Gravidute si mamici de Constanta(47)....

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

selen multumesc.
creem votul nr 28 e de la noi.de cate ori pot sa votez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui ege

selen multumesc.
creem votul nr 28 e de la noi.de cate ori pot sa votez?

fisun si arzu ege (30.09.2005)siefe(16.10.2008
http://www.flickr.com/photos/15435238@N07/

Multumim mult! doar o data pe saptamana se voteaza!

Pupam dulce copilutii. Nu veniti si voi vineri la intalnire?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

VOTATI-O PE SOFIA la concursul "Ia te uita ce pot face!" AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Asa ''in breve''
Pt muci eu folosesc cu succes la veveritza fluimucil
Mokika- sper sa reusesti sa gasiti portita pentru a evada um pic
Mihaela-Doamne ajuta..sa fie bine.ugile sa va fie ascultate.Si daca avem si noi loc in gandurile voastre....
AndreB-sanatate multa lui Matei.Imi pare rau sa aud ca sunteti iar bolnaviori.
Bisous-cum mai este Victoras?Poate reusesti sa ne scrii 2 randuri

Va pup ..as fi vrut sa vad si poze dar nu mai rezist..maselel veveritzei m-au terminat zilele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

edit k sa dedic fabula asta celor care se simt in fundul butoiului si au impresia k nu vor mai iesi niciodata din el...
Patania magarului batran

Intr-o buna zi, magarul unui taran cazu intr-o fintina. Nefericitul
animal se puse pe zbierat, ore intregi, in timp ce taranul cauta sa
vada ce e de facut. Pina la urma, taranul hotari ca magarul si-asa era batrin, iar ca fintina, oricum secata, tot trebuia sa fie acoperita
odata si-odata. Si ca nu mai merita osteneala de a-l scoate pe magar din adincul fintinii. Asa ca taranul isi chema vecinii, ca sa-i dea o mana de ajutor. Fiecare dintre ei apuca cite o lopata si incepu sa arunce de zor pamint inauntrul fintinei. Magarul pricepu de indata ce i se pregatea si se puse si mai abitir pe zbierat. Dar, spre mirarea tuturor, dupa citeva lopeti bune de pamint, magarul se potoli si tacu.Taranul privi in adincul fintinei si ramase uluit de ce vazu. Cu fiecare lopata de pamint, magarul cel batran facea ceva neasteptat: se scutura de pamint si pasea deasupra lui. In curind, toata lumea fu martora cu surprindere cum magarul, ajuns pina la gura fintinei, sari peste ghizduri si iesi frematind... Viata va arunca poate si peste tine cu pamint si cu tot felul de greutati... Secretul pentru a iesi din fintina este sa te scuturi de acest pamint si sa-l folosesti pentru a urca un pas mai sus. Fiecare din greutatile noastre este o ocazie pentru un pas in sus. Putem iesi din adincurile cele mai profunde daca nu ne dam batuti. Foloseste pamintul pe care ti-l arunca peste tine ca sa
mergi inainte. Aminteste-ti de cele 5 reguli pentru a fi fericit:

1) Curata-ti inima de ura, frica, egoism.

2) Scuteste-ti mintea de preocupari inutile.

3) Simplifica-ti viata si fa-o mai frumoasa.

4) Daruieste mai mult si asteapta mai putin.

5) Iubeste mai mult si... scutura-te de pamint, pentru ca in viata

asta, tu trebuie sa fii solutia, nu problema.

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Multumesc pentru informatii!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Neata

In primul rand multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebari

Iar doi: ne invita Mocutza sa impartasim din ceea ce simtim acum....eu in momentul acesta, la 4 luni de sarcina, fizic ma simt destul de bine (in afara de ceva dureri de stomac pt care trebuie sa tin regim ), iar psihic...e ceva amestecat in capul meu....pe de o parte abia astept sa simt bucuria de a avea un copil in casa, sa ma bucur de zambetul lui, de ganguritul lui, samd, dar pe de alta parte sunt putin speriata de idee n-am avut niciodata de-a face cu copii atat de mici, nu stiu absolut nimic despre cum trebuie sa ai grija de el, cum sa-i faci baitza, cum sa-l culci, cum se schimba scutecul etc etc....
DAR, optimista cum sunt de obicei, ma gandesc ca nu sunt nici prima nici ultima in aceasta situatie, si asa cum s-au descurcat altele ma voi descurca si eu, nu-i asa?

ursuletzul nostru

15+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Va multumesc pentru raspunsuri, am mai sapat si eu intre timp si se pare insa ca sunt 2 clinici private. Una s-a deschis deja, undeva in zona Sala Sporturilor, preturile zic eu ca sunt relativ ok (asta in cazul in care oricum esti pregatita de spaga pt spital), 1000 de euro o nastere (cezariana, natural, in apa, cum vrei tu). Exista site cu clinica aceasta, se cheama ISIS. Cealalta de va deschide in Mai , este deja ridicata undeva in zona Metro 1 (unde era piata de legume si fructe)iar acolo stiu sigur ca vor fi medicii: Lutescu, Dantes, etc.
Daca stai sa te gandesti bine, ca sa nasti in spitalul mare trebuie sa dai: cel putin 300 euro pt nastere, 100 anestezist (pt cezariana sau pt nastere cu epidurala), mai trebuie sa dai ceva si la neonatolog, apoi...daca vrei sa stai in rezerva mai dai si acolo niste bani (eu am stat in spitalul mare in garsoniera pe bani oficial - m-a costat cum cca 4 ani 3 milioane pt 3 zile), basca nitica spaga ca sa te programezi pt garsoniera (asta ca sa ai conditii cat de cat....), apoi darile catre asistente zi de zi ca sa aiba grija de tine, de copil, etc...deci se strang vreo 600 de euro pe putin.
Hai va pup si mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

SALUTARE.....

Am cumparat scaun azi....dar nu s-a aratat incantata......si bineinteles ca dupa ce si-a luat gustarea....vroia sa iasa din centuri....se curbeaza si iese , astfel incat ramane doar cu cele de la mijloc.....e asa haioasa......
Creemam vazut pozele cu Maria Sofia... scumpa rau..........
Seleninainte sa nasc nici nu stiam care este tetina si care este biberonul......toate gravidutele...sau aproape, au aceleasi temeri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina81

Santorini,bine-ai venit! Chiar azi am auzit ca o nastere la Clinica Euromaterna ar costa in jur de 4500 lei.Ce e rau,e ca medicii care vor activa la Clinica particulara nu vor mai lucra si in spital.Eu am fost sa-mi scot firele si tocmai sunase o pacienta care vroia sa se mute de la dr Rusa pt ca nu-si permite.
Mihaela,multumim de modificare! Drum bun spre Manastire si Doamne ajuta!
Camelia,un nefrolog f bun e dna dr Tuta (a se citi Tutza).Nu stiu sigur daca are cabinet particular,dar o gasesti in spital pe sectie.
Deci tu ai nascut cu Rusa?
Poti sa imi spui si mie cum a fost ( ca eu tot la el merg). Si de pret ai auzit de la el sau de la fete? Ca asa m-ar tenta. dar oare chiar o sa renunte la spital?

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si a lui Teodor-Ioan(12 mar.2009)

14+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput