Mamici cu 2 pitici (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manuelutza77 spune:

Am facut poze dar eu nu stiu sa le pun aicipe forum,Mariana si de la noi La multi ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Mamicilor... pe unde sunteti??

Noapte buna

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Oana,nu pot sa nu-ti raspund,ca asa simpatica mi te-am imaginat cand ai intrebat unde suntem
Uite ,Ioana doarme,Alex e la bunici in seara asta,eu am profitat putin si am stat cu soatza la una alta...
Maine mergem cu Alex la un alt orl-ist ,sa vedem ce mai zice de tusea lui.In seara aasta am facut o ciocolata de casa,care cred ca va fi o crema mai consistenta (poate se intareste totusi pana maine,vom vedea)
Mariana,multumim de tratatieNu mai fi nostalgica,la 30 de ani ,femeia e la apogeu
Manu,nu ma pricep sa explic,dar daca te uiti pe pozele cuiva(de la semnatura) poti sa iti faci si tu un cont in care incarci poze din calculator.Sper sa reusestiIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

BUna seara!

Oana, eu am fost la cursuri. Se motiveaza absenta?
Iulia, tin pumnii sa-i dati tusei de capat. Intr-adevar e bine sa vezi doi medici pentru un diagnostic corect, mai ales in Romania.
Marianna, 30, 20 sau 40, ce mai conteaza? Important e cate baterii mai avem inauntru. Si calitatea bateriilor. Eu nu mai sarbatoresc de mult ziua mea desi nu ma simt nici o clipa batrana doar ca numarul anilor care se tot aduna nu sunt in concordanta cu spiritul meu asa ca am decis sa nu dau importanta anilor care trec ci doar la ceea ce se intampla in interiorul meu. E mai greu cu prietenii mei care tin sa ma sarbatoreasca atunci cand e ziua mea. Accept ideea de a fi rasfatata o zi pe an de toata lumea cu cadouri si atentii dar nu inteleg de ce aceasta zi trebuie sa aiba legatura cu trecerea anilor. Ma rog, pot sa bat campii pe tema asta inca vreo ora dar n-are rost; ideea era ca nu conteaza cati ani sarbatoresti ci cum simti ca au trecut acesti ani. SI ca sa-l citez pe sotul meu: "Femeile sunt ca vinul, de doua feluri: unele care pe masura ce trec anii devin tot mai bune si nu te mai poti opri savurandu-le si unele care in scurt timp se altereaza, devin acre si nu le mai poti inghiti sub nici o forma." Eu cred ca daca ne straduim putin putem sa ne inscriem toate in prima categorie.

Eu... am rascolit azi printr-un sac cu haine de-ale lui Stefan si am cazut in putina cu melancolie, mi-am amintit de el de cand era cat un bursucel de 8 luni, mereu dulce si care nu ma contrazicea mereu si care nu ma innebunea de cap ca acum. Totodata am primit azi instiintare ca martea viitoare va da primul examen din viata lui: testul de limba germana pe ca re il dau toti copiii de 4 ani din landul nostru. Si sunt asa suparata caci in proportie de 90% sunt sigura ca-l va pica. Nivelul lui lingvistic nu e adecvat varstei si desi stiu asta tot mi se zburleste sufletul cand ma gandesc ca va fi prima lui infrangere. Offfff! Stiu ca este spre binele lui daca-l pica pentru ca atunci va face ore suplimentare care sa-l ajute sa recupereze mai repede deficitul de limbaj dar tot nu ma pot bucura. In fine, beau o bere si ma culc. Maine nu voi mai fi suparata. Maine voi privi doar partea plina a paharului. Promit!
Pana una alta va urez noapte buna!!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Crengu, Ana, Ada, Cami, Dany, Rromanitza, Sanziana,unde mai imblati???? Sunteti bine???? Eu va pup si astept sa mai aud ce mai faceti caci sincer mi-e dor de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza buna
Si eu la cafea pe aici cu voi. Sunt in momentele mele de liniste. Andrei a plecat la gradinita cu tati, cel mic doarme, eliniste in casa. Nu dureaza prea mult, asa ca profit de ea si ma relaxez cu cafeaua meau cu lapte mult.

Altceva, nu prea avem noutati. Cateva pozici mai noi cu baietii mei vedeti de aici incolo.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

buna dimineata mamici
sper sa ma mai primiti, dupa lunga mea absenta
suntem inca tot 2 in 1 dar , lipsa mea de pe forum a fost motivata
nu am avut net si nici timp deoarece in sfarsit am reusit sa ne mutam,(cred ca v-am povestit despre planurile nostra sa ne mutam inainte de a naste) si am tras destul de tare sa si reusim
dar acum e ok, suntem bine, dani mewrge la gredi, si incepe sa nu mai planga chiar zilnic, bblina creste- desi nu e f mare- in jur de 3 kg,
asteptam momentul nasterii cat de repede deja ca mami nu prea mai poate de dureri de spate, amortit de maini asa de tare ca deja doare , si nopti nedormite, dar vor trece si astea
pe toata lume si mamici si copilasi , si sper sa am mai mult timp sa intru sa povestim

38+Iulia Petra si de Daniel(05.03.2006)

AMR = 2 sapt

bb 2

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Claudia, totala esti, perfect de acord cu tine despre varsta
Of, nu stiu cum sa te consolez cu Stefan, doar ca e puiul tau si e foarte special, cu examenele... mai bine sa stii cum sa le pici decat cum am fost eu multa vreme, incapabila sa-mi suport infrangerile dupa ce am invatat ca nu-i capatul lumii, am inceput sa ma bucur de viata

se pot pune Zsuzsu??

fetele

Gabi, sper sa am timp putin mai tarziu de poze, - la Paul tare ii plac baietii tai si daca le vede (pozele), trebuie sa tot frunzarim pana se incinge mouse-ul

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Buna ziua!!!

Oana, m-am linistit, stiu ca nu va avea nimic de pierdut ca va pica testul asa ca...
Zsuzsu, ma bucur ca v-a iesit mutarea. Tin pumnii caci se apropie termenul.
Gabi, exact asa o pupa si Stefan al meu pe sora-sa, pe cap si cateodata o pupa cu atata foc incat mi-e teama sa nu o turteasca. Sunt tare simpatici puii tai cum se joaca ei amandoi.

Am rasfoit poze mai vechi cu Stefan. Iata cateva poze cu Stefan cand era cat Lucia puse alaturi de poze cu Lucia. Mie mi se pare ca seamana tare mult unul cu altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Gabi,am vazut fratiorii scumpi,ce frumos se joaca impreuna
Zsuzsu,se apropie marea intalnire
Claudia,am vazut fratiorii,seamana unul cu celalalt si amandoi cu tine
Azi am fost la un alt orl-ist,cica e bun,a zis ca nu are nimic care sa necesite medicatie deosebita(doar apa de mare in nasuc),cica pana pe la 12 ani pe polipi se pot aduna secretii care se elimina mai greu.Deci nu e grav,asteptam caldura...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput