Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Joy, Laura, multumesc mult, mult!

O sa repet doza azi, sa fiu eu sigura... si da, incerc si cu laptic... offfff

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lumi off tare rau imi pare ca ati racit, sper sa scapati repede, nu esti tu vinovata

Andy.p si Luminita multumim de aprecieri, a crescut chiar bine

Feli si multam de reteta, am luat si eu avocado dar nu avea nici un gust...era asa fad, ma gandesc ca poate nu era copt

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Inca ceva: sucul de mar se poate prepara cu o jumatate de ora inainte de adminitrare? Sau 'sufera' transformari ca si marul?

Sar'na!

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Simo_ef bne ai revenit

Lumi marul e bine sa il dai atunci cand il faci la fel si sucul (daca ii dai mar ras fara coaja). DIn cate am vazut si sucul sufera transformari

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lumi, tocmai ma pregateam sa-ti raspund si eu: oscillo in f putina apa, si dupa ce se dizolva, cu seringa in gurite.

De mar... asa stiu si eu, fara coaja la inceput. Teo nici acum nu poate manca coaja.

Insanatosire grabnica hunilor!!!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza dragelor.

Multumesc inca o data pentru toate mesajele voastre. SA speram ca vom fi bine pana la capat si mai in colo ca sa avem si noi problemele voastre cu diversificari si alte cele ... huh... greu mai pare dar cred ca si frumos.

Va doresc un weekend placut si insorit

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 13+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

Moni multe felicitari si de la noi, ma bucur imens de mult pentru tine, si va tin pumnii, tie si viitorului tau fiu, sa va intalniti cu bine si sanatosi la toamna!

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Ada, Ange mult, mult!

Hai ca m-am lamurit si cu marul, l-am dat imediat, dar am facut si ptr mine, pe care evident l-am baut mai tarziu... avea alta culoare... era logic. Marul ras il voi da fara coaja, dar mai avem pana atunci.... sucul il dau asa, in caz de urgenta, ca ne-am constipat... of.

Au luat acuma gustarica dintre mese: suc de mar, au lipait cu maaare succes 20 lingurite Edi si respectiv 10 lingurite Robi . Asa cum ma asteptam, Edi ar fi baut toata canita... si Robi s-a dat mai greu pe brazda... si morcovete... well, au baut 120 ml Edi si 100 ml Robi... chiar am niste papaciosi la usa! Acum avem program de chiuit.... stereo, evident.

Moni, o sa fie bine, te .

_
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

Lumi felicitari pentru papaciosii chiuitori! Sper sa fie sanatosi cat mai repede.
Si eu am banuit ca trezirile dese ale lui Tudor noaptea sunt de la dinti. Insa ziua, cand ii dau cu Calgel, ii trece supararea si uita de dinti. Noaptea, insa, nu are acelasi efect. De-asta inca mai caut raspunsuri

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

neatzu de dupa amiazu

Avem 5 lunitzeeee si dam de baut, sampanie cu gust de morcovel, mar sau anasaon.La alegere!Multzu pentru felicitari!
Pt. care se plange de kg in plus ...iesiti si va plimbai cu puiutzii vostrii mai mult decat o faceati pana acum...eu deja am febra si la maini si la picioare de la atata batatoreala de parc, eu zic ca ceva grame se duc.Nu mai zic de relaxarea psihica...daca ne-ati vedea in sir indian pe toate sau in linie, de ne calcam cu "carutzele" una pe alta.Super fun....de abia astept sa se faca si mai cald sa mai stam nene si pe iarba la un laptic ceva si un mini bronz

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput