Mamici cu 2 pitici (7)
Raspunsuri - Pagina 15
julax spune:
Ati disparut toate?
Ati dat avocado la bebe?ca i-as da Ioanei,dar mai fac cercetari.Azi am vazut un piure de fructe pentru bebe peste 4 luni care continea ananas.Mi se pare cam acid,dar...poate e doar parerea meaIulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Ati disparut toate?
Ati dat avocado la bebe?ca i-as da Ioanei,dar mai fac cercetari.Azi am vazut un piure de fructe pentru bebe peste 4 luni care continea ananas.Mi se pare cam acid,dar...poate e doar parerea meaIulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
OanaRusu spune:
Iulia, eu sunt pe aici da's cam planta.... nu stiu de unde apatia asta a mea... sper sa-mi revin curand ![]()
Anei ii dau deocamdata doare mar, para si banana - vine vremea si cu alte fructe si o sa-i dau de toate.
A, i-am dat ananas - ii place ff mult, am luat ca suntem inebuniti toti dupa el si ea musai l-a incercat.
Kiwi abia acum i-am dat la Paul - are seminte... na, el ricum a facut deja alergie...
O noapte blanda tuturor...
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
gabitzam spune:
Am umblat intr-un sertar din frigider, ca sa ascund o ciocolata de-a lui Andrei, ca mi se pare mie ca mananca prea multa. Si sa vezi peste ce am dat acolo. Doi iepurasi de ciocolata Lindt de la Pastele trecut
Imi venea sa rad ce toanta sunt si sa plang de ciuda ca tare buni erau
I-am pus bine de tot, ca si atunci i-am ascuns tot de Andrei, dar asa de bine de am uitat si noi de ei.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
zsuzsu spune:
salutare mamici
in sfarsit avem un pic de timp sa intram sa va salutam
suntem bine, dupa o faringo-, bronsita foarte urata a lui dani, de care ne temeam sa nu primeasca si fetita, si cu colici multe dar in general bine
ideea e ca nu e usor cu 2 pitici
dar ca sa fiu sincera trebuie sa fiu si un pic mandra de baietelul meu care a primit-o foarte foarte bine pe julia
adica o iubeste foarte tare si deocamdata nu sunt semne de gelozie
chiar dimpotriva ii aduce jucariile si dvd urile lui
ii da din bomboanele lui-adica ii tot aduce si noi ii tot explicam ca ea inca nu mananca bomboane decat lapte
dar nu pot sa ma plang de el.problema era cum era racit si el tot langa ea ar fi stat si ar fi pupat-o incontinuu si degeaba explicam ca nu e bine ca e bolnav si se imbolnaveste si ea el tot langa ea ar sta
dar incepe sa isi revina si el si sa speram ca nu se raceste si fetita
in rest suntem bine,, am facut mastita de cateva ori, si hormonii de dupa nastere si-au cam facut de cap cu mine dar ne revenim incet incet si sper sa am si un pic de timp sa intru sa va mai povestesc si sa vad ce mai faceti
ca sincer nu am avut timp sa citesc din urma
va pup si sper sa am timp cat de curand sa mai intru
de
Iulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
gabitzam spune:
Bine ai revenit! Sa-ti traiasca papusica mica! Si multa putere si rabdare sa le faci fata ![]()
OanaRusu spune:
Zsuzsu 
Restul lumii munceste de zor
noi am reusit sa facem un pic de curatenie, cam greu cu doi pruncuti da' trece ![]()
pe toate mamicile si puiutzii 
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Iulia, nu am dat avocado nici unuia din copii. Am cumparat de vreo 3 ori si am incercat in vreo trei feluri sa-l mancam si nu mi-a placut asa ca... niic la copii nu le dau. Incerc sa-i obisnuiesc cu alimente care fac parte din lista comuna adica ce o sa manance mai tarziu cu noi la masa (de fapt Stefan deja mananca la masa cu noi, exceptand situatiile cand avem ceva chiar nesanatos sau care nu-i place). Ananasul... nu stiu ce sa zic. Noi mai mancam cateodata dar... nu pot sa zic ca face parte din meniul nostru zilnic. Luciei i-am dat doar mar si banana cruda in rest, piureurile ce le gasesc la borcanel: caise, capsuni, fructe de padure, banane, pere, piersici, mere, maracuja si cam atat.
Zsuzsu,da, e grelut cu doi copilasi dar e si frumos. Tine-te bine, o sa fie bine!
Gabitzam, si eu mai pun diverse chestii bine si le pun asa de bine ca nu le mai gasesc nici cand le caut. Acu' nu-i mai gasesc jucariile de nisip si ma toca la cap de numa'. Le-am inghesuit undeva in beci si trebuie timp sa le gasesc.
Noi... o ducem tare greu. De pastele catolic am avut miber si musafiri deci iarasi am umblat in toate partile. Saptamana asta Stefan nu merge la gradinita ca nu stiu ce modifica/construiesc si ne-au rugat sa-i tinem acasa. Asa ca zilnic tre' sa ies in parc ca altfel turbeaza Stefan in casa. In plus in fiecare dimineata am avut cate ceva programat pentru saptamana asta. Luni dimineata am fost la controlul de 4 ani cu Stefan, azi am fost sa vad o gradinita si maine ma duc sa mai vad una; pentru Lucia cautam de zor acum ca la gradinita la Stefan nu primesc copii sub 2 ani. Deci dimineata in oras, dupa-amiaza in parc... de-abia apuc sa spal vasele si sa incropesc cate ceva de mancare. Azi se duce cu tat-su la piscina, am scapat de iesit in parc. La controlul de 4 ani a iesit totul in regula. Aude bine, vede bine si a recuperat foaaarte mult in ceea ce priveste deficitul lui de vorbire; are un vocabular foarte bogat dar mai are probleme la pronuntie (nu-l zice pe r, anumite cmbinatii cu #537; si #539;), mai incurca genurile substantivelor si nu conjuga bine verbele la diateza pasiva. In fine... sunt sperante sa vorbeasca limba germana bine pana va incepe scoala. Fizic vorbind e super-bine: 18 kg, 110cm; un pic mai inalt decat graficele normale dar... asta nu strica. L-a pus sa sara in toate felurile, sa mearga cu spatele si multe alte teste de conditie fizica si a fost bine si la alea. Deci unul l-am facut mare, am scapat! Glumesc! Stiu ca de-abia acum incepe greul. Lucia creste si ea. Are aproape 9 luni si nici un dinte si ma ucide cu rosul, baga tot in gura. In 4 labe merge dar numai inapoi (e rac doar) nu se prinde ea cum e cu mersul inainte si asa se enerveaza cand vede ca nu reuseste sa se apropie de obiectele pe care le vrea... La capitolul vorbire, a inceput si ea de vreo saptamana sa macaie: ma-ma-ma, pa-pa-pa, ba-ba-ba. Deocamdata atat. Doarme noaptea de la 22 la 7 dimineata si peste zi doua reprize de cate 90-120min. Na ca v-am facut un up-date complet. Ah, era sa uit: imi faceam atatea griji la inceput ca n-o sa o placa pe sora-sa etc. Acum ma oboseste cu afectiunea lui. Toata ziua vrea sa o mangaie, sa o pupe, sa o ia in brate, sa se joace cu ea, sa o faca sa rada, etc. Imi vine sa urlu ca n-o lasa in pace deloc. Dimineata si seara cand stam impreuna la masa e un balamuc in bucatarie; rad si se stramba unul la altul iar eu tre' sa intervin din doua in doua minute ca altfel raman amandoi flamanzi. Gata ca m-am lungit rau de tot.
ClaudiaH spune:
Incredibil!!!! NU mai scrie nimeni pe aici? Asta e...
Voiam sa va arat si eu ceva poze cu noi din week-endul trecut. A venit nasul Luciei la noi si am mers prin zona la diverse plimbari.
Spor la treburi ca imi inchipui ca de-asta n-aveti timp pentru forum! va pup!
gabitzam spune:
Tare frumoase pozele, Claudia!
Mie mi se pare ca nu are ziua destule ore. Acum de cand este cald iesim pe afara prin parc, parca nu mai am timp de nimic. Am tot fost pe la cumparaturi, curatenie, alea-alea...