Gravidute si mamici de Constanta(47)....

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Priviti aici limba romana...asa ca mamici ai caror copii spun poezii sa fiti mandre!
http://s382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/Micutza%20domnisoara/?action=view¤t=palmieri026.flv
si cateva pozici
http://i382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/Micutza%20domnisoara/palmieri016.jpg
http://i382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/Micutza%20domnisoara/palmieri023.jpg
http://i382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/Micutza%20domnisoara/palmieri019.jpg

Selen in sarcina am dormit muult, iar dupa ce am nascut putiiiin pana la 1 an cand veveritza mea a dormit prima noapte fara nici o trezire.Ajungi sa te obisnuiesti.Cum zice Angi..pt copilul tau orice sacrificiu niciodata nu este prea mare.Si ai sa te descurci de minune cu bebe.Am ajuns sa fiu fresh cu 5-6 ore pe noapte de somn si dc mai fur inca o ora ziua la somnul Anei sunt boier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

selen si noi ti-am admirat burtica ieri.a trebuit sa ii dau explicatii lui ege,cine esti,de unde te stiu....si asa mi-am adus aminte de frumoasa vacanta pe care ne-am petrecut-o impreuna.eram mai tinere si fara griji
noi suntem bine,efe are 2 dinti si 9 kg.inca e alaptat exclusiv la san si sper sa pot sa merg asa pana face 6 luni.
maine vreau sa merg sa ma interesz cand se fac inscrierile pt gradinita.as vrea sa o dau pe ege la tom si jerry,am inteles ca se preda in engleza.
in rest toate bune,am mare noroc cu mama,altfel
va pup si sa stiti ca chiar daca nu scriu,va urmaresc din umbra

va rog nu uitati sa ne votati aici:http://povestedefamilie.kanald.ro/galerie-11.html

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Briana s-a trezit acum din somn cu un ochisor mai umflat si lipit cu o chestie galbuie lipicioasa...
In afara de ceai de musetel ce as mai putea folosi?
vorbea cineva de conjunctivita..asa se manifesta , sau am tinut-o eu in curent? Dr mea are program tocmai maine dupa amiaza.. e grav?..s-o sun acum sau sa astept pana maine?

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ege

selen si noi ti-am admirat burtica ieri.a trebuit sa ii dau explicatii lui ege,cine esti,de unde te stiu....si asa mi-am adus aminte de frumoasa vacanta pe care ne-am petrecut-o impreuna.eram mai tinere si fara griji
noi suntem bine,efe are 2 dinti si 9 kg.inca e alaptat exclusiv la san si sper sa pot sa merg asa pana face 6 luni.
maine vreau sa merg sa ma interesz cand se fac inscrierile pt gradinita.as vrea sa o dau pe ege la tom si jerry,am inteles ca se preda in engleza.
in rest toate bune,am mare noroc cu mama,altfel
va pup si sa stiti ca chiar daca nu scriu,va urmaresc din umbra

va rog nu uitati sa ne votati aici:http://povestedefamilie.kanald.ro/galerie-11.html

multumesc

fisun si arzu ege (30.09.2005)siefe(16.10.2008
http://www.flickr.com/photos/15435238@N07/

Ce ati admirat voi ieri era burtica mea de grasime de la 10 saptamani, acum se vede deja burtica de sarcina de-abia azi am incarcat si poza de la 15 saptamani

daaa, ce frumos a fost in vacanta! chiar ca tinere si "nelinistite" mai eram...studentia asta ....
mie imi pare rau ca nu mai am nici o poza de atunci, ca am pierdut filmul imediat si eu i-am povestit ieri sotului ca te-am regasit aici pe forum

fetita mare de gradi si grasunelul de Efe

ursuletzul nostru

15+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Madaluta sub nici o forma ceai de musetel.......cel putin oftalomologul mie personal mi-a contraindicat.Cred ca apa fiarta si racita e suficienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Citat:
citat din mesajul lui adabalan

Buna fetelor! Va citesc demult, dar acum am indraznit sa intervin. Si eu sunt o mamica a unui baietel de 2 ani si 2 luni si vroiam sa va spun povestea mea, asa pe scurt, asta apropos de problemele pe care si le pun gravidutele in privinta somnului. Am ramas insarcinata cu baietelul meu dupa 2 ani de asteptari si o sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani. Sarcina a decurs perfect, bucurie mare cand am aflat ca e baietel, toate bune si frumoase, operatia de cezariana super ok,copilul 3,300 kg si apgar 10, mai mult decat ok...Primele 2 saptamani au fost relativ usoare, in sensul ca bebe inca avea icter, era somnoros, papa si dormea. Dupa 2 saptamani au inceput colicii si noptile si zilele nedormite. Apucam sa dorm doar 2-3 ore in decurs de 24 de ore. Si uite asa din nesomn in nesomn am dat-o intr-o depresie de toata frumusetea, care imi provoca niste ganduri care acum ma ingrozesc. Ma revolta faptul ca viata mea a fost data peste cap de fiinta aia mica care urla si nu se mai oprea si care avea tot felul de nevoi. Si asta in conditiile in care era un copil asteptat si foarte dorit. Ma gandeam ce sa fac sa dispara copilul...A trebuit sa fac un tratament, sa merg la psihiatru , si apoi la psihoterapeut ca ei sa ma ajute sa fiu MAMA. Povestea e foarte lunga dar am incercat sa va spun esenta nu ca sa sperii viitoarele mamici, ci sa le sfatuiesc sa accepte orice ajutor din partea oricui se ofera, in cazul in care bebe e plangacios si nu doarme. Nu numai ca intervine oboseala cronica, dar marea problema e ca sufera si bebe...Acum am o minune de copil, frumos, istet si care e centrul universului meu si fara care nu as concepe viata. De multe ori ma gandesc la momentele cand eram in depresie si la gandurile care imi treceau prin cap. Nu se pot descrie in cuvinte starile acelea si nu se pot descrie sentimentele de vinovatie care ma incercau cand am inceput sa revin la realitate. Asa ca fetelor, mare atentie, nu incercati sa faceti absolut tot singure, daca nu va simtiti in stare. Multa sanatate puiutilor si mamicilor si sarcini usoare viitoarelor mamici! Va pup, Ada

Am dat replay ca sa nu pierdem mesajul.

Bine ai venit, scrie repede primele 10 mesaje sa scapi de moderare.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

madaluta, ceai de albastrele se foloseste, sigur nu ceai de musetel. Poate nu e conjunctivita, desi cam asa arata.

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Alta zapada... si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

azi am avut intalnirea de luna cu coordonatoarea lui mihaitza,per ansmablu lucrurile stau bine,progreseaza destul de repede,avem probleme mai mari cu hiperactivitatea si verbalizarea....adica stie foarte multe lucruri,insa din cauza lipsei de atentie si a faptului ca nu se concentreaza,nu putem obtine rezultate si mai bune.......si medicamente nu vreau sa ii mai dau sub nici o forma,trebuie sa rezolvam cumva problema asta prin terapie...
off,mada...,pe briana mica si fumoasa!
menuet,multumesc...ne-am hotarat,plecam sambata...speram sa nu se strice vremea....
urez si eu,bun venit burticilor,sedere cat mai lunga si cat mai placuta!
adabalan,imi pare sincer rau,ca a trebuit sa treci prin asa ceva,insa ma bucur ca acum lucrurile sunt bine!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Creem,e o scumpica Maria-Sofia.Avem si noi casuta la fel,ne-a adus-o tati.Voi de unde ati luat-o?
Santorini,eu nu am nascut cu dr.Rusa ci cu dna. dr.Tomescu. Dar eram in cabinet si a sunat o pacienta de-a dnului dr care vroia sa se mute la dna dr pt ca nu-si permite nasterea la privat.Ea i-a spus dnei asistente pretul. Si sigur dr Rusa nu va mai fi in spital.
Adabalan,bine-ai venit! Eu las pe toata lumea sa ma ajute,e f grea perioada asta de adaptare,in special prima luna, dar ne facem noi mari.
Madaluta,nu mai folosi ceaiul de musetel.O stergi la ochi cu comprese sterile cu ser fiziologic (de la coltul extern spre coltul intern al ochiului,si schimbi compresa de la un ochi la altul).In ochisori ii poti pune Optiserum- sunt niste fiole pe baza de apa de albastrele.Una singura iti va fi suficienta.
Mihaela,ma bucur ca Mihaita face progrese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Mada si eu stiu ca e contrainicat ceaiul de musetel. sper sa nu fie nimic grav...poate e de la curent.

Irina casuta am luat-o din metro, a costat aprox 50 ron. E foarte incantata Sofia de ea.
Ce face bebe mic? suge? a venit lapticul?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

VOTATI-O PE SOFIA la concursul "Ia te uita ce pot face!" AICI

Mergi la inceput