Gravidute si mamici de Constanta(47)....

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Creem cu mare placere as fi venit cu Matei, dar se pare ca raceala de acum cateva zile ne-a activat manifestarile astmatice si necesitam inca niste tratamente cu nebulizari acasa care dureaza destul(pe nervii copilului si urechile noastre sensibilizate la plansul puiutului) plus interdictia de a iesi in criza afara in aerul rece (si la asta alergic )
deci... va urez distractie placuta si onoram urmatoarea invitatie!

pentru cine este interesat: am postat pe blog principalele remedii homeopate pentru viroze/gripe/bronsite/otite la copii... la cat de incercati am fost cu totii in perioada asta...

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

docdecap,andreea,selen,multumesc pt urari.
selen,am primit pm ul pe burticanoi participam la un concurs,daca aveti placerea sa ne votati http://povestedefamilie.kanald.ro/galerie-9.html si aici http://povestedefamilie.kanald.ro/galerie-10.html
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Fisun, votat, eu am gasit 4 poze, nu stiu daca erau mai multe...
si acum am observat: Efe a avut 4.7 kg la nastere?! Masallah, ce grasunel !!

ursuletzul nostru

15+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Ne-am inscris si noi la concursul de la Pampers Ia te uita ce fac eu. Va rugam frumos sa ne votati si pe noi!
http://concurs.pampers.ro/profile/28700

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

VOTATI-O PE SOFIA la concursul "Ia te uita ce pot face!" AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

MADALUTAnoi suntem mai mici cu 3 luni decat Briana si daca imi aduc bine aminte si pitcul tau tot pe la 7 luni jumate a inceput sa mearga de-a busilea ...sunt curioasa la cate luni va merge...
Mokika te-ai hotarat .....plecati in 2????? Eu acum 2 saptamani cand am avut o criza hormonala cum n-am avut pana acum la 28 de ani imi venea sa plec in 4 ..adica cu vreo 3 barbati....Ellen cred ca stie la ce ma refer....Nu pierde vremea....

Multumesc de raspunsuri.....dar tot nu m-am hotarat....copilul meu e "zuzu" uneori trebuie sa ii schimb camera ca sa continue sa manance pentru ca dupa 3 lingurite nu-i mai convine peisajul...Momentan am un reductor care se ataseaza la scaunul pentru adulti, si trebuie sa il returnam pentru ca este imprumutat.La momentul mesei sta acolo nimic de zis, insa dupa nu sta nici 2 minute macar, ca sa ii pot spala bolul din care a mancat.....
Si poate ma mai ajutati cu ceva......am impresia ca gresesc undeva si nu stiu unde......Copilul meu are ziua 2 ore de somn.....si anume se trezeste la 7 (de curand a renuntat la ora 6 ) la 9 vrea sa doarma , doarme o ora dar nu este odihnita(daca o iau pe mine si o legan 2 minute mai doarme pe mine o ora si apoi este fresh), afara mai doarme o jumatate de ora si de la 16 la 17 inca o ora, desi daca o iau pe mine mai doarme....la 20 -20.30 trebuie sa fie in patut pt ca pica de oboseala.Astazi a plouat si nu am iesit iar la ora 15 in timp ce manca iaurtul i se inchideau ochii si am mutat-o in patut convinsa ca va dormi 2 ore....dupa 50 de minute era in picoare in pat si dupa o ora plangea de oboseala...asadar la ora 19.30 a adormit.
Nu vreau sa o obisnuiesc sa doarma pe mine deoarece in Constanta voi fi absolut singura si in timpul ei de somn va trebui sa fac o gramada de lucruri.....dar nu stiu ce alta solutie sa adopt.
Sper ca nu sunt OFFtopic

Selenmie doamna Lutescu mi-a spus sexul ....sigur....la 23 de saptamani, deoarece la 16 nu era convinsa, a fost in dubii.

Dar burticile in afara de BUBU, nu ne spun prea multe despre intamplarile si simtirile unei gravide.....asteptam...asteptam...ori faceti de pe acum rezerve de somn??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mocutza

Multumesc de raspunsuri.....dar tot nu m-am hotarat....copilul meu e "zuzu" uneori trebuie sa ii schimb camera ca sa continue sa manance pentru ca dupa 3 lingurite nu-i mai convine peisajul...Momentan am un reductor care se ataseaza la scaunul pentru adulti, si trebuie sa il returnam pentru ca este imprumutat.La momentul mesei sta acolo nimic de zis, insa dupa nu sta nici 2 minute macar, ca sa ii pot spala bolul din care a mancat.....
Si poate ma mai ajutati cu ceva......am impresia ca gresesc undeva si nu stiu unde......Copilul meu are ziua 2 ore de somn.....si anume se trezeste la 7 (de curand a renuntat la ora 6 ) la 9 vrea sa doarma , doarme o ora dar nu este odihnita(daca o iau pe mine si o legan 2 minute mai doarme pe mine o ora si apoi este fresh), afara mai doarme o jumatate de ora si de la 16 la 17 inca o ora, desi daca o iau pe mine mai doarme....la 20 -20.30 trebuie sa fie in patut pt ca pica de oboseala.Astazi a plouat si nu am iesit iar la ora 15 in timp ce manca iaurtul i se inchideau ochii si am mutat-o in patut convinsa ca va dormi 2 ore....dupa 50 de minute era in picoare in pat si dupa o ora plangea de oboseala...asadar la ora 19.30 a adormit.
Nu vreau sa o obisnuiesc sa doarma pe mine deoarece in Constanta voi fi absolut singura si in timpul ei de somn va trebui sa fac o gramada de lucruri.....dar nu stiu ce alta solutie sa adopt.

