Clopotei de ian-feb 2008 (199)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Sper sa fie bine puiul mic,astept vesti bune...ma rog pentru el
Multumim zuzicilor care ne-au vizionat...
Elle multumesc de intrebare...Eu sunt binisor,asa inrelatia cu sotul e inca destul de rece,dar ne intelegem bine si Bia e fericita...cred si sper sa fim pe drumul cel bun si sa trecem peste tot ce s-a intamplat mai ale in ultima perioada.

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Ma fac mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

am admirat un Milan scump foc... puiu si pe mamica lui frumoasa

POZE
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LalaD, pupam barbita micutului neastamparat, am vazut pozele si filmuletul sigur o sa-i calce pe urme lui fratelo la aikido!Va tinem pumnii maine sa scapati repede si fara probleme!

Shose cred ca e o dulce Iulia cum zice ea "doctoii", noi avem cam aceleasi masuri ca ale voastre abia acum imi dau seama si eu cat de dudulana era Sofia bebelus! fetele frumoase!

Am vazut niste poze superbe cu clopotei minunati domnisorul Milan care isi probeaza bicicleta si face inventarul la incaltamintea mamei, Ema vrem si o poza cu burtica, domnisorul Eric un frumos, domnisoara Bia pe care nu am mai vazut-o de mult timpppp Lala ai tuns-o sau asa are ea parul? domnisoara Evita care fuge de acasa, calareste, danseaza cu oac, ce mai o adevarata domnisoara are mama!Luca cel cuminte la dus si cele doua pretendente Sara si Dariuca!Vanesa cea frumoasa si dulce cu Albert si frumoasa posesoare de burtica nr3, sper ca nu am uitata pe nimeni iar daca am facut imi cer miii de scuze

Mai nou din nazdravaniile Sofiucai se urca pe canapea apoi pe maner apoi pe spatar si vrea sa-si dea drumul dupa ....nu are loc dupa decat cu picioarele ca sigur ar lua o busitura

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
Votati RoBlogFest!- infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ema baiatul tau e frumos de pica! si sa fie sanatos!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Mada am am tuns-o cheliuta...,din 2 motive...in jurul celor 2 galmute cu care a ramas in pielea capului,nu-i crestea par...acuma s-au mai acoperit...si nasa a zis ca i-a motul de Paste ca asa vrea ea(ma rog am avut niste discutii care m-au deranjat) si sa vedem de unde ii ia ea motu de Paste...

POZE
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

EMAALINASTANCUTZAMADALINAOZI felicitari ptr punctajul obtinut si mult succes in continuare!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Intru si eu la ceas de seara.....
bafta multa maine lui Andutu si putere si rabdare lui Lalad ,sper sa revii repede cu vesti bune mami,noi o sa ne rugam dimineata si o sa tinem pumnii puiului mic sa treaca repede intervenita
pup ,mamica si baiatul scumic

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Fetele, din pacate puiul mic Eric Alexandru a plecat la Doamne-Doamne, nu a avut zile mititelul...

Daca ecografia facuta in primele ore dupa nastere la Polizu ar fi evidentiat malformatia, sau daca il trimiteau repede la Budimex recunoscandu-si neputinta, acum era deja in Germania operat...poate ...

Familia micutului va cere ancheta la Polizu, ei banuiesc ca de fapt acea ecografie nu a fost facuta niciodata.

E bine totusi ca au reusit sa il boteze inca de vineri, de urgenta...

Lucruri urate se petrec in spitalele noastre...

Sunt naucita, ma iertati.

Multumesc zuzicilor care au vrut sa ajute

Va pup pe toate si va urez o noapte linistita

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Stancuta m-ai lasat fara cuvinte...saracii parinti...

POZE
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

offff Doamne ... stancutza am amutit .. ce doctori idioti avem in spitalele din romania .. pang pentru puiul mic si ma rog la Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 10+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput