Mamici cu 2 pitici (7)
Raspunsuri - Pagina 4
OanaRusu spune:
Sanatate, Iulia
Chiar ca seamana, Claudia, bebeii tai![]()
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
ana_a spune:
Claudia, unde pot sa vad si eu pozele voastre?
Gabi, vazut fratiori!!! Ce dulci sunt!! Si cat de atent este cel mic si nu-l scapa din ochi pe cel mare! Minunati!
Noi suntem bine, multumim de intrebare.
Stefan este necajit in ultima vreme...nu mai vrea la gradi, adica nu mai vrea sa doarma acolo, vrea sa-l scot la amiaza, si eu nu pot in fiecare zi pentru ca este tare urat afara nu ma descurc nici cu programul lui Matei care la ora aia mananca si apoi doarme....abia astept vacanta. Acasa nu-l pot tine ca in maxim 2 zile se plictiseste...
Imi spune ca doamnele striga la ei sa inchida ochii si sa doarma...
Sigur ridica tonul la ei, iar el nu este obijnuit, din toamna ne gandim serios sa-l mutam in alta parte desi el nu vrea pentru ca are o fetita care ii este tare draga si cand pomenesc de mutare se pune pe plans "Dar cum o mai vad eu pe Bibi???" Nici cum nu-i bine....
I-am spus ca o invitam pe Bibi la noi in vizita
asa ca maine este hotarat sa-i spuna mamicii cand vine dupa ea sa ne faca o vizita. Sunt curioasa daca uita sau chiar isi doreste ca Bibi sa vina la el in vizita.
Asa...si acum sa va spun si voua ca l-am intarcat pe Matei
sincer nu ma credeam in stare...a fost asa de brusc si pe nepusa masa...in fine...eu am mai plans vreo cateva zile bune, acum ma simt mai bine. Matei na parut foarte afectat, a acceptat biberonul destul de repede, el folosea sanul mai mult pentru papa decat pentru a sta pur si simplu la san asa ca daca papa sa imputinat a acceptat alta solutie. Insa eu ... am ramas cu o angoasa de separare ... si inca mai suspin. Mai cere uneori sanul
si ma face sa plang insa uita repede. Nu vreau sa mai intru in amanunte, decizia a fost a mea si numai a mea si cu asta basta. Am spus eu ca nu ma vad alapand la un an -un an jumate si acum mi sa parut ca ar fi cel mai potrivit moment, altfel poate era mai greu pentru Matei si nu as fi suportat sa planga si sa ma traga de tzitzi
Dar...pe zi ce trece este tot mai dificil in unele momente si nu stiu cum sa le gestionez...neavand solutia minune - adica sanul. Sper sa trecem cu bine la o alta etapa de dezvoltare si sa ne gasim un alt mod de comunicare. Sigur din cauza asta este si atat de lipit de mine de o saptamana, practic nu-l pot da jos din brate, nu plange, a fost foarte "intelegator" insa il simt necajit. Desi am un puternic sentiment de vinovatie...incerc din rasputeri sa il schimb cu impacare, intelegere fata de mine.
Va doresc o noapte linistita
proud mammy
micul artist
rromanitza spune:
Salutare mamici!!!!
Claudia suntem p aici in fiecare zi dar este cam greu cu scrisul.....Avem asa un program incarcat...mare, soare, piscina, somn...mancam cateodata...Asta asa ca sa va faceti o imagine cam cum n unplem noi ziua....In alta ordine d idei este asa mare plictisealaaaaaaaaaaa.....Nici tipenie d om p plaja, din cand in cand cate un turist curios sau ratacit se mai abate din drum si intreaba una alta despre hotel.....
Cel mai rau este ca seara la lumina felinarelor apar soparlitze care, daca nu suntem atenti, s strecoara in casa.....
Noi nu am fost si ne-am petrecut doua zile cu o soparla alaturi...Am crezut ca mor d scarba cand am vazut-o p perete si acum inca mai sunt la vanatoare....Aseara sotul meu a incercat sa o prinda cu pusca de apa a lui Dvd.....toata camera era fleasca!!!!![]()
Nu apuc sa va raspund tuturor dar apuc acum sa va tramsmit pupici multi si fierbinti, ca asa e vremea si sigur nu vor ajunge la voi altfel.....

Am si eu o intrebare: la 4 luni cate vaccinuri face bb? 1 sau 2?
Eu i-am facut primul cel d 2 luni in romania si am dat p el o gramada.....2 mil juma!!!!
Dar am zis ca aici tot asa ceva va face.....Deci la 4 luni va fi Infanrix + Engerix sau doar infanrix?
Multumesc!
Dana, mami de
David-Cristian din 9.11.2004,
Lucas-Alexandru din 12.12.2008
gabitzam spune:
Ana, chiar ca sanul e solutia minune si inca nu stiu cum va fi dupa aceea. Zua nu-i problema, dar noaptea e jale, ma cauta intr-una de tzitzi si se linisteste. L-am mai pacalit eu de cateva ori cu suzeta, dar cateodata se prinde.
Si intr-adevar, cel mic nu-l scapa din ochi pe cel mare, e tot timpul cu ochii la el, vrea sa-l atinga, vrea sa se joace cu aceleasi jucarii. Rade de nu mai poate cand face Andrei vreo ghidusie.
