Clopotei de ian-feb 2008 (199)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Revin, desi scriu printre lacrimi si s-ar putea sa nu fiu foarte coerenta.

Eu am urmarit mai multe cazuri umanitare in timp, dar acesta e cel mai apropiat, in care am fost implicata altfel decat prin donatii.

Si e acel soc care te face sa vezi cat de norocos esti cand copilul tau e bine, e acasa si nu in spital, il poti strange in brate si privi cum creste. E mare lucru si nu stiu cum sa fiu mai recunoscatoare acum ca e asa.

Parintii lui Eric - mai devreme mamicii lui nu ii spusesera inca, saracuta a simtit ceva si tipa pe-acolo sa-i spuna...sper sa gaseasca puterea sa o ia de la capat, intr-o zi sa aiba alti copilasi care o sa fie sanatosi.

Nodul meu din gat e cauzat si de revolta vizavi de incompetenta sau reavointa celor care ar fi trebuit sa faca totul pentru a salva o viata, un bebelus care nu a trait nici macar o saptamana.

Va multumesc inca o data, o sa va tin la curent cu ce se va mai intampla vizavi de ancheta si probabil presa. Prietena mea incearca sa se adune, sa isi gaseasca energie si pentru acest pas - sa faca dreptate, sau macar sa caute adevarul.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am vazut pozici frumoase cu milan .. o scumpete de baiat. tare incantat pare de tricicleta cea noua .. iar primii pasi sunt de senzatie .. ce se grabeste el sa se apuce de canapea .. super!

am admirat-o si pe mami ema .. care e o frumoasa si o sexoasa cu tot cu burtica ei .. pupici la samburel!

lala20 ma bucur ca te intelegi bine cu sotul, eu ma rog sa fiti fericiti!

lalad tinem pumnii sa treaca usor operatia maine!!

noi azi am fost prin cismigiu .. am dat-o pe eva in tobogan si in leagane .. tare incantata a fost .. nu mai vroia sa plecam de la hop-hopa .. dupa-amiaza am fost (fara zgatie) la niste prieteni la un gratarel si am mancat la usuturoi .. mi-e un rau acum ..

pe de alta parte, eva si-a imbogatit vocabularul cu 2 cuvinte .. aba adica alba ca zapada si alta .. cand nu mai vrea o jucarie sau o papusa sau o cartica spune alta .. iar cand o intrebi cum o chema spune ela sau eda .. depinde cum ii vine pe moment ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 10+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca pe micul puiut ... ma rog pentru familia lui

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Revin, desi scriu printre lacrimi si s-ar putea sa nu fiu foarte coerenta.

Eu am urmarit mai multe cazuri umanitare in timp, dar acesta e cel mai apropiat, in care am fost implicata altfel decat prin donatii.

Si e acel soc care te face sa vezi cat de norocos esti cand copilul tau e bine, e acasa si nu in spital, il poti strange in brate si privi cum creste. E mare lucru si nu stiu cum sa fiu mai recunoscatoare acum ca e asa.

Parintii lui Eric - mai devreme mamicii lui nu ii spusesera inca, saracuta a simtit ceva si tipa pe-acolo sa-i spuna...sper sa gaseasca puterea sa o ia de la capat, intr-o zi sa aiba alti copilasi care o sa fie sanatosi.

Nodul meu din gat e cauzat si de revolta vizavi de incompetenta sau reavointa celor care ar fi trebuit sa faca totul pentru a salva o viata, un bebelus care nu a trait nici macar o saptamana.

Va multumesc inca o data, o sa va tin la curent cu ce se va mai intampla vizavi de ancheta si probabil presa. Prietena mea incearca sa se adune, sa isi gaseasca energie si pentru acest pas - sa faca dreptate, sau macar sa caute adevarul.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

ai mare dreptate .. avem mare noroc ca puii sunt sanatosi, ca-i putem mangaia, pupa si alinta ... eu ma supar pe mine cand ma supar pe eva, cand o mai cert, cand ma enervez ca nu vrea sa doarma, sa pape ... cand face cate o nazbatie ... si ma gandesc la parintii astia care nici nu au apucat sa-si tina bine puiul in brate ... si mereu zic ca nu mai ma supar pe ea, ci sa-i multumesc lui Dumnezeu ca am un copil sanatos .. nazdravan si pus pe sotii care chiar daca nu papa sau nu doarme, e sanatos ...

nu stiu daca am fost prea coerenta, la randu-mi ..

ma rog pentru sufletelul mic ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Hello Zuzici frumoase!
Am vazut pozicile cu Milan! Wowww ce baietel gingash si ce mamica frumoasa si draga!
Ema, se vede burtica....mi'a venit sa plang in poza in care esti tu imbracata in alb, cu burtica si cu Milan. In curand (si nu exagerez deloc) o sa ii tzii pe amandoi in brate. Ma gandesc cu drag si emotie la voi, ce familie frumoasa!
Felicitari pentru Milan umblaret, ce rapid e intre o canapea si alta. Bravo pui frumos!