ai un copil perfect normal
eu zic ca-i f normal sa se plictiseasca de peisaj.asa pateam si eu cu Crinuta.la un moment dat ajungeam si-n balcon cu scaunul.odata am pandit furtuna(era august) si am fugit in parc ,ne-am adapostit si increzatoare ca va manca pe vreme mai putin caniculara,scot borcaul pregatit si incep sa-i dau...nu-i placea nici pe ploaie sa pape,nici in casuta minunata din parculet,nici...nici.
tu vrei sa mai stea in scaun pana speli bolul...,of mai Mocutza mai...vrei cam multe zaueu zic ca-i ok ca sta cat mananca si felicitari ca v-ati invatat asa(din punctul meu de vedere)
cu somnul...,banuiesc ca o supara ceva,poate dintii...poate altceva.doar simplu fapt ca se linisteste la tine in brate si-si continua somnul spune ca-i obosita ,da' nu doarme din 'x' motiv si tu trebuie sa-l descoperi...,nah ai si tema pentru acasa
cu dormitul pe tine,cred ca-i o perioada si va trece.dar musai sa treaca si discomfortul ei,ceva-ul ala de n-o lasa sa doarma bine.

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Dandusa intr-adevar copilul meu e normal.....este identic taica-su la aceeasi varsta....Crede-ma ca m-am gandit ce ar putea sa o deranjeze......oricum am avansat de la 30 de minute sau 21 la 5 luni intr-o repriza de somn, acum la 7 luni jumate doarme o ora.A mancat si ea in parc (adica ii dadeam laptele) de la 2 la 3 luni, stateam cate 5 ore in parc......si manca mai mult in ziua aia ...Are deja 2 luni de cand ii place sa doarma si pe mine.Chiar am testat-o intr-o dupa amiaza a dormit 3 ore.......Mergeam apoi, parca eram de la circ. Tot ce vreau este sa fie ea odihnita.Ma mai gandesc ce ar putea fi....dar cred ca ma gandesc degeaba.....ea a dormit doar in prima saptamana de viata mai mult...apoi....ne adormea pe noi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Santorini,bine-ai venit! Chiar azi am auzit ca o nastere la Clinica Euromaterna ar costa in jur de 4500 lei.Ce e rau,e ca medicii care vor activa la Clinica particulara nu vor mai lucra si in spital.Eu am fost sa-mi scot firele si tocmai sunase o pacienta care vroia sa se mute de la dr Rusa pt ca nu-si permite.
Mihaela,multumim de modificare! Drum bun spre Manastire si Doamne ajuta!
Camelia,un nefrolog f bun e dna dr Tuta (a se citi Tutza).Nu stiu sigur daca are cabinet particular,dar o gasesti in spital pe sectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salutare!
Noi azi am umblat creanga..am fost in vizita la mav si am stat toata ziua la ea..M-am simtit super si a trecut timpul foarte repede. Plus k am mancat ceva bun, bun...

Creem: imi pare rau k nu pot ajunge la intalnie, dar in afara de faptul k nu am masina , e si vineri si vine tati sl nostru acasa... nu putem sa nu-l asteptam...

mocutza: darius si acum ar sta in scaunul de masa daca nu l-ar fi monopolizat briana ( bineinteles k vrea acolo doar cand este si ea in el). Dar noi il folosim nu numai la masa ci si la joaca, la tv, la "cafeluta".[Doamne..de-abia asatept sa vina fi-miu acasa sa bem cafelutza dimineata impreuna...stam amandoi pe scaune si are si el o cana identica cu a mea si bea cate o gura de apa/ lapte de cate ori beau si eu din cafea..]
Ideea e sa o obisnuiesti de mica in el, k si in scaunul de masina...
Despre dormit, nu pot sa-ti dau prea multe sfaturi caci noi am fost atipici la capitolul asta: de la dormit 4 ore continuu la nedormit nicio o ora pe timp de zi..De la dormit de 12-13 ore legate noaptea, la 3-4 treziri pe noapte....Si acum are zile in care doarme 3 ore si altele cand fura cate jumatate de ora de doua ori si gata... n-am gasit explicatii inca decat dintii sau burtica

abibrinza: of..da e chiar gripa? cum recunoasteti gripa de viroza sau de raceala, k eu habar n-am...
Multa sanatate oricum.
pentru muci imi spusese isidora ceva dar nu gasesc unde am notat si n-am nici flacoanele acasa pt k sunt la darius. poate intra ea si te ajuta.

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Am pus poze noi aici

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

VOTATI-O PE SOFIA la concursul "Ia te uita ce pot face!" AICI

Mergi la inceput