Claudia, seamana f.f. bine fratiorii.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
ClaudiaH spune:
Ana, pozele mele au un link pe pagina 3. Ce mai belea cu gradinita! Inteleg cum e cu strigatul la copii; nici eu nu suport sa tipe cineva la mine asa ca.... e de inteles bietul copil. Dar poate reuseste sa se obisnuiasca si cu ideea si sa incerce sa asculte de ele inainte de a tipa. Stiu ca e greu dar zic si eu... in felul asta n-ar trebui sa se desparta de prietena lui. Cu intarcatul iarasi te inteleg perfect; asa o tristete am avut in suflet cel putin vreo saptamana dupa ce am intarcat-o pe Lucia... Lucia mea a supt doar cand ii era foame, pentru linistire a avut mereu suzeta deci... pentru ea n-a fost o drama dar mie tot mi-a parut rau.
Rromanitza, inca nu-s hotarata daca sa te invidiez crunt pentru soare, apa si toate alea sau sa te compatimesc pentru faza cu soparlele. Mai tine-ne la curent cum merge vanatoarea de reptile. Cu vaccinurile... depinde de schema tarii. La noi de ex. Lucia a primit prima doza la 4 luni (infanrix hexa si Prevenar) apoi la 5 luni si apoi la 7 luni dozele corespunzatoare de rapel. Nu stiu cum e in Thailanda. Ar trebui sa mergi sa intrebi. Pupici!
Am si eu o intrebare ca de obicei: n-am idee ce sa-i cumpar lui Stefan de ziua lui care o sa fie in curand. Am facut deja rezervare la un centru de joaca unde sa sarbatorim, avem deja 3 copii care vin sigur, deci party o sa fie dar cadou???? Astept cu draga inima sugestii de orice fel.
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
OanaRusu spune:
Gabi, si pe tine te cauta de tzitzi pruncul noaptea? eu de 2 nopti nu dorm... pana nu iese ca lumea dintele asta (6) cred ca tot lipita de mine va dormi... si nu-i vorba de foame de nici un fel, dc o pun intre mine si sotul doarme dusa... in fine, va trece... acuma-s tare obosita....
Claudia, n-am idee de cadouri... eu sunt genul care apreciaza cadourile "afective" - adica nu pun mare pret pe cadourile scumpe sau impreionante....
si in genul asta incerc sa-mi educ pruncii... eu as considera pentrecerea drept cadou - sau partea principala din cadou
faci cum simti ca tu esti mama
rromanitza, eu una nu pot sa te compatimesc
mie imi plac soparlele
vanez vara prin iarba (cand am unde!) iar de mare si nisip nu ma pot satura, mai ales daca e mai pustiu ![]()
Pana una alta, uite
din tg mures unde ninge, bate vantul, si de mai bine de o sapt nu putem iesi la plimbare ![]()
grupul de mamici!
Oana, mami de
si
noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
OanaRusu spune:
Va mai zic ceva, tare-s mandra pe asta mica, adica m-a uimit, mi-a cerut olita si ieri si azi - se screme si se uita la mine, o pun pe oala si cand face efectiv imi atrage atentia si iar screme de numa', plus ca merge de o manutza tare bine, cred ca pana la 1 an vrea sa fie pregatita si ea de gradi, sa mearga cu frate-sau ![]()
Oana, mami de
si
noi4
1 martie 2009
julax spune:
Ana,grea decizie cu intarcatul.Pe Alex l-am intarcat la un an si aproape 5 luni,fara niciun fel de regret din partea lui.Si eu am plans putin,parca se rupsese cumva de mine,dar a trecut.I-am scos treptat cate o masa si sugea doar dimineata.Stefan de ce nu mai vrea sa doarma la gradi?Nu mai are chef?Sau vrea sa stea mai mult cu voi?
Dana,pentru mine nu suna plictisitor mare,plaja,piscina...Dar soparla....![]()
Claudia,nu stiu ce sa zic de cadou,n-am idee ce i-ar placea,poate a spus candva de ceva ce ar vrea,vreun joc,masinuta poate,vreun costum de cowboy sau mai stiu eu ce.greu...
Oana,
,Ana cere oala?deja?pai....nu am cuvinte
Imi place noua semnatura
Zsuzsu,poate simti nevoia de galerie.Suntem aici

Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
gabitzam spune:
Ia uitati aici ce faceam eu cu 5 ani in urma si cu 20 kg mai putin
In cinstea acestei zile, va invit sa serviti asta ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
Ada_S spune:
Caudia
, ce scumpa esti....merci ca intrebi de noi, uite noi am iesit din carantina, suntem bine toti doar foarte ocupati. Mai intru sa verific daca sunteti bine dar nu reusesc sa raspund ca ai mei feciori imi ocupa tot timpul, sunt singura cu ei pana la ora 16 si uneori chiar mai mult. In plus isi renoveaza cumnata mea locuinta si sotul a mai mers sa ii ajute in weekend asa ca am ramas singura cu piticii pana seara tarziu si nu zic ca a fost usor mai ales ca am facut febra 38.8. Dar a trecut, acum ne ocupam si noi de camera copiilor. Super tare cum ai reusit sa ii pui in aceasi camera, incertcam si noi sa iti urmam exemplul.
Va pup pe toate, prietenele mele dragi si frumoase.