Vazut pozicile lui Eric...hihihii ce dulceata aveti voi acolo. Un baietel satenut si jucausi foc, din poze mi'am dat seama ca e mereu in actiune. Asa e Andreea?

Mada, ce alpinista mica avem noi acolo. Doamne s ai grija, nici nu vreau sa mai aud de busituri. frumoasele mele si va mai asteptam cu pozici.

Gratzi, felicitari pentru Ozi! O de primavar si o imbratisare pentru domnisoara inteligenta.

Stancutza pentru sufletelul lui!
Astea sunt momenta in care ne dam seama cat de iubite de DoamneDoamne am fost toate... ne bucuram zi de zi de micutii nostri sanatosi.

Elle am vazut'o pe Bitzilina. Ai tuns'o . Dar tot frumoasa e, parca e o bombomnica. De nazdravanii ce sa zic? Ea a fost precoce rau de tot.... sa te tzii cate o sa faca la vara...la aer curat. fetitza si fratiorul din burtica.

Lala, maine sunt cu gandul la voi.
Va asteptam acasa cat mai curand. Cu vesti si povestioare despre pletoselul nostru iubit. si pentru mamica curajoasa

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

vaaaiii bietul copilas...in aceasta saptamana de viata nici macar n-a avut timp sa-si cunoasca bine parintii, sa simta ca a meritat efortul pe care l-a facut sa se nasca...bietii parinti... trebuie sa fie cumplit...ai dreptate elle, nu mai trebuie sa ne suparam pe ei pt micile nazbatii sau pt ca nu vor sa pape etc...ci sa ne bucuram ca-s in viata si ca-s sanatosi... ooofff, Doamne! ce vina a avut acel copilas oare ca s-a nascut intr-o tara unde medicii au incetat de mult sa mai fie oameni?! Doamne Doamne sa aiba grija de sufletelul lui nevinovat...
sunt suparata tare, ma duc sa o privesc pe Maya cum face nani si sa-i multumesc lui DD ca respira, ca e sanatoasa, in viata, ca e normala si intreaga. fac asta (ii multumesc lui DD) in fiecare seara si ma rog sa fie la fel in continuare (sanatoasa, normala, intreaga...).
Noapte buna!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Offf Doamne !!! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe ingerasul Eric! Nu mai am cuvinte...chiar nu m-am gandit o clipa ca s-ar putea termina asa trist

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Elle...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Ma fac mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neatza, zuze buburuze , dupa ceva vreme in care nu am mai scris,insa am lipsit motivat, dar nu am pierdut nici un rand scris de voi si nici o poza

ma rog pentru sufletelul mic care a plecat prea devreme printre ingeri

Lala20, ce m-am bucurat sa vad ca sunteti bine si sa o admir pe bibi cheliuta . Am vazut absolut toate pozele care s-au pus in ultima vreme, burtici frumoase ,bebelusi umblareti. Niste dulce

Dana,te pregatesti? Am niste emotii ,de parca as naste eu

despre noi cate ceva . intarcatul ne-a reusit pana la urma, papa nestle junior, 250 ml seara si 100-150 dimineata. La mine lapticul s-a cam dus, numai ca am o zona dureroasa la sanul drept.sper doar sa nu se fi inflamat ceva pe acolo
va ziceam ca am lipsit motivat , o sa imi vars si eu oful la voi.p[e 7 martie l-au dus pe tata de urgenta cu salvarea la coltea ca se sufoca , si i-au facut traheotomie de urgenta, tensiunea 23. a fost cat pe ce ...i-au descoperit o tumora in gat, l-au operat, acum are aparat de respirat in gat si asteptam rezultatul biopsiei...sper sa nu iasa la ce ne gandim noi, mai ales ca el e fumator inrait de vreo 35 de ani.nu prea am mai avut chef de scris pe forum ,va imaginati.

incarc si cateva poza cu matei ca nu am mai pus de multicel.

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

neata zuzici

pofititi la sau la ceiut ..

azi-noapte, eva s-a trezit de vreo 3 ori .. dar nu m-am suparat .. mi-am promis sa nu mai fac asta .. am luat-o in brate, am mangaiat-o, am pupat-o si s-a culcat repede la loc .. cred ca ii da o maseluta ca are gingia umflata rau in partea stanga si latita ..

ereena off Doamne .. imi pare rau pentru tati tau, ma rog la DD sa iasa bine biopsia!

miutza asa e, ai dreptate!

lala cred ca pletoselul e deja operat la ora asta. pupam baiatul curajos si pe mami lui!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput