Gravidute si mamici de Constanta(47)....
Raspunsuri - Pagina 17
deiutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madaluta multumesc mult pt sfaturi..am oprit musetelul si maine voi merge si la medic si voi lua si albastrele..sunteti niste dragute k ati fost asa prompte in raspunsuri... Am sunat-o si pe dr mea dar nu mi-a raspuns. Cele de la farmacie mi-au prescris un antibiotic- Tobrex- dar nu vreau sa ii dau asa ceva fara sfatul medicului.. Dr mea avea tel inchis asa k astept pana maine sa vedem ce vom face. menuet: mai da ce vorbareatza e veve... ea chiar zice acolo ceva dar voi nu intelegeti...m-a amuzat tare ciucingheza mihaela: ma bucur mult de progresele lui mihaita... drum bun la manastire! dandusa: nu ne mai zici nimic? aaaa, ce mi-am amintit.....azi e sf daria (isidora, multumesc si acum k mi-ai zis k darius va avea sfant).... Luati de-aici cate o bere ![]() si o feliutza de tort .... Imi pare rau k nu mi-am amintit mai devreme sa-i fi cantat "muti ani taiaca" la telefon cand am vorbit... da-i cant maine k nu stie el k am uitat...Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+ Briana Amelia (08.05.2008) Viatza intre roz si bleu Bazar pentru Mihaita |
Madaluta, asa cum ti-au spus si fetele, sub nicio forma ceai de musetel! Ii faci mai mult rau decat bine. Eu cu Ilinca am avut aceeasi problema cu ochisorii pana la 6 luni... nici nu mai stiam cu ce sa ii dau. Ser fiziologic, tobrex, kanamicina, nimic nu a dat rezultate. Cel mai bine du-te la un oftalmolog, el este cel mai in masura sa iti spuna ce are si ce tratament este benefic. Noi am scapat numai dupa ce am facut antibiograma si cred ca picaturile recomandate nu ar fi avut efect daca d-na dr. oftalmolog nu m-ar fi invatat cum sa curat intai ochisorul si de abia apoi sa ii pun picaturile in ochi. Altfel, o spalam pe obraz cu picaturile
Deiutz, mami de Ana Ilinca (02.02.08)
http://community.webshots.com/album/562601418QZDGPr
deiutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 Asa va vreau, cu mesaje optimiste, incurajatoare! Apropos, voi v-ati ghidat dupa vreo carte anume?? ca daca stau sa caut pe net articole referitoare la toate aspectele legate de ingrijirea unui nou-nascut, e mai greu sa le "organizez", si fizic, si in capul meu Imi recomandati ceva? si daca sunteti dragutze (si stiu ca sunteti), si unde as putea s-o gasesc? Multam ![]() ursuletzul nostru 16+nunta 9 luni |
Mama si copilul de Emil Capraru, eu am primit-o dar cred ca se gaseste la tarabele cu carti sau in librarii. Poate stiu fetele mai mult. Am auzit ca acum ar fi intr-o noua editie, cu 2 volume, primul referindu-se la sarcina.
Sarcina usoara si iti doresc un bebe mancacios si linistit. (am auzit ca mai sunt si cazuri de acest gen, a mea in niciun caz nu a fost linistita, nici in primele zile nici acum. Are 1 an si 1 luna si pot numara pe degetele de la o mana noptile in care a dormit fara 1-3 treziri/noapte)
Deiutz, mami de Ana Ilinca (02.02.08)
http://community.webshots.com/album/562601418QZDGPr
deiutz spune:
Si am reusit, in sfarsit, sa imi schimb semnatura.
La semnatura noua sunt poze mai vechi si mai noi cu Ilinca.
Va pup!
AngeliquedeS spune:
Hai ca vin si eu cu "incurajari", Pupicu face peste o sapt 1 an si 3 lui si nu am avut pana acum nicio noapte fara 4 treziri. Aseara a batut recordul, in 2 ore s-a trezit de 5 ori.
Si tot nu mi se pare greu, repet ca o placa stricata, cand e vorba de puiul tau se schimba toata perspectiva.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
adabalan spune:
Selen sa stii ca mama mea, care e psiholog si care a crescut 3 copii, mi-a zis sa nu ma ghidez dupa carti si sa-mi cresc copilul asa cum ii simt eu nevoile. Asta nu inseamna ca am ignorat sfaturile medicului pediatru sau ca n-am tinut cont de anumite criterii in alimentatie. Dar o sa inveti singura sau o sa simti instinctual ce ii trebuie puiului tau. Si eu faceam la fel ca tine, gravida fiind. Citeam tot felul de site-uri, urmaream tot felul de sfaturi in ceea ce priveste baia bebelusului, felul cum trebuie imbracat, etc. Practica e insa cu totul alta. Eu cred ca fiecare mama se descurca intr-un fel sau altul cu copilul ei, indiferent de clasa sociala sau grad de cultura. Fiecare mama simte ce ii trebuie copilului ei. Asa ca nu e cazul sa-ti faci griji, te vei descurca perfect chiar daca prima data o sa-i faci baia stangaci, sa zicem. O sa te impacienteze prima varsatura, primiii mucisori, dar o sa treaca. Daca n-ar fi uitarea....nu stiu ce ne-am face. Va pup, Ada
selen80 spune:
Poate totusi...seamana cu mine
....pt ca eu am fost foarte cuminte, si mama n-a avut probleme cu mine...dormeam dusa ore intregi, nu plangeam asa mult....
