Mamici cu 2 pitici (7)
Raspunsuri - Pagina 13
CamiM spune:
salut!!
Claudia la multi ani si tie si lui Stefan!! sa aveti numai bucurii si sa fiti fericiti si sanatosi alaturi de restul celor dragi voua.

Dodo felicitari!!

sa va traiasca micuta Isabella! 
- e frumusica si tare dulce si uitasem ce mici sunt..
Julax ce frumosi sunteti...
Sa-ti fie de bine tunsoarea si vopsitul..![]()
Oana sper ca deja sunteti bine si a trecut raceala
Hai sa ma laud si eu: de la inceputul lui ianuarie am reusit sa dau jos 9.5 kg!!mai e de munca dar sunt tare multumita si fiindca exersez se vad efectele si asupra celulitei si a altor chestii de care nu eram tocmai mandra..![]()
Gargaritzele mele sunt bine din fericire nu ne-a mai lovit nici o raceala. Cand s-o hotari si Sabina sa doarma toata noaptea o sa fie ca-n paradis..![]()
ok va
pe toate si sa aveti o zi super!!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
ClaudiaH spune:
Multumesc tare mult pentru urari!!!!
Cami, felicitari pentru rezultatele la slabit!!!! Si eu eram pe drumul cel bun dar acum cu sarbatorile astea... mai bat pasul pe loc.
Iulia, am vazut poze. Tare dulci puiutii tai si seamana intre ei de numa. Cel putin asa vad eu. Iar tu, parca ai slabit tare mult. Ma rog, la fata asa pare.
Dodo-pui, multa sanatate!!! Refacere rapida si s-auzim de bine!
La noi gata, au trecut sarbatorile. Vin altele nu-i bai. Peste week-end e Pastele catolic si avem musafiri caci pe aici e liber. Celalalt week-end e Pastele nostru si mergem la niste prieteni unde se organizeaza Paste romanesc cu bucate romanesti si alte alea. Deci... de sarbatori nu ducem lipsa.
Petrecerea lui Stefan a iesit bine pana la urma. S-au distrat copios copiii, au alergat, sarit catarat...pana n-au mai putut. De-abia au mancat cate putin nu stiu de unde au avut energie sa se joace atata. Acasa ce-i drept, Stefan la ora 19 s-a cerut singur la culcare. Era rupt. Noi mamele ne-am saturat stand de povesti la masa vreo 4 ore cat s-au jucat dracusorii nostri. Apoi am concluzionat ca trebie sa-i ducem acasa ca se vedea ca erau epuizati desi ei se jucau mai departe. Aici puteti vedea niste poze daca vreti.
Va pup si fug la treburi!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
Pozele noastre
julax spune:
Gabi,Oana,multumim
Cami,multumesc!Ma asteptam sa devin mai blonda,dar...poate data viitoare.felicitari pentru kg date jos.cum ai reusit?si mai ales cum ai reusit sa scapi de celulita?
Claudia,multumesc si tie,am reusit sa slabesc destul,mai am un kg de dat ca sa revin la kg de dinaintea sarcinii cu ioana si inca vreo 3 ca sa redevin la kg -ele de domnisoara.de acu mai greu,oricum e bine
.am vazut pozele, ati petrecut frumos, Stefana primit multe cadouri(mi s-a parut interesant cadoul nr.2,m-as fi jucat si eu),super!!sa nu uit de Lucia,ca am vazut-o si pe ea,prezenta la fiecare eveniment
Ioana e supermaraita,saliveaza,n-am timp de mai nimic.La Alex n-am simtit cand i-au iesit dintii,dar cred ca la Ioana o sa simt din plin.Bine ca s-a incalzit vremea,ca altfel...
sa aveti o zi super!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Dodo pui,felicitari pentru printzesa1 sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
sanziana27 spune:
Dodo pui felicitari sa va traiasca printesa!
Si David e super marait, dar nici nu ma mir, in 2 saptamani i-au iesit 4 dinti (2 lateral sus si 2 central jos), inca se tine destul de bine, putea fi si mai rau!
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
julax spune:
Sanziana,avea gingiile umflate?Ca la Ioana am zarit un punct alb jos,dar nu par umflateIulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
sanziana27 spune:
La multi ani iubitului meu iepuras, care azi a implinit 6 luni!
Iulia lui David doar gingiile de sus ii sunt umflate, cele de jos nu, doar au iesit dintisorii!
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
gabitzam spune:
La multe lunisoare si ani multi fericiti puiucului! ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
julax spune:
Sanziana,la multi ani va dorim si noi!Iar ma mir ce repede a trecut timpul...
Nu stiu cum e la voi,dar la noi din ce in ce mai greu.Am zis ca fac si eu curat usor usor,azi un dulap,maine altul,dar nu prea reusesc.Ioana e maraita,of...Fetele,am inceput diversificarea,dimineata papa mar cu morcov,la amiaza supa de legume.Papa cam 40 de grame.A iesit cu scaunul a patra zi.Ma intreb daca n-o fi totusi rar.A facut ieri,azi nimic.Tot sper sa se regleze.O sa incerc sa-i iau si para,desi ,nu-mi convine ca-s importate si stropite,dar...
Claudia,Lucia s-a reglat?Stiu ca si ea facea rar,apoi ati dat-o in extrema cealalta.Ce ziceti?Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
CamiM spune:
salut!! hai la 
Sanziana sa va traiasca puiutul!!
Iulia eii... celulita nu a disparut in totalitate dar situatia e mult mai buna, metoda? - cea mai veche: taiat din calorii si exersat zilnic(in fiecare zi bag o serie de cardio si inca una sau o serie de strenght training pe seara)- fara exceptii. ma rog la mine era mult tare(si inca mai am) de dat jos pana sa ajung ca in cele indepartate tinereti..![]()
papacioasa mica. Daca incepi cu alimentele solide ar trebui sa faca kk din ce in ce mai des. Noi (nu stiu daca iti aduci aminte ca ziceam ca asa era - si de fapt este Sofia mea) o reglam cu cereale de bebei si fructe. Din cate stiu eu morcovul constipa, aici se recomanda: prune, caise, piersici, pere.
Si eu am inceput curatenia si merge greu tare; mai un sertar mai un copil de bagat in seama, Sofia cica ma ajuta si ea si Sabina apare in secunda nr 2 .. sper sa terminam pana la Paste.
Claudia foarte faine pozele - ce distractie, hihi si mie mi-e frica sa nu dau inapoi ca urmeaza timpuri pline de ispite culinare: Pastele, zilele fetelor si a sotului, venim in Romania unde sincer numai loc de dieta nu va fi..![]()
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008