Gravidute si mamici de Constanta(47)....
Raspunsuri - Pagina 14
AngeliquedeS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gigelica20 Intrebare: e printre voi o Dana, care a ramas insarcinata prin FIV la Giulesti (ET 17 iulie 2008)??? Nu mai reusesc sa dau de ea. Gigelica +37 Victor-Andrei http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png |
Din cate stiu eu, nu. Adica, sigur
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
madaluta spune:
cred k in maternitatile private nici n-ar mai trebui sa existe conceptul de spaga, atentie, multumire sau cum s-or mai numi chestiile sub forma carora se dau bani...Eu asa cred si asa mi se pare normal. mai sigur poate spune Andicupt k din cate stiu eu ea e singura de aici care a nascut la privat in bucuresti
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
selen80 spune:
citat din mesajul lui AngeliquedeS fetele gravidutele, eu inainte sa il am pe al meu nici nu suportam copiii altora, va rog sa ma credeti si acum raman si eu socata de ce zace in mine. Eu chiar sunt cum nu mi.am imaginat niciodata ca as putea fi. Si ce stari de panica mai aveam si eu din pricina asta cand eram cu burticaaaa!!! Iar cat despre somn, o sa vedeti ca atunci cand vine vb de puiul vostru, renuntati la absolut totul fara sa vi se pare ca sacrificati ceva. |
eu nu am avut nimic cu copii altora pana acum , dar daca erau foarte mici, nu indrazneam nici sa-i ating, d-apai sa-i iau in brate....chiar zilele trecute a venit o cunostinta la birou aici cu baietelul de 3 luni, si de-abia am avut curaj sa-l iau in brate, il tineam ca pe un bibelou, mi se parea ca nu e deloc stabil si ca o sa-l scap....ca sa nu mai zic ca dupa 5 minute ma dureau mainile dar nici nu indrazneam sa-i schimb pozitia, din aceeasi frica de a nu-l scapa
sunt sigura ca o sa trecem si peste asta, cu ajutor de la cunostinte mai experimentate, si de ce nu, si de la voi, nu?
ursuletzul nostru
15+
nunta
9 luni
ralina spune:
citat din mesajul lui selen80 eu chiar sper ca noul director de la spital sa faca treaba buna cum a facut si la mangalia, si pana in septembrie sa se mai schimbe lucrurile.. |
Daca va face doar schimbarile care s-au facut in Mangalia ....nu va fi de ajuns
Pot sa fac o comparatie intre cele doua spitale si sa spun cu certitudine cel din Constanta castiga net la toate capitolele.Eu am nascut in decembrie in Constanta si am fost internata cu bb la inceput de februarie in Mangalia.Ce e drept iti incanta ochiul spitalul din Mangalia dar cand ajungi sa fii internata in el ...iti vine sa pleci urgent de acolo.Curatenie nu se face cum trebuie(am stat in rezerva si nu au spalat niciodata ghiuveta timp de 8 zile si nici pata de pe jos cat am stat),asistentele sant....de o mare nesimtire,iar medicii ...(micuta mea a fost vazuta de doi medici ,a primit trei scheme de tratament si bineinteles trei diagnostice ...sa fie la alegere)Cat despre investitiile facute...pot sa spun ca au fost bani aruncati in vant nimic nu e cum ar trebui
In Constanta am fost tratata f bine si am ramas cu o amintire frumoasa.
Thea,minunea noastra
AngeliquedeS spune:
Selen, perspectiva e cu totul alta cand e vorba de propriul tau copil. Cat despre carat bb, iti spun sincer ca eu in maternitate aveam febra musculara de la el si avea decat 3600 si acum cand are 11 kg il manevrez ca pe o jucarie. Te inveti cu toate si repet, cand e vorba despre puiul tau, nici nu te mai gndesti la astea
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
nastasie spune:
eu nu mai pot sa-l manevrez asa usor la nici 50 de kg ale mele si 17-18 ale lui razvan.si nu va inchipuiti ca e gras , i se vad coastele dar e legat
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
selen80 spune:
Daca va face doar schimbarile care s-au facut in Mangalia ....nu va fi de ajuns Pot sa fac o comparatie intre cele doua spitale si sa spun cu certitudine cel din Constanta castiga net la toate capitolele.Eu am nascut in decembrie in Constanta si am fost internata cu bb la inceput de februarie in Mangalia.Ce e drept iti incanta ochiul spitalul din Mangalia dar cand ajungi sa fii internata in el ...iti vine sa pleci urgent de acolo.Curatenie nu se face cum trebuie(am stat in rezerva si nu au spalat niciodata ghiuveta timp de 8 zile si nici pata de pe jos cat am stat),asistentele sant....de o mare nesimtire,iar medicii ...(micuta mea a fost vazuta de doi medici ,a primit trei scheme de tratament si bineinteles trei diagnostice ...sa fie la alegere)Cat despre investitiile facute...pot sa spun ca au fost bani aruncati in vant nimic nu e cum ar trebui In Constanta am fost tratata f bine si am ramas cu o amintire frumoasa. Thea,minunea noastra |
Uite ca asta n-o stiam...eu am auzit numai povesti frumoase de la Mangalia....si nu atat de frumoase despre Ct....
