Mamici cu 2 pitici (7)
Raspunsuri - Pagina 17
valentina_22 spune:
HRISTOS A INVIAT!
Sarbatori pline de lumina si caldura sufleteasca alaturi de toti cei dragi voua!
P.S. Imi pare rau ca nu prea am mai intrat din ultimul timp, am avut cateva probleme neplacute, de fapt din februarie nu cred ca am stat relaxata vreo saptamana!
In putinul timp liber pe care l-am avut am reusit sa postez cateva fotografii cu nazdravanii mei.Sunt la semnatura pentru cei care vor sa ne vada!
Sper din toata inima sa ne reauzim cu bine dupa sarbatori!
tuturor!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
julax spune:
Dany,ma bucur ca ai mai dat un semn.Sunteti bine,doar ocupati cu activitatile zilnice?Am tras cu ochiul la pozele voastre,mi-era dor de maria la parada modei,scumpik foc,ce mare a crescut,si Andrei...
valentina,sper sa treci de perioada asta neplacuta
La semnatura apare albumul gol...Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
ClaudiaH spune:
Hristos a-nviat!
Abia am venit acasa si noi. Am intrat sa va pup si sa va urez un Paste fericit in familie in continuare!
valentina_22 spune:
Ieri, dimineata am avut un ajutor de nadejde in gospodarie!
Va invit sa vedeti cum s-au distrat copii astazi!
Julia,sper sa le puteti vedea asa, daca nu merge...Multumesc si pentru cuvintele de incurajare si sunt convinsa ca odata si odata o sa iasa soarele si pe strada mea!
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
gabitzam spune:
Valentina, cred ca ai pozele puse privat, ca am intrat si eu aseara sa le vad si era gol. Am vazut acum ajutorul tau in bucatarie, bravo ![]()
Iti doresc curaj si putere sa treci peste necazuri, de orice fel ar fi ele. Sanatate multa si bucurii!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
CamiM spune:
Salut fetelor si Christos a inviat!!

Intru si eu dupa ceva absenta ca am fost bolnaviori: intai Sabina racita apoi si Sofia a racit, a facut otita si apoi am tras cea mai urata sperietura din viata mea si am ajuns la urgenta ca a facut convulsii( cred ca asa le zice in romana).. oribil...se pare ca de la otita i-a crescut febra brusc la 40 si ceva.. nu va pot povesti ce am simtit cand am vazut-o cum zacea moale si.. of...nu raspundea la nimic parca nu auzea si nu vedea....sper ca asta sa fi fost cauza si nu altceva, CT scan la capsor a iesit ok, radiografia la plamani la fel..off...respira dar nu parea sa auda sau sa vada era moale; va imaginati daca statea ea sa ii puna branula si sa ii ia sange si doar gemea usor, o strigam si nu intorcea capul se uita in gol.. oribil.. nici nu vreau sa ma mai gandesc.. si totul asa de la o secunda la alta; eram in masina si a stranutat si radeam ca ii curgea si nasul si o vad ca devine palida, da ochii peste cap, si tremura usor.. si de aici iadul s-a dezlantuit. off hai ca va plictisesc cu chestii asa urate. In fine ma bucur ca acum e mai bine. Speram ca si restul analizelor sa iasa bune.
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
julax spune:
Claudia,cum a fost in deplasare?
Valentina,cuasa ajutor(da mancare celui mic,spala vase...),in curand o sa te relaxezi total
,Si cum ciocnesc i ouale
Cami,Doamne,chiar ca ai tras o sperietura buna si,orice mamica nu ar fi putut ramanee de piatra.Bine ca ati ajuns repede la spital,oricum...extrem de greu sa-ti vezi astfel copilul.Sanatate multa,sa iasa bune restul analizelor
Noi ieri am fost ca o cumetrie,azi la nasi,maine sotul incepe serviciul,asa ca revenim la vechiul program.

Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
valentina_22 spune:
Buna dimineata si de la noi!
CamiM,bine ca ati ajuns repede la spital.In asemenea situatii este important sa primeasca cat mai repede ajutor de specialitate si cel mai important este ca tu sa nu te pierzi cu firea,.Usoar de spus cand iti vezi copilul in asemenea situatie.Din cate stiu convulsiile se produc din cauza febrei foarte mari. De un real ajutor sunt impachetarile in cearceaf cu apa rece. Citeam ca scade temperatura corpului cu un grad.Va doresc tot binele din lume si multa sanatate piticei si refacere cat mai rapida. 

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Valentina, asa da ajutor! Esti o mamica fericita, ai deja o fata "buna de maritat". Asa simpatice sunt amandoua!
Cami, asa da sperietura! Doamne ajuta ca e bine! Da, cearsafurile ude sunt de mare ajutor in situatii de astea. Cand ii creste lui Stefan temperatura peste 39,5 il dezbrac complet si stau cu termometrul de ureche pe el. Am mereu pregatite comprese ude pentru cap si cum il vad ca se moleseste cum ii pun un prosopel umed pe cap si chiar de protesteaza fac tot posibilul sa nu las sa se incinga procesorul. Offf, pupici micutei printese sa treaca si sa nu mai faca!
Iulia, in deplasare a fost ca intotdeauna: multa distractie dar si multa oboseala. Si ca intotdeauna cand mergem la prieteni romani si burtile noastre au avut de suferit. Acu' fiind si Pastele si fiecare a pregatit un fel de mancare... sa fi indraznit cumva sa nu gust din vreun fel! Am fost vreo 17 persoane si vreo 10 feluri de mancare plus cozonac si prajituri. Am gustat doar din fiecare dar tot am plecat acasa ghiftuita. In afara de oboseala si ghiftuiala totul a fost super. Stefan de exemplu nu mai voia acasa. Cand o sa reusesc sa pun pe net pozele o sa va anunt.
Altceva... nu facem nimic deosebit. E vreme frumoasa la noi si savuram cat incape. Azi am fost si am cumparat sandale la copii, tricouri, pantaloni de vara... sunt terminata. Stefan imi e insa de mare ajutor. Daca plange Lucia in carucior sau da semne de plictiseala, trage cateva scalambaieli si gata, Lucia rade din nou asa ca nu-mi dau duhul cand merg la cumparaturi. Si face asta din proprie initiativa, ii place sa fie fratiorul cel grijuliu. Azi de ex. am oprit caruciorul fara sa imi dau seama langa un cuier (sau cum i-o fi zicand) cu lantisoare, margele, cercei...etc. Bineinteles ca Lucia s-a intins ca o caracatita sa insface niste margele. Stefan a sarit imediat si a impins cu mana margelele mai la o parte si ii tot spunea Luciei ca n-are voie, ca le poate rupe... etc. M-a surprins sa vad ce atent e. Gata, fug sa mai fac cate ceva cat doarme printesica mea. Va pup! Pa!
julax spune:
Claudia,se pare ca usor,usor incepi sa te relaxezi,macar la cumparaturi,avandu-l pe Stefan care sa o intretina pe Lucia![]()
Ia priviti aici ce fratior dragut
.Iar aici se odihnesc.Si...poza de familie
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete