Mamici cu 2 pitici (7)
Raspunsuri - Pagina 12
OanaRusu spune:
Claudia, la multi ani!!!!

Iulia, eu la legume am pus o bucatica mica de ceapa la fiert de la inceput - supa iese mai bun
dupa gustul meu ![]()
In rest... Ana mea are mic dejun de mult.... macar ca-i micuta pt asta, da-i pofticioasa si musai sa pape si ea cand papam noi...
Noi tot bolnavi - eu sunt mai bine, Paul insa se lupta din greu cu boala, sotul nu-i prea bine de 2 zile... Ana a inceput si ea de ieri cu stranut si muci.
Jale, sper sa vina vremea frumoasa sa terminam cu bolile...

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
ClaudiaH spune:
Multumesc mult de urari!!! Offf, sunteti niste dragute ca nu ati uitat!
Ana, felicitari pentru kilogramele date jos!!!!
Iulia, te cred ca preferi sa gatesti. In Romania din fericire se gasesc inca muuuulte legume si fructe bio ca n-are taranul bani de ingrasamant sau alte chimicale. Insa aici absolut totul e obtinut prin tot felul de metode de inginerie agricola si n-am incredere sicer sa-i dau inca asa ceva. la un moment dat o sa trebuiasca sa se obisnuiasca si ea cu chimicalele dar am zis ca parca e prea devreme. Borcanelele stiu sigur ca sunt super controlate si daca scrie pe el ca-i bio stiu ca-i bio. iar varietatea de produse bio pe piata e destul de mica si nici nu gasesc la toate magazinele. Deci... decat sa umblu tot orasul ca sa iau de ici morcovi si de colo cartofi iar de dincolo ceva carne mai bine nu irosesc timpul si fac altceva. Iar cu timpul... oricum stau foarte prost. Succes cu diversificarea!!!
De petrecut... nu prea ca am avut o zi super-aglomerata, am plecat dimineata la 10 din casa si m-am intors seara la 20:30. De dimineata am avut de rezolvat tot felul de chestii cu Stefan (ergoterapie, biblioteca, mers si vorbit la centrul de joaca pentru ultimele amannunte legate de petrecerea de ziua lui) si apoi am fost la cursuri (se apropie examenul asa ca avem de 3-5 ori pe saptamana). In week-end o sa petrecem insa. Sambata ziua mea si duminica pe-a lui Stefan. Azi oricum petrece la gradinita, s-a dus cu dulciuri si alte atentii pentru copii si educatoare. Era tare mandru sa-si vada poza agatata in hol (se pune intr-o rama fotografia sarbatoritului). Plus ca se face la gradi o mica petrecere pentru sarbatoritul zilei. Deci... dimineata era fericit ca un pitigoi. Dupa-amiaza o sa desfaca si cadourile de la noi iar maine ne vin ceva prieteni si deci urmeaza transa a doua de cadouri iar duminica transa a treia de la prietenii lui invitati la petrecere. Stefan deci sarbatoreste mai amplu. Gata, fug sa ma organizez ca maine am musafiri. Paaaa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
Pozele noastre
julax spune:
Claudia,La multi ani lui Stefan si de la noi!!!

super programul de la gradi si petrecere acasa,cred si eu ca e superfericit
Oana,cred ca maine ii pun si eu la fiert o foita de ceapa,ca ieri si azi s-a cam strambat .Poate i-o placea...sanatate multa,ca aveti nevoie
Azi a venit pediatrul sa o vada pe Ioana si asa m-am umflat in pene cand mi-a spus ce bine arata si ca e totul ok
.In rest cam nervozata ca nu prea am fost in grafic cu treburile,n-am reusit sa aspir,de acum sa fac baie...ma consolez ca maine merg la coafor sa-mi schim culoarea la par si sa ma tund putin.abia astept putin timp doar pentru mine
O seara placuta si un wd super!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
OanaRusu spune:
Iulia, pune o ceapa mica intreaga - spalata bine - si apa putina, cam 2 cani de 250-300ml, lasa sa fiarba vreo 20-30 min si pune pt indulcic miere - Paul accepta asa, ii dau cu seringa de nurofen si-i zic ca e medicament facut de mama ![]()
sanatate tuturor 
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
julax spune:
Oana,pentru Ioana miere?Stiu ca nu se da pana la un an...
o sambata frumoasa!merg la treburi ca acusica plec
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui julax Oana,pentru Ioana miere?Stiu ca nu se da pana la un an... o sambata frumoasa!merg la treburi ca acusica plec Iulia,mamica de Ioana (24.09.2008)@ Alex (24.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Miniclipuri Poze si filmulete ![]() |
Uhhhh .. !!am citit aiurea... nu, pentru Ioana fara miere, desigur!!
Mie imi place si fara miere... fug la Ana...
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006) noi4
1 martie 2009
julax spune:
Mi-am facut timp si am mai pus poze recente aiciIulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
gabitzam spune:
Ce mamica frumoasa-frumoasa si ce coppii superbi! Foarte mult mi-au placut pozele.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
OanaRusu spune:
| citat din mesajul lui julax Mi-am facut timp si am mai pus poze recente aici Iulia,mamica de Ioana (24.09.2008)@ Alex (24.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Miniclipuri Poze si filmulete ![]() |
Sa-ti creasca mari
si sanatosi Oana, mami de
1 martie 2009
OanaRusu spune:
Veste-poveste: A nascut Dodo-pui o printesa de 3,100 - Isabelle 

citat din mesajul lui ADINUTZA Avem o finuta! Gabi a nascut natural acum o ora, o buburuza de 3,100 kg. Am trecut prin mari emotii dar mai multe va va povesti chiar ea cand va ajunge acasa. Mai tarziu revin cu poze! |
Oana, mami de
1 martie 2009