ursuletzul nostru
15+
nunta
9 luni
adabalan spune:
Buna fetelor! Va citesc demult, dar acum am indraznit sa intervin. Si eu sunt o mamica a unui baietel de 2 ani si 2 luni si vroiam sa va spun povestea mea, asa pe scurt, asta apropos de problemele pe care si le pun gravidutele in privinta somnului. Am ramas insarcinata cu baietelul meu dupa 2 ani de asteptari si o sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani. Sarcina a decurs perfect, bucurie mare cand am aflat ca e baietel, toate bune si frumoase, operatia de cezariana super ok,copilul 3,300 kg si apgar 10, mai mult decat ok...Primele 2 saptamani au fost relativ usoare, in sensul ca bebe inca avea icter, era somnoros, papa si dormea. Dupa 2 saptamani au inceput colicii si noptile si zilele nedormite. Apucam sa dorm doar 2-3 ore in decurs de 24 de ore. Si uite asa din nesomn in nesomn am dat-o intr-o depresie de toata frumusetea, care imi provoca niste ganduri care acum ma ingrozesc. Ma revolta faptul ca viata mea a fost data peste cap de fiinta aia mica care urla si nu se mai oprea si care avea tot felul de nevoi. Si asta in conditiile in care era un copil asteptat si foarte dorit. Ma gandeam ce sa fac sa dispara copilul...A trebuit sa fac un tratament, sa merg la psihiatru , si apoi la psihoterapeut ca ei sa ma ajute sa fiu MAMA. Povestea e foarte lunga dar am incercat sa va spun esenta nu ca sa sperii viitoarele mamici, ci sa le sfatuiesc sa accepte orice ajutor din partea oricui se ofera, in cazul in care bebe e plangacios si nu doarme. Nu numai ca intervine oboseala cronica, dar marea problema e ca sufera si bebe...Acum am o minune de copil, frumos, istet si care e centrul universului meu si fara care nu as concepe viata. De multe ori ma gandesc la momentele cand eram in depresie si la gandurile care imi treceau prin cap. Nu se pot descrie in cuvinte starile acelea si nu se pot descrie sentimentele de vinovatie care ma incercau cand am inceput sa revin la realitate. Asa ca fetelor, mare atentie, nu incercati sa faceti absolut tot singure, daca nu va simtiti in stare. Multa sanatate puiutilor si mamicilor si sarcini usoare viitoarelor mamici! Va pup, Ada
abibrinza spune:
Madaluta, e gripa ca asa ne-au zis doua doctore.In Cernavoda se pare ca s-a confirmat prezenta gripei.La chestionarul gasit de Angelique am raspuns cu da la aproape toate intrebarile cu exceptia uneia.
Andreea, multumesc pentru remediile homeopatice.Am inceput si cu ele.
Celor care se afla la prima sarcina, nu va speriati.Asteptati sa aveti bebelul in brate si va veti descurca.
Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Alta zapada... si altele
selen80 spune:
citat din mesajul lui AngeliquedeS Selen, perspectiva e cu totul alta cand e vorba de propriul tau copil. Cat despre carat bb, iti spun sincer ca eu in maternitate aveam febra musculara de la el si avea decat 3600 si acum cand are 11 kg il manevrez ca pe o jucarie. Te inveti cu toate si repet, cand e vorba despre puiul tau, nici nu te mai gndesti la astea Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea zicolorata Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita |
da, probabil e si o metoda buna de a slabi dupa nastere
apropo, haideti sa va arat burtica mea http://picasaweb.google.com/SelenAzis80/9Luni#5314795298150759570
ursuletzul nostru
15+
nunta
9 luni