Mamici cu 2 pitici (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Manu,grea decizie,sper sa faci cum e mai bine pentru toti
Ada,ce greu trebuie sa fi fost sa-l auzi plangand dupa tzitza
Eu i-am dat Ioanei mar cu morcov,nu stiu ce fruct sa-i mai dau.Parca as mai astepta cu banana si portocala.Am mai auzit ca mamicile dau avocado,dar parca nu as incerca nici cu asta.I-as face mai bine supa ,la inceput cu morcov si rdaacina de parunjel.E ok?Voi cum ati procedat?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Imi lipsiti enorm, dar sunt in plina curatenie, deratizare, aruncat tot ce-i stricat.... Mai am bucataria si holul si gaaaaaaata..
David, iepurasul meu iubit mai are 2 dinti jos (iesiti pe 30 martie si 1 aprilie), s-a mai linistit putin si noaptea s-a trezit la 4 ore, nu din ora in ora cum a facut-o in ultimele saptamani
Am inceput diversificarea, cu masa de 9-10 cu morcov+ mar (aburite), dupa o saptamana aproape am inlocuit masa (cam 100g papa)ca nu mai vrea tzitzi dupa aceasta masa, eventual doar pt confortul suptului mai trage de 2-3 ori si adoarme imediat.
Iulia eu vreau sa-i mai introduc dimineata diferite combinatii cu pere, piersici, nectarine (am din compot pus de mama mea).
Din 8 aprilie cand va implini 6 luni vom incepe si cu masa de amiaza cu legume (morcov, patrunjel, pastarnac, telina....)
Oana sanatate muuuuuuuuuulta!
Ada tin pumnii cu intarcatul!
Zsuzsu felictari sa va aduca numai bucurii micuta!

va pup pe toate si abia astept sa am timp sa mai stau cu voi la taclale

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

'neata fetelor, va mai amintiti de noi?
In ultima vreme nu am fost prea activa pe forum,la inceput mai reuseam sa citesc pe fuga cate ceva, dar au fost cateva evenimente nefericite unul dupa altul si care mi-au rapit tot cheful!
Cu copii abia acum am scapat de raceli, ei sunt bine acum si sper sa ramana tot asa, ca m-am saturat de nopti nedormite, pompite, medicamente si vizite in toiul noptii la spital!
Mai nou nici eu nu stau ok la capitolul sanatate, la un control facut pentru inexplicabila mea amenie mi-au gasit ceva, mai pe scurt sunt peste 90% sanse sa am intoleranta la gluten. Mai trebuie sa fac o biopsie pentru a se confirma diagnosticul.Incerc sa-mi tin moralul sub control, am citit unele chestii pe net care m-au speriat, dar nu mai zic nimic pana nu fac tot setul de analize!
Cam atat din gradina noastra, incerc sa citesc macar capitolul asta, ca sa fiu si eu la curent cu ce se intampla in vietile voatre!
Va imbratisez cu mult drag si sa stiti ca mi-ai lipsit foarte mult! Abia astept sa ne reluam micile barfute!
tuturor

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelutza77 spune:

Iulia ,eu am inceput cu radacina de patrunjel,morcov,pastarnac(f. bine acceptat ca e dulce),apoi in aceasi supa adaugam cate o leguma (telina, ceapa ,dovlecel ,) e foarte ok cumai scris si tu,cu intarcatul nu am nici o sansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Iulia, eu am inceput cu piureul de morcov. Astia pe aici asa recomanda. Dupa 2 sapt. i-am dat morcov cu cartof si dupa inca o sapt. morcov, cartof si carne. Apoi am continuat cu diverse combinatii de legume cu sau fara carne disponibile in comert la borcanel. la micul dejun i-am dat cereale cu lapte si fructe tot din comert. O gustare de piure de fructe pe la 16 cu diverse combinatii la borcanel adecvate varstei. Iar seara la culcare un terci sau un biberon de "noapte buna". Cam meniul asta il are de pe la 6 luni jumate. Bineinteles ca in completarea meselor solide primeste laptic. Fructele in principiu fierte poti sa-i cam dai de toate: mere, pere, caise, piersici, banane. fructele de padure si ciresele sau capsunile de la 7 luni. Eu spun ce gasesc la borcanele la noi. Nu am timp si nici nu vreau sa gatesc, mai bine ma joc cu copiii. Oricum borcanelele stiu ca sunt atent controlate si deci 100% fara chimicale. Plus ca au o varietate care bate clar oferta de legume si fructe de pe piata. Sucuri de fructe nu prea i-am dat. I-am mai pus cate o lingurita in piureurile cu carne caci vit. C ajuta la absorbtia fierului. In rest consider ca mai bine-i dau un piure de fructe, contine fibre si nutrienti mai multi decat sucul iar de baut incerc sa o obisnuiesc cu apa. Plus laptele evident. Portocalele nu prea se dau aici la copii. Sunt acide si pot deregla tranzitul. Nici lui Stef nu prea i-am dat portocala desi l-am crescut in Romania si acolo e la mare moda portocala. Na, eu ti-am zis cum am facut eu; vezi tu cum te decizi.

Pupici, ma intorc la ale mele. Pa!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaanna

Va citesc zilnic!Dar nu am noutati, asa ca...doar citesc.

Mariaanna
12+

Mamica de si in asteptarea unui

felicitari pentru burtica!!!

fetelor sunt si eu pe aici...abia pot citi de scris fff greu...
inca nu am reusit sa citesc tot

claudia, si sper ca a trecut depresia!

vazut poze cu Sofia si Sabina, cat de mult au crescut!!!!

ufff sper sa am timp sa revin si eu pe aici
deocamdata matei sta numai cocotat pe mine si nici la baie nu pot merge de el...

noutati: am slabit 5 kg!!! am 69 de la 74

proud mammy
micul artist
in joaca

Mergi la inceput

Am scris de dimineata un mesaj care nu s-a trimis...
revin cu el si apoi raspund din nou
Claudia la multi ani!!!.sa ai parte de multa sanatate si bucurii!Te pupam cu mult drag!
Sanziana,e foarte bine ca mama ta are fructe fara conservanti,m-as rezuma deocamdata la mar si morcov,cred ca incep si supa si mai vad pe parcurs.Bafta cu diversificarea si curatenia.Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Valentina,imi pare rau ca nu esti tocmi bine.Poate totusi nu ai intoleranta la gluten,caci va fi mai greu...dar nu imposibil.Sanatate multa si asteptam vesti bune!
Manu,multumesc,intarcatul nu e pana la urma cel mai rau lucru,nu-i asa? mai poate astepta
Claudia,multumesc pentru lamuriri.Eu nu i-am dat lui Alex mancare la borcanel,am preferat sa-i pregatesc eu,cred ca am un pitic pe creier care prefera asa.Cred ca sunt bune,dar prefer sa fac eu.Mai greu,dar...Cred ca astazi o sa-i fierb morcov cu radacina de patrunjel si atat.O sa-i dau si putin morcov fiert ,nu cred ca e musai doar zeama,sau da?
Ana,
Va pup pe toate si va doresc o zi super!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Claudia!!!!!!!!!!!!!!
Sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele!!!!!

Distractie placuta, sper sa sarbatoresti frumos alaturi de minunile tale.

Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelutza77 spune:

Claudia ,multa sanatate ,pupici

Mergi la inceput