Gravidute si mamici de Constanta(47)....
Raspunsuri - Pagina 16
madaluta spune:
multumesc mult pt sfaturi..am oprit musetelul si maine voi merge si la medic si voi lua si albastrele..sunteti niste dragute k ati fost asa prompte in raspunsuri... Am sunat-o si pe dr mea dar nu mi-a raspuns. Cele de la farmacie mi-au prescris un antibiotic- Tobrex- dar nu vreau sa ii dau asa ceva fara sfatul medicului.. Dr mea avea tel inchis asa k astept pana maine sa vedem ce vom face.
menuet: mai da ce vorbareatza e veve... ea chiar zice acolo ceva dar voi nu intelegeti...m-a amuzat tare ciucingheza
mihaela: ma bucur mult de progresele lui mihaita...
drum bun la manastire!
dandusa: nu ne mai zici nimic?
aaaa, ce mi-am amintit.....azi e sf daria (isidora, multumesc si acum k mi-ai zis k darius va avea sfant).... Luati de-aici cate o beresi o feliutza de tort.... Imi pare rau k nu mi-am amintit mai devreme sa-i fi cantat "muti ani taiaca" la telefon cand am vorbit... da-i cant maine k nu stie el k am uitat...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
mihaela77O spune:
mada,sa-ti traiasca puiul cu numele...sa fie sanatos!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
nastasie spune:
si eu stiam la fel de ceaiul de musetel la ochi ca e contraindicat, cel mai bine ser fiziologic.noi intotdeauna cand am avut probleme la ochisori foloseam maxitrol picaturi.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
ina78 spune:
Buna dimineata!
Bun venit noilor gravidutze, Legat de frica... sa va spun de mine? Inainte de a ramine insarcinata aveam prieteni cu copii si singurul lucru pe care stiam sa-l fac era sa le cumpar dulciuri sau daruri... in rest nici sa-i iau in brate (ma feream taaaarrreee), nici sa ma joc sau sa le vorbesc. Acum ... dat fiind ca pe Gabi l-am avut cit o jucarie - 2.400 kg am invatat alaturi de el ce inseamna iubirea (sau am redescoperit), grija, bucuria de a te juca cu un copil ... m-a implinit.
Pampersi... finetea de a sterge in urechi... intre degete (mai ales la noi )... nici la stadiul de vise nu erau, si iata ca acum le fac pe toate, singura, dar .... cer mereu ajutor - caci ma cam depasesc multe.
Mada, acum am citit, noi cind Gabi era fff mic, nu-si deschidea bine ambii ochisori si am folosit ser fiziologic (exact cum ti s-a spus, dinspre urechiuse spre nas, separat tampon ptr fiecare ochisor) si am folosit picaturi Tobrex. dar nu mai am prospectul.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
nastasie spune:
ina, si al meu tot 2.400 a avut dar eu recunosc ca nu i-am facut baie din prima ci mama.si acum recunoaste ca i-a fost asa frica la prima baie sa nu se rupa.o treceau apele.pe la 3 luni am inceput si eu sa-i fac singura.dar nu va zic cand m-a lasat mama sa-i fac prima baie nici nu cred ca l-am spalat, mai mult l-am inmuiat ca mi-era o fricaaaaa.abia la a 2 la a 3-a pot sa spun ca am inceput sa-l si spal.dupa aia m-am invatat si m-am ocupat numai eu de el.a luat si repede in greutate si simteam si eu ca e copil.pana atunci mi se parea asa o papusa de sticla.iar in ziua cand l-am nascut si nu mi l-a dat la rezerva ma duceam sa-l vad dar inca nu realizam ca sunt mama.imi spuneam ca ma duc sa-mi vad copilul dar nu simteam inca nimic.abia a 2-a zi cand mi l-a adus mi s-a dezvoltat asa un instinct.e lumina ochilor mei acum si nu as realiza o zi fara el.doar cand e la bunici si atunci vorbim la telefon.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
mav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandusa are primiul dintisorrrrra spart gingia sus...il simt la deget.caninii sant f umflati si cel din dreapta se vedeRaducu-i agitat si roade tot ce prinde.in rest oboseala cat cuprinde si cuprindeeeee va pup .................................................. Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006) poarta-ma mami |
Felicitari lui Raducu pt primul dintisor!!!!!!
(Dana, sper sa nu te superi ca te-am citat aici, am vazut ca Mada intreba de voi si nu m-am putut abtine!)
....Si noi mergem la dentist azi... lui Sebi i s-a spart o maseluta... Moooor de frica pt el....
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
Jadesy spune:
Ada stiu despre ce vorbesti si eu am un copil foarte plangacios si nu plange doar din cauza colicilor, acum sunt pe trecere, plange de nervi, de plictiseala, din orice, daca nu mananca si doarme....plange.... am mare noroc cu soacra mea care a venit si a stat si inca sta cu mine si mai scap si eu, oricum nu am crezut vreodata sa-mi fie asa de greu, cred ca daca as fi stiut nu as mai fi facut=o, la modul sincer nu mai vreau alt copil deloc, cel putin asa gandesc acum, poate in timp trec peste sentimentul asta.
Pup !
selen80 spune:
Buna!
fetelor, nu ne mai speriati, va rog eu! eu sunt o fire mai optimista, si chiar sper ca dupa 1 luna-2 de ajutor din partea mamei si a soacrei, o sa ma descurc si singura....
Mihaela, felicitari pt Mihaita, si sa mearga din ce in ce mai bine!
Mada, sa-ti traiasca copilasul cu numele!
ursuletzul nostru
16+
nunta
9 luni
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Buna! fetelor, nu ne mai speriati, va rog eu! eu sunt o fire mai optimista, si chiar sper ca dupa 1 luna-2 de ajutor din partea mamei si a soacrei, o sa ma descurc si singura.... Mihaela, felicitari pt Mihaita, si sa mearga din ce in ce mai bine! Mada, sa-ti traiasca copilasul cu numele! ursuletzul nostru 16+ nunta 9 luni |
selen80,multumesc frumos!
dragele mele,stati linistite ca va veti descurca!lucrurile astea se invata odata cu venirea copilului pe lume...oricate sfaturi veti primi...nimic nu va fi la fel cu ce vei face cand iti vei tine puiul in brate,va veti invata unul pe altul....de asta puteti fi sigure...
eu cand am nascut-o pe andreea aveam 19 ani si jumate,nu m-a ajutat nici mama,nici soacra...m-am descurcat,la inceput stangaci,apoi cu multa siguranta!si a fost o perioada tare frumoasa in viata mea!
va pup si va doresc toate cele bune!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
selen80 spune:
Asa va vreau, cu mesaje optimiste, incurajatoare! totul va fi bine, eu ma voi descurca perfect, voi avea timp si de odihna, si de facut sport ca sa dau jos din kg in plus, BB va fi cuminte si nu va plange tot timpul.......nu-i asa??????
Apropos, voi v-ati ghidat dupa vreo carte anume?? ca daca stau sa caut pe net articole referitoare la toate aspectele legate de ingrijirea unui nou-nascut, e mai greu sa le "organizez", si fizic, si in capul meu Imi recomandati ceva? si daca sunteti dragutze (si stiu ca sunteti), si unde as putea s-o gasesc?
Multam
ursuletzul nostru
16+
nunta
9 luni