Clopotei de ian-feb 2008 (199)
Raspunsuri - Pagina 14

Ereena spune:
elle, . au iesit toti membrii familiei la inventar ,sau aveti vreun fugar ?
lala si andreiut ,asteptam, vesti bune
jelimoni, cum mai sunteti cu kk ? Si matei face niste pleoaste moi si imputite si eu banuiesc ca de vina e laptele, el primeste nestle junioe.MATEI
POZE
PITICUL URIAS

Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ereena elle, ![]() ![]() ![]() POZE PITICUL URIAS |

au iesit toti la numaratoare ... hi hi hi .. inclusiv bb din burtica ..
Elena

Eva creste mare

www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaaaa zuzele buburuze !!!!!
Mi-a fost tare dor de voi. Am avut o samptamana infernala la serviciu iar in wek-end - ca de obicei - chiar nu am avut timp sa deschid calculatorul.
Am citit cateva pagini din capitolul acesta. De fapt, m-am delectat de la 5 dimineata (cand m-am trezit de buna vouie si nesilita de nimeni ) cu fototografii minunate cu clopotei minunati :
Elle, am vazut minunea de evita plecand la plimbare, jucandu-se vesela cu calutul ei. Stiam de la sora-mea de "aventura" ei cu iesitul din casa... M-am ingrozit cand mi-am imaginat ce ai putut simti cand ai gasit usa deschisa si pe eva "ioc" dar imi venea in acelasi timp sa hohotesc de ras de curiozitatea,curajul, independenta si iuteala evitei frumoase...
cu drag fetele!!! abia astept sa aflam ce ascunde burtica ta...
Larisuc, am admirat fotografiile pipetzicii scumpe Doamne cat de dragalasa trebuie sa fie cum striga ea "doctoliiii"
Doamne ce vorbareata este! Ce fata mare si frumoasa are mama !!! cu mult drag!!!
Ema, m-am delectat si cu fotografii cu milan scumpul de baiat - fratior mai mare Mi-a placut la nebunie filmuletul in care alerga fericit intre canapele... Si ce chiuia de bucurie...
p.s. - nu am "alergat" debitorii... ar fi fost bine sa am de facut doar asta...
din pacate am lucruri "grele" p'aci... cu revendicari de terenuri din zone d'astea de prin sectorul 1, am pierdut un proces cu un teren taman in curtea casei presedintelui de la predeal. proprietarii ne-au amenintat cu televiziuni si executari silite.. In fine... "distractie" mare dar, sincera sa fiu mie imi place
ma face sa ma simt vie, activa, si daca mai si rezolv cate ceva... ma simt ca si cand as fi buricul pamantului
Honey, am auzit de operatia lui Aj! Ma bucur ca s-a rezolvat si acum ii trimit un si urari sa-i treaca si raceala cat mai repede!!
Miki-mamica, vazut fotografii cu frumosul luca dar si cu restul muschetarilor... si fotografii cu un alt poznas scump foc - eric de eladeea
LalaD, off, laura cu mult drag bubita lui pletosel! Doamne ce neastamparat este !!!! Astazi il operezi ? Tinem pumnii stransi sa fie totul in regula !!!
Laurici, si theuta frumoasa este aventuriera ??? Surioara cu evita ... Cred ca ai imbatranit cativa ani cand ai vazut-o in capatul scarilor...
Bine ca a pazit-o ingerasul ei si Doamne-Doamne si nu a patit nimic frumusetea mica!!!!
Ce imi mai amintesc...???
Ah, stancutule.... pentru micutul ingeras!!!!fara cuvinte!!!! Dumnezeule,... nu vreau sa-mi imaginez ce poate simti parintii copilasului....
Chiar ar trebui sa plateasca pentru asta cei vinovati!!!! Nu se invata minte odata !!!!
Lala20, am vazut poze cu frumoasa biencuta ta tunsa chilug Ma bucur ca toate sunt in regula cu sotul tau! Sa dea Domnul sa-i fi venit mintea la cap si sa realizeze ce poate peirde daca nu se poarta ca un tata si sot bun!!!
jelimoni, da-mi tu un pm cu ce te "doare" si daca te pot ajuta o voi face cu mult drag !!!
si nu in ultimul rand...
roxanici, ce faci ? ai ajuns la birou ? ce face buburuza mea frumoasa?
eliza, ema, ca v-a fost dor de mine !!!
caaaaaaati ???? unde sti ? ce face ginere-miu ?? da-ne un semn sa stim ca sunteti ok !!!!!
cretulina scumpa - ma bucur mult ca ai revenit in mijlocul nostru !!! cu mult drag cret 1 si cret 2 !!!!
gata!
sorry daca am uitat ceva sau daca au fost evenimnente de care nu am citit in capitolele trecute - necitite de mine...
ma duc la o tigara si o cafea
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni

Adryana_4u spune:
Va rog si eu ceva, daca sunteti dragute, sa-mi votati si mie piticuta, ca am bagat-o la un concurs, aici: http://concurs.pampers.ro/profile/17939.
Va multumesc frumos!
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Ellenuta spune:
lauriciiiiiiii si mie mi-a fost dor de tine!!!!!!!!!!! ce face printesa mica? dar fotomodelul dimi??
Elena de
Eva Maria (14.01.2008) +
10+
Eva creste mare Eva
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adryana_4u Va rog si eu ceva, daca sunteti dragute, sa-mi votati si mie piticuta, ca am bagat-o la un concurs, aici: http://concurs.pampers.ro/profile/17939. Va multumesc frumos! Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008) Bianca creste de toate www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca |
nu merge!!
Elena

Eva creste mare

laura_dimitris spune:
Ereenaaaaa, ce bine ca te "vad" dar si mai bine ca ai pus fotografii noi cu mateiasulo scump....Pai: deja i-a mai crescut parul... este tare frumos asa cum l-ai tuns! Este bestial cum a putut sa se murdareasca/ sa murdareasca masuta cu cerealele acelea...
Felicitari pentru ca inca mai puteai rade in urma "dezastrului"....
vazand fotografiile din parc m-am hotarat inca odata sa-mi fac curaj si sa o las si eu pe eleni in nisip... Numai ca la mine in parc cred ca tot nisipul este imbibat cu pipi si kk de caine
Mai, pe bune ca ai o frumusete de baiat !!!!
Uite mor dupa el aici:
http://family.webshots.com/photo/2330452250102332184NcMDvw
zici ca-l gadila cineva ... cu atata pofta radea!
Chiar ma gandeam la tine zilele trecute... cum mai decurge oepratiunea intarcare ?
A acceptat sa bea duin vreun bibe?
Ti-au trecut ranile de la sani ?
Adriana, nu merge linkul dat de tine...
Ca mi-am amintit...
alinutule K, mai da-mi si mie linkul sa o votez pe dariutza...
poate reusesc astazi sa ma inregistrez ca sa pot lasa si comentariu...
si ca veni vorba...
alinutule 023.... unde esti pui ? ce-ti fac comorile ??
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni

Ellenuta spune:
l-am admirat pe mateias .. ce dulce e piticul!! ereena .. cat ai curatat dupa masa cu iaurtel??? mammaaa .. in ce hal se facuse pe el .. e un frumos si un haios nazdravanelul!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008) +
10+
Eva creste mare Eva
papa bun

Adryana_4u spune:
http://concurs.pampers.ro/profile/17939
La mine merge....nu inteleg...
Incercati va rog sa copiati link-ul si sa-l treceti sus la adresa....deci, la mine merge...chiar sunt curioasa...
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Ereena spune:
laurici Mai tu chiar ai avut o problema cu cheliuta Elenitei
gata ,acum nu te mai vaita ,ca are fata par, si are si palariuta . E o bombonica
matei a inceput sa pape laptic la bibe, desi tot cu urlete il bag in gura si apoi il scot gol golut . eu tot ma cre-mu-iesc ,dar nu dau nici un semn ca ar trece ranile alea. maine cred ca merg iar la medic
MATEI
POZE
PITICUL URIAS