Mamici cu 2 pitici (7)
Raspunsuri - Pagina 16
julax spune:
Claudia,te pup!Vroiam sa ma culc,am spus ca arunc o privire sa vad ce-ati scris,dar...am vazut pozele,sunteti niste frumosi si imi place ca iesiti foarte mult.Felicitari lui Stefan pentru bilantul de la 4 ani!Lucia vad ca e domnisoara mare si scumpa
.Ioana mea a zis zilele trecute pentru prima data ""ma ma"![]()
In rest,am reusit azi sa terminam curatenia,mai vem maine cate ceva de finisat,azi ne-am impartasit cu totii(ma simt asa bine,parca am prins puteri),copiii sunt bine,care mai de care mai simpatic...
Pup toata trupa!Am remarcat si eu ca odata cu venirea primaverii mamicile nu mai dau pe aici.
Sa auzim de bine!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
gabitzam spune:
Ca de obicei in ultimii ani, inainte de aproape orice Craciun/Paste/sarbatoare, unul din pui este biolnav. Andrei de data asta, n-a dormit toata noaptea, s-a perpelit, vorbea aiurea, ne disperase pe amandoi. Spre dimineata a inceput sa friga tare. I-a scazut dupa Nurofen, cand s-a sclat era un 37.6. Nu s-a mai dus nici Costi la servici, oricum nu era bun de nimic dupa o noapte nedormita, s-a dus cu el la doctor. Eu si Raducu, acasa, muciosim si noi. Dar macar fara febra si la pitic, din fericire.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ClaudiaH spune:
Buna!
Gabitzam, sanatate micutului! Lasa ca trece, fie ca-i Paste fie ca nu. Nu putem alege cand sa fie sanatosi si cand nu.
Iulia
De data asta nu am fost in forma pentru Paste; n-am pregatit nimic, n-am postit, nu am fost la biserica... Nu stiu ce avem, suntem amandoi pleostiti tare. Eu am avut menstruatie de trei ori luna asta si ma simt asa de... varza si fara chef... Vom merge peste week-end in Olanda la prietenii nostri ca se organizeaza masa mare romaneasca dar... n-am deloc tragere de inima, as prefera sa stau acasa si sa nu fac nimic.
Oricum, va urez voua tuturor, un Paste minunat alaturi de cei dragi si case luminate de invierea Domnului!
OanaRusu spune:
Va pupam si noi - Iulia, cred ca toata lumea e impartita intre iesit la soare si facut de treburi cu ocazia pastelui.... Noi cel putin asa suntem acum.
Gabi, sanatate la Andrei, tare-i rau cu pui bolnavi, eu una m-am saturat...
Ana mea avea azi dimineata amandoi ochii lipiti ca la pisoi, cu ceva galben, imi vine sa o iau pe campii de disperare ca nu se mai termina, iarasi haraie putin si nasucul il are infundat...
Sper sa treaca - ochii banuiesc ca-s de la curent, dau cu kanamicina si laptic de mama, cat ma lasa...
Spor la treburi 
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
julax spune:
Of.Gabi,Oana,sanatate multa!Aiurea cu recelile astea,pe mine una ma indispun mereu,chiar daca or fi normale
Claudia,imi pare rau ca sunteti pleostiti.O fi astenia de primavara...
Fetele ,ce faceti,le dati putina carne de miel la copilasi sau nu?Alex are 2 ani si 7 luni,stiam ca n-ar fi indicata...nu mai stiu,de asta zic sa intreb,poate sunteti mai in tema.Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Zsuzsu,am postat la scurt timp dupa ce ai scris ,dar a\mi-a dat eroare la trimitere si n-am mai trimis din nou ca aintervenit una alta...Ma bucur ca sunteti mai bine si ca ti-ai facut timp sa ne saluti.Te cred ca e greu cu doi pitici,ei,dar tot sper ca va fi mai usor la un moment dat cand vor avea activitati comune.mai asteptam noutati,cand mai ai putin timp liber
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Va doresc un Paste fericit alaturi de cei dragi!
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
OanaRusu spune:
Sarbatoarea Invierii sa va aduca lumina in suflete
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
gabitzam spune:
Dragele mele, un Paste fericit va doresc la toate
impreuna cu toti puii si cu toata familia! Sa aveti bucurie in casa si liniste in suflet, sa petreceti sarbatori fericite!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
danybv spune:
HRISTOS A INVIAT ! va doresc sa aveti parte de un Paste fericit alaturi de cei dragi voua 

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)