Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza si la multi ani boboceilor de astazi!
Gaia: multumim de cafea! Sa stapaniti sanatosi caruciorul!
khristin: am facut ieri reteta de cartof dulce + brocoli doar ca am pus ulei de masline(pachetul de unt din frigider era desfacut de vreo trei zile) si am adaugat si vreo 3 lingurite de carne de vita. A papat Falkone Mercic si de pontul cu merele, granny smith sunt preferatele mele si ma batea gandul sa-i dau si lui, pana acum nu i-am dat decat mere romanesti de la tarani, dar mai stam atunci, caci avem tot timpul din lume. pupam familia frumoasa!
Ange: am luat avocado din Carrefour, l-am ales sa fie cat mai coapt. Eu va spuneam ca am o problema cu gusturile mancarurilor branza calcica mi se parea prea "aspra", daca ii puneam mar(oarecum mai acrisor) mi-era teama ca nu o sa pape, i-am pus intai piersica, a doua seara am incercat cu avocado: l-am curatat, l-am taiat, l-am blenduit si l-am amestecat cu branza.
Aseara i-am facut combinatia de geniu zic eu: branza, jumatate de piersica si jumatate avocado. I-a placut mult de tot, a mancat cu placere( am gustat si eu si era yammy, yammy)
cristineescu:multa sanatate piticului.
andy galro: sa va traiasca taticul . Ce frumos! Ati fost la restaurant!Ma bucur ca Andrei s-a purtat bine in societate (eu inca nu am curaj sa ies cu al meu)
ankussa: mai, mai, mai, ce baiat frumos ai tu acolo! si acum vreau poze si cu mami, lasa-ma cu kg alea in plus, vrei sa mor de inima cand te voi vedea superba?

edit: mi-am adus aminte, mi-a zis dr ca daca piticul refuza un aliment, doua, trei, sa nu-l fortez, sa mai incerc peste 2 saptamani. De ce 2 saptamani? habar nu am

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Monica:cuc

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Neatza.

Fetele, noi am racit.... ... e numai vina mea, i-am tinut afara ieri mult prea mult si nu era tocmai cald.... in fine, am inceput cu oscilo, eurespal si vit C. Vroiam sa va intreb de oscilo, cum il administrati? Nu doza, ci efectiv modul de administrare ma intereseaza.... ai mei nu-l vor cu apa, nu-l vor cu ceai........ pls, help

Suntem in continuare constipati, adik facem zilnic, dar f greu.... azi o sa le dau si mar, suc diluat cu apa, vrand-nevrand, poate ii ajuta, as prefera sa ne reglam din alimentatie.... cum ati facut sucul de mar? cu mar decojit sau nu? eu stiu ca in coaja sunt cele mai multe vitamine, si nu l-as decoji....

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.
Multumim tuturor de urari...azi avem 6 luni

Roxana noua asa ni s-a spus ca tre sa facem eco la 6 luni,eu ma conformez,Alexia a fost si pelviana si poate de aceea

Iriss ma bucur sa te vad..felicitari ptr dintisori

Lumioff imi pare rau ca ati racit..Oscilo se da asa:cu juma de ora inainte de masa,dizolvat un capacel sau doua intr-un ml de apa..cu seringa in guritza...multa sanatate hunilor

Feli

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Laura, multumesc! Asa am facut si eu, doar ca am pus mai multa apica... si nush cum, dar nu au vrut neam sa-l ia, nici cu seringa, il tot dadeau afara.... las', mai 'cercam, dar maine cred sau mai pe seara, ca ceva tot au luat si nu vreau sa le dau prea mult....

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Uram si noi sarbatoritilor de azi

Razvanel de Claudinna sa cresti mare si sanatos puiutz

Karina de Nikolici

Ania de NAusica

Ada sa stapaniti sanatosi caruciorul..poate ne pui si niste poze.

Khristin Ce-ti mai fac frumosii?

Ange ..ce frumos ati crescut!!

Andy_gtaticului.

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Laura, multumesc! Asa am facut si eu, doar ca am pus mai multa apica... si nush cum, dar nu au vrut neam sa-l ia, nici cu seringa, il tot dadeau afara.... las', mai 'cercam, dar maine cred sau mai pe seara, ca ceva tot au luat si nu vreau sa le dau prea mult....

_
GHIDUL MAMEI

Lumi cam la 6 ore se poate repeta doza.
Marul l-am facut decojit.

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Ada, sar'na de cafea!

Musette, cum a fost la papanicolau? Totu' bine?

Cristineescu, uf, sper sa fie totul bine si sa nu fie totusi infectie... sanatate!

CD, important e ca e sanatos si ca NU SCADETI IN GREUTATE. La cat zici tu ca papa, eu zic ca a asimilat tot.... si relax mami, sa ii treaca nervisorii de la anorexie si sa pape.... imi imginez insa ca ti-e f greu si eu m-as fi urcat pe pereti...
ptr dinti, incearca CALGEL sau DENTINOX

Joy, felicitari ptr 'tata'

anamona, claudinna, ma bucur ca totul e ok, puii au crescut frumos, s-o tineti tot asa!

Iriss, bine ai revenit, felicitari ptr dintisori, dulce pe bimbirica mic si frumos!

Angelynna, mult si pe tine si pe frumosul crin... vai, ce frumos a luat in greutate.... si ai mei zic ma-ma, me-me, mimi.... mai des ma-ma, si parca mai alegat acuma...

Simo, imi pare rau ca e asa agitat Tudor... eu zic ca e de la dinti. Cat despre mama... of of... stiu cum e. o mare ptr tine!

_
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Neatza.

Fetele, noi am racit.... ... e numai vina mea, i-am tinut afara ieri mult prea mult si nu era tocmai cald.... in fine, am inceput cu oscilo, eurespal si vit C. Vroiam sa va intreb de oscilo, cum il administrati? Nu doza, ci efectiv modul de administrare ma intereseaza.... ai mei nu-l vor cu apa, nu-l vor cu ceai........ pls, help

Suntem in continuare constipati, adik facem zilnic, dar f greu.... azi o sa le dau si mar, suc diluat cu apa, vrand-nevrand, poate ii ajuta, as prefera sa ne reglam din alimentatie.... cum ati facut sucul de mar? cu mar decojit sau nu? eu stiu ca in coaja sunt cele mai multe vitamine, si nu l-as decoji....

_
GHIDUL MAMEI

Lumi, nu cred ca au racit din cauza ta, stai linistita. Circula o viroza ...

Eu cand i-am dat oscilo i l-am dizolvat in putin laptic. Oricum are gust dulce deci cred ca il vor accepta cu lapte (ligurita sau bibe).

Ai grija ca morcovul constipa tare dar si orezul. Daca sunt constipati tare te sfatuiesc sa le schimbi putin dieta, sa nu se irite de la scaunele tari. Marul e o idee buna. Nu cred ca are vreo importanta daca lasi coaja cand le bagi la storcatorul de fructe pentru ca din coja oricum nu se poate stoarce nimic. Dar in marul ras nu as pune coaja pentru ca n-o pot digera si se mai discuta aici ca ar putea contine pesticide.

dulce de la Sofia, sa se faca bine hunii.

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Poze Anna Sofia Ma fac mare

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE si din partea noastra pentru sarbatoritii de azi:

Razvanel de Claudinna

Karinutza pisicutza de Nikolici

Ania de Nausica

Sa fiti sanatosi, puiuti!

_
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput