Gravidute si mamici de Constanta(47)....

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Evident ca mai sus am incercat sa ii scriu Irinei dar... nu a aparut si mesajul meu. Asa ca reiau.
Mersic pt primire. Din mesaj inteleg ca si tu tot cu Rusa ai nascut! Poti sa imi spui cum a fost? Pretul de 4500 ron l-ai auzit de la el sau de la fete? Oare chiar o sa renunte ei la spital (ma gandesc ca oricum si de acolo castiga destul de bine)?
Va pup

14+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Intrebare: e printre voi o Dana, care a ramas insarcinata prin FIV la Giulesti (ET 17 iulie 2008)???

Nu mai reusesc sa dau de ea.

Gigelica +37 Victor-Andrei

http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Irina sunt de acord cu tine pana la un punct....oare daca platesti oficial factura la clinica, nu-i mai dai doctorului cu care nasti nimic " la plic"?? nu stiu, poate ca nu, dar daca....atunci se aduna mai multi banutzi....

m-am gandit si eu la varianta asta, dar avand in vedere ca vreau si recoltare de celule stem, deja ne depaseste bugetul plus ca eu deocamdata nu vreau sa renunt la dr la care merg..........
si mai e un aspect, ca daca Doamne Fer exista ceva complicatii la nastere, tot la spital ajungi........

eu chiar sper ca noul director de la spital sa faca treaba buna cum a facut si la mangalia, si pana in septembrie sa se mai schimbe lucrurile..

ursuletzul nostru

15+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Selen se pare ca ne intalnim si aici!
Sa stii ca si eu am aceleasi sentimente. Adica pe de o parte sunt ff fericita ca o sa am un copilas (mai ales ca am incercat vreo jumate de an). Si mai ales dupa ce l-am vazut la eco cum se misca am fost super felicita si am simtit o dragoste mare mare pt . Dar cateodata ma apuca asa o frica de cum o sa fie dupa, daca o sa ma descurc si mai ales cum o sa reactionez la nesomn (pt ca acum poti sa ma privezi de orice dar nu de somn; cand sunt obosita sunt f nervoasa si parca nu mai aud lumea din jur). Poate ca fetele cu experienta pot sa ne impartaseasca din reactiile lor!

14+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mocutza

Seleninainte sa nasc nici nu stiam care este tetina si care este biberonul......toate gravidutele...sau aproape, au aceleasi temeri

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Ma gandeam eu ca asa e

ursuletzul nostru

15+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Santorini

Asa sunt si eu cu somnul!! dormeam eu mult si inainte, dar acum deja nu mai zic, ca as dormi de la 8 seara pana dimineatza
si eu ma gandesc ce ma fac cu lipsa de somn....si imi mai e teama ca o sa dorm atat de profund incat n-o sa-l aud pe BB noaptea ca eu dorm si cu TV deschis, si cu muzica, si cu galagie, nu conteaza...sper doar sa se trezeasca brusc simtul matern in mine si asa doar, sa aud si eu orice miscare din camera.....

ursuletzul nostru

15+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

selen, e si normal sa ai emotii.toate fetele la primul copil de aici au simtit la fel, dar ai sa vezi ca te descurci.noi suntem aici pentru orice ajutor.
noua clinica ISIS e undeva pe mircea.si este e dl.Zaher si Cristurean din cate stiam eu.si mamacita a fost la deschidere si ne-e spus ca arata de 5 stele.
irina,si eu la fel am dat acu 4 ani si ceva la rezerva:1 mil/noapte si asa e se strang destui bani in spital.asa ca mai pui un pic peste si te duci la particulara.parerea mea.am vazut si cladirea de la euromaterna(daca nu ma insel) a dl.Lutescu.inca mai au de lucru.e mareeeeee.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Mai ce burtici somnoroase aici....dar pe mine nu m-ati intrecut....uneori, gravida fiind adormeam la ora 18 ..ma trezeam de foame si adormeam la loc pana la 6.30 cand trebuia sa merg la munca.....Asadar acum m-am oobisnuit si cu 6 ore de somn...sua 4....sau 7...depinde....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna!
Multumesc mult de aprecieri si voturi!

Imi pare rau de puiutii bolnaviori, sper sa va faceti repede repede bine!

Abia astept sa ne vedem maine...cine mai vine?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

VOTATI-O PE SOFIA la concursul "Ia te uita ce pot face!" AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Creem, noi inca avem muci asa ca spunem pas, cu toate ca imi pare asa de rau...

fetele gravidutele, eu inainte sa il am pe al meu nici nu suportam copiii altora, va rog sa ma credeti si acum raman si eu socata de ce zace in mine. Eu chiar sunt cum nu mi.am imaginat niciodata ca as putea fi. Si ce stari de panica mai aveam si eu din pricina asta cand eram cu burticaaaa!!! Iar cat despre somn, o sa vedeti ca atunci cand vine vb de puiul vostru, renuntati la absolut totul fara sa vi se pare ca sacrificati ceva.

Eu sunt hotarata deja ca al doilea bebe sa il nasc la maternitatea particulara a dnei Lutescu. Pt ca pus ban peste ban. cat dai la dr, rezerva, sistente, etc plus bagajul de spital, ajungi aproape tot acolo. (La maternitatea particulara vei merge numai cu poseta nu ai nevoie de toate sarsanalele pe care le caram dupa noi la judetean)

Mada, super fabula!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput