Gravidute si mamici de Constanta(47)....

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Fetelor, multumesc mult pentru incurajari, inseamna mult pentru mine. Si mi-a fost destul de greu sa scriu aici ... iar dupa ce am facut-o imi venea sa sterg tot .... dar cred ca mi-a facut bine totusi sa ma descarc si eu undeva. Ma duc la somnic .... maine sper ca va fi mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salut.
Nu v-am uitat dar , ca si Mokika, trec printr-o pasa mai proasta.
Fac eforturi mari sa nu m-apuce jalea cum mi s-a mai intamplat.
In fine, n-are rost sa intru in detalii...ar fi cam multe de spus.

[b]Fisun si Victor de Roxanalucia, cu scuze pentru intarziere, La multi ani fericiti si cu multe bucurii!!

Ellen[/b], superba , finuta si delicata rochia ta de mireasa! sa-ti aduca toata fericirea din lume odata cu imbracatul ei!

SImona, Isi, AndreB, Madaluta, multumesc ca v-ati gandit la mine!

Frumoase vorbe, le-am pus si eu steluta, ca iti merg drept la inima la nevoie!!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Neatza!

Cioc-cioc, nu e nimeni pe aici azi???

Ieri seara am avut si eu acces la un net unde am putut sa vad ceva pozici (la munca, de unde intru zilnic, am site-urile cu poze restrictionate ).....cineva zicea la un mom dat ca toti copilasii de pe subiectul acestea sunt frumosi, si AVEA DREPTATE! imi pare rau ca nu nominalizez, pt ca am vazut mutle poze intr-un timp scurt, si le-am cam ametit, dar concluzia e ca: sper sa intru si eu in randul mamicilor mandre cu copilasii lor frumosi (si sanatosi, bineinteles, ca e pe primul loc!)

Ellen
, ti-am vazut si eu rochita, este foarte frumoasa, asa mi-as fi dorit si eu o rochie de mireasa daca imi permitea silueta

Fisun , vroiam sa-ti scriu aici, dar vezi ca ai PM! ce am uitat sa scriu acolo e La multi ani!, desi cu intarziere ..sa fii fericita, iubita, si sa te bucuri de familia minunata pe care o ai!

ursuletzul nostru

15+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare burtici si mamicutze din Constanta!!!
Aveti idee cat va fi o nastere la noua clinica de maternitate particulara care se va deschide in Mai in Constanta??? ( asta in ideea in care gravidutza este urmarita de unul din medicii actionari la aceasta clinica). Oficial stiu ca nu exista o lista de preturi, dar poate ca ati auzit ceva, din surse mai bune???
Probabil ca s-a mai discutat despre asta, dar nu stiu unde sa caut, asadar daca ma puteti ajuta, va multumesc mult!!!
Va pup, sarcina usoara burticilor si copii sanatosi mamicilor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
Imi puteti recomanda un cabinet de nefrologie/nefrolog in Constanta?

O zi buna!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

BUNA mamici si burtici, intru repede ca andreea ma escaladeaza.....
In primul rand multumim de aprecieri si apoi vreau sa va intreb ceva...vreau sa cumpar scaun de servit masa pentru bebe....dar de cand ma informez am ajuns sa ma cam razgnadesc...DECI: Pana la ce varsta au mancat piticii vostri in scaunul respectiv???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinabungau

Salutare burtici si mamicutze din Constanta!!!
Aveti idee cat va fi o nastere la noua clinica de maternitate particulara care se va deschide in Mai in Constanta??? ( asta in ideea in care gravidutza este urmarita de unul din medicii actionari la aceasta clinica). Oficial stiu ca nu exista o lista de preturi, dar poate ca ati auzit ceva, din surse mai bune???
Probabil ca s-a mai discutat despre asta, dar nu stiu unde sa caut, asadar daca ma puteti ajuta, va multumesc mult!!!
Va pup, sarcina usoara burticilor si copii sanatosi mamicilor!!

Irina si Ioana Alexandra (13 Aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Buna!
Sunt si eu o graviduta din Ct si chiar ma intereseaza subiectul. Eu auzim zvonuri de 1500-2000 euro, dar erau numai zvonuri. Tu la ce doctor esti?
Eu sunt la Dr. Rusa, si chiar ma gandeam sa il intreb data viitoare cand ma duc!

14+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Despre ce maternitate e vorba ca se deschide in mai, cea a dnei Lutescu?

Selen, mie dna Lutescu mi-a spus sexul la 13 sapt de sarcina, e drept ca si bebe a stat mereu cu picioarele desfacute, poate puiul tau e mai pudic. Dar dc bebe sta bine, imposibil sa nu se vada la 16 sapt dc dr se pricepe si aparatul e performant.

Mocutza, depinde de copil, fetitele nasei mele au una 3 ani si 3 luni si cealalta 2 ani si 3 luni si inca mananca in scaunul de masa. Asadar e o investitie pe termen destul de lung, repet, dc lui bb ii place si il obisnuiesti acolo.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Santorini sarcina usoara si bine ai venit pe la noi. De preturi la noua clinica nu stiu, doar ce am auzit de cea deschisa de dr. Tica, cum ca ar fi cam 1000 euro nasterea normala. Nu cred sa difere prea mult preturile intre clinici. Dar cu siguranta il poti intreba pe Dr. Rusa de pret pentru ca e foarte dechis.

Camelia nu stiu de nici un nefrolog in Constanta, imi pare rau. Doar urolog, pe dr. Tode Viorel.

Mocutza, fi-mea nu prea sta in scaunul de masa, dar eu perseverez si o tot pun, poate se va obinui pana la urma pe la...3 aniDar e detul de mare, si cred ca poate sta pana la 4 ani in el.

Cine mai vine vineri la intalnire???????
Pana acum: Simona, Ellen poate dupa sau inainte de dr., Doc poate dupa servici, Mokika...nu promite altcineva? Haideti...ca e o vreme afara de nu putem scoate copiii afara, macar sa se joace impreuna.

Edit: Vine si Angi daca-i trece nasucul usor curgator al lui Pupicu

Angi, maternitate care se va deschide e facuta in colaborare: Lutestii, Rusa, Raica si altii. se numeste Euromaterna si e spre targul de masini, incolo, pre varianta, pe unde era targul de fructe inainte.

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Victor al meu e in a 7-a zi de gripa, Mihai si eu suntem si noi gripati, tati e bine, el a scapat deja.Sincer, nu mai stiu cu e o zi normala.Pentru muci clari, limpezi si tuse seaca cunoasteti un remediu?

Ellen, sa ai o nunta frumoasa!

Mocutza, ai o micutza zana!

La multi ani sarbatorilor si bine ati venit fetelor noi!

Mokika, eu m-as duce in vacanta fara copii.Sper ca vom si reusi la vara sa facem lucrul acesta.Din fericire mama mea si soacra ar vrea ele sa-mi creasca copiii, asa ca ii duc la soacra cu mama cu tot la vara.Sper sa reusim, daca scapam de gripa asta nenorocita!

Sa petreceti frumos vineri la Creem!Eu nu stiu cand o sa mai apuc sa intru.Copiii mei dorm pe rand, ma cred mai puternica decat sunt.S-a trezit Mihai...

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Alta zapada... si altele

Mergi la inceput