din astea si la Alvin, am cumparat hainite iarna pt vara apoi pe cand sa i le dau ca a sosit sezonul unele nu ii erau bune. Pt Alvin cumpar mai cu incredere ca daca nu ii sunt bune lui raman la Alec... dar un al 3-lea bebe nu e sigur ca mai facem
.
Si eu ma chinui cu intarcatul... dar nu prea reusesc... Alec are o ambitie de fier...urla pana il tin balamalele si il tin frate pana se vineteste tot si cedez. Refuza biberonul, am incercat cu ceai, cu apa cu lapte... nimic frate, numai tzatza
. Nu as fi vrut sa il intarc ca si pe Alvin l-am alaptat pana la 15 luni dar nu mai rezist noaptea si cum zice manu parca se trezeste mai des acum decat cand avea cateva saptamani.
Na bine, am "zis" si eu ceva ca sa nu "tac" acum la sosirea primaverii.... sa avem o primavara frumoasa cu mult mult soare.
julax spune:
Ada ,vin si eu la cafea ca am terminat treburile,de acum ma ocup de mine,manichiura,pensat
Ce sa zic despre intarcat?Bucura-te ca mai suge,daca zici ca nu mai vreti alt bebe,savureaza ultimele supturi,poate treptat treptat va renunta...
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
neliaCris spune:
la multi ani manuelutza 77 pt copilas...sa crasca mare si sanatate multa...
ce mai faceti mamici cu 2 pitici?ne-am hot si noi pt al 2lea bb....la sf anului daca da DD...cum va mai descurcati?eu cred c ca primele luni voi sta in ro...nu de alta dra sunt patita cu Cris....am slabit 7 kg in 2 luni...si eram tot in pat...asa ca ...mama tine-te...doar sa iasa totul bine si sa fim santosi
...cum sunt copii vostrii?se joaca unul cu altul?al meu l-a prins dorul de copii...daca aude un sunet de copil deja imita tot si sta si asculta de unde vine..imi e asa mila de el...aici copii de varsta lui sunt cu bunicile sau la cresa...in parc putin copii si ei doar de alte natiuni si nu reusesti sa discuti cu ei...asa ca voi veni si eu la voi peste aproape 2 ani...sa mai fiti aici...sa imi spuneti si mie un pic despre interactiune dintre frati...sunt tare curioasa..vad ca majoritatea dintre voi ati nascut la 2 ani dupa primul...ceea ce voi face si eu daca ma ajuta DD...va pup
14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor
mariaanna spune:
Buna!
Of, mie mi-e asa de greu sa scriu...
Cred ca are o problema calculatorul....Cand mi-e lumea mai draga, se inchide internetul...si ia-o de la capat,iar si iar...
Oricum, va citesc si sunt aici, aproape...
Stiti ceva de primavara?
La noi a nins ieri noapte, aproape ca iarna.Dar pana seara s-a topit.
Uf, de-ar veni odata caldura!
toate fetele !
Mariaanna
12+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
gabitzam spune:
De azi pot sa zic ca oficial Raducu merge de-a busilea
I-a luat mai mult cu vreo 2 luni decat i-a luat lui Andrei, dar cred ca vrea sa recupereze repede-repede
De dimineata s-a sculat la 6 jumate si a inceput ta-ta-ta-ta.... Taica-su s-a facut ca nu aude, asa ca i-am facut eu program artstic pina s-a trezit si Andrei. Si sa vezi veselie atunci. Raducu se tine coada dupa Andrei, ii ia jucariile, asta tipa, Andrei plange, impaca-i, desparte-i
L-am cules de prin bucatarie, atenta la punga de gunoi, din viteza a cules si un pantof de-al meu, a lins nitel si scaunul de la birou. Haios a fost cand s-a trezit in fata oglinzii si se hlizea la el sigur si a mai dat si ca berbecele cu fruntea ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2