Oricum, imi inchipui ca in momentele acelea, cand il vezi cat de frumos este (nah, oricum ar fi, cioara.....
) si stii ca e al tau, si il iubesti la nebunie, iti trec toate....asa cum ma gandeam si de fiecare data cand mai scoteam capul din WC dupa o partida de vomat, in primul trim
: e al meu, si merita orice sacrificiu!
ursuletzul nostru
16+
nunta
9 luni
adabalan spune:
Jadesy si baietelul meu e nascut tot in ianuarie, dar pe 3. E greu sa ai un bebe plangacios, dar iti spun sigur ca o sa treaca. Eu credeam ca Raducu al meu va fi asa toata viata. Dar acum e cu totul altceva...Are 2 ani si 2 luni si vorbeste aproape foarte bine, deci ne intelegem. O sa vezi...va pup, Ada
mihaela77O spune:
va pup si va urez un week-end placut si ne auzim pe marti,luni seara ne intoarcem de la valcea!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
docdecap spune:
salutare!
deci:
pentru gravidute eu zic asa, din experienta si studii::
copilul tau va fi iubit de tine, clar. dar iubirea nu te invata sa-i faci baie. te invata doar sa ii poti adapta baia la nevoile lui.
cu alte cuvinte, cititi cat puteti despre cum se fac lucrurile, intrebati in stanga si dreapta ca apoi sa aveti de unde sa faceti variatii.
ca masura anti-anxietate, cititi ce se face la febra, varsaturi, problemele astea mai frecvete. intrebati pe forum cand va veni vremea. nu veti sti totul de acolo, dar va va ajuta sa nu intrati in panica prea brusc daca nu raspunde medicul la telefon sau eu mai stiu ce
ca masura anti-depresie luati-va ajutor, cautati, cereti. la inceput este vital sa va puteti odihni, privarea de somn da efecte nasoale rau, cum a povestit si Ada, ma bucur ca a iesit cu bine din starea nasoala.
cititi de pe acuma ce puteti despre alaptare. retineti cat puteti, ca atunci va fi greu sa mai stati sa cautati si nu este atat d enatural pe cat pare.
nu vreau sa va sperii, dar stiti si voi ca viata se va schimba. sunt sigura ca nici la facultate nu v-ati fi dus fara sa cititi acolo una, alta. despre bucurii nu va poate povesti nimeni, si pe astea le veti descoperi cu mare palcere prin relatia cu bb!
exista si povesti diferite, cum a fost a mea, care am un copil cuminte in ceea ce priveste somnul mancarea si dorul de mama, ptiu-ptiu sa-l tie, tin minte si acum ce cadou mi-a facut de 8 martie, la nici 2 luni: adormit de la 10 seara pana la 5 dimineata si apoi iara dupa supt pana la 10. m-am trezit o mama fericita!!
nu stiu daca are vreo relevanta, dar toata sarcina i-am povestit cum va fi de cuminte si somnoros, il las sa doarma in fiecare noapte spunandu-i ca mami e aproape, daca o striga vine repede, daca are nevoie sa ma cheme. ca nu prea aud monitorul, asta e alta poveste. la asta e bun si tati. se intampla sa se scoale noaptea -mai nou viseaza urat, cred- si dimineata imi povesteste tat-su ca l-am rugat sa se duca el si dupa ce s-a intors i-am multumit mult. eu nu-mi amintesc nimic...
cu cat sunteti voi mai relaxate, cu atat va veti ajuta copilul sa fie si el relaxat si increzator. asta nu e o garantie, dar ajuta mult (parerea mea
)
va pup tare, maine merg la gratar de scrumbii: aviz Angi!!! a inceput sezonul!!!
ma scuzati de absenta prelungita, dar uite, a re-aparut Deiutz
!!
mocutza spune:
Mihaela plimbare placuta la valcea......ce mult imi place si mie acolo....
Gravidutele impartasesc aici .....si tareee mult imi place....
Jadesy pana nu am citit ce ai scris nici nu mi-am dat seama ca am bebe plangacios.....
Eu tot ce vad la copilul meu cred ca asa trebuie sa fie......Sotul meu , in prima seara cand i-am dat andreei cereale in biberon nu intelegea, somnoros fiind, de ce sa trezit la 2 dimineata de foame -el citise ca daca beau lapte cu cereale nu se trezesc pana dimineata.......l-a inceput mereu ne raportam la medie acum nu mai facem asta.
Selen ai dreptate.....cand e puiul tau chiar si numai 2 ore de somn in 24 de ore nu te opresc sa te joci si sa te bucuri de minune...desi inainte as fi zis ."nu voi fi in stare"
Azi piticul meu dupa plimbarea din parc a fost plangacioasa rau....nu a mancat decat lapte....sper sa nu fi racit pentru ca eu deja simt o iritatie in gat.

si o feliutza de tort
.... Imi pare rau k nu mi-am amintit mai devreme sa-i fi cantat "muti ani taiaca" la telefon cand am vorbit... da-i cant maine k nu stie el k am uitat...
Imi recomandati ceva? si daca sunteti dragutze (si stiu ca sunteti), si unde as putea s-o gasesc?