*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (224)
Raspunsuri - Pagina 3
clauclau spune:
Luny, am vazut Muffa in filmulete!!!! Ce frumos s-a distrat el azi in parc, a facut de toate, ca un om mare! Super cum se da in topogan, cum urca si coboara bordurile, cum se plimba si socializeaza si cum iubeste si animalele!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
mihatp spune:
luny pentru randunoiul tau. am facut cativa ani speo p-aci cu Montana, un club din Baia Mare.frumoase vremuri
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
cami33 spune:
Bestial Mufarinu', ca de obicei
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/-IlWA72N6D_jANj_EVgaybXoakTQN1xj?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRIMUL AN
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
mihatp spune:
lyvy si sanatate multa la toti 3, iar randunoiului extrasanatate sa scape de spital, sa ajunga acasa langa sarbatorita
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
claudia99 spune:
Bafta maine Naty
Si noi tot pe amandoua le-am facut pentaxim si ror si sper ca toate belele pe care le-am avut dupa sa nu fi fost reactie la atatia caraiasi
mamica de Bogdan Alexandru 1 anisor
www.slide.com/r/pspBtqBR7T_83e186gptD6Xk6_iJdagJ?view=original" target="_blank"> bogdan
VALENTINA C spune:
Luny, i-am aratat lui Alin filmuletele cu mufa si zice: parca acum eram in parc cu ei si erau micuti in carucioare!
Valentina si Matei (10.04.2008)
bitza037 spune:
Luny ...tocmai am terminat programul de seara, iar Antonia a adormit fara sa bea tot laptele de obosita ce a fost pentru ca si noi am fost putin in parc in seara asta si am dat-o si eu pe Antonia in tobogan exact cum se da Muffy, numai ca eu nu am avut curaj ca Liviu pentru ca marginile alea nu erau asa inalte si mi-era firca sa nu cada pe acolo si o asteptam cumva jos lipita de tobogan, drept pentru care m-am lovit de doua ori consecutiv in tibiede m-am invinetitm-a durut tot drumul pana acasa.
chiar asa.....si eu vroiam sa va pun aceeasi intreba eca si Criss cu spalatul pe dinti.....cand am fost luni la nasi(stomatologi)nasa m-a certata ca de ce nu o spal pe dinti.....cu periuta din aia degetar.....voi faceti asta???am cautata eu la 2 mag. periuta din aia dar nu am gasit......
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
natynic spune:
Zoze...cumva pe mine erai suparata ca n-am facut capitolas nou?? Pai mi-a venit randunoiul acasa si dupa ce i-am dat Iuliei de mancare am sters-o la spital sa-mi vad nasa si pe bebe mic-mic care de fapt e mare-mare
Hai mai, Lyvy, chiar asa bolnavi ati fost?? Sanatate maxima!
Luny, in mai incep serviciul...as fi venit in Apuseni mancand pamantul! Randunoiul meu in tineretea lui a batut toate pesterile din zona, inclusiv unele complet ne-turistice, ascunse, a facut si pe ghidul...Constat inca o data ca ai nostri soti au f multe in comun, pacat ca nu se cunosc Cat despre filmulete, am ras de mi-era ca o scol pe Iulia, e durere Mufarinul, cum abordeaza el carucioarele, bordurile, trecatorii si animalele. Mooaaama si ce se da in tobogan; pai moaca mea incepe si chiraie numai daca se vede acolo sus, tinuta de ma-sa...Dar hai sa o laud: azi a mers din dormitor pana in capatul sufrageriei tinuta numai de o manuta, s-a mai dezechilibrat ea dar nici o clipa nu s-a lasat pe vine, asta mi se pare cel mai mare progres, incepe sa nu se mai teama atat (bun, sustinuta, dar inainte nici asa macar nu vroia). Si face pasii tot mai corect...
Stela, ai dreptate, nu are rost sa te certi cu pediatrii...Of, ramane sa zic mersi ca noua ni le face separat, fara discutie. Teoretic ramasese sa o duc azi dar am terminat tarziu examenul, riscam sa nu mai ajung si in plus, am zis ca daca-mi face febra sau mai stiu eu ce sa ma sperii, ia sa-mi termin eu examenul si o duc dupa
Mai fetelor...sincer eu n-as da Peritol pentru pofta de mancare. Da somnolenta, actioneaza deci pe creier...La naiba, sunt atatea preparate vitaminice...
Tuchi??? Te-a inghitit Ploiestiul?
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza037 chiar asa.....si eu vroiam sa va pun aceeasi intreba eca si Criss cu spalatul pe dinti.....cand am fost luni la nasi(stomatologi)nasa m-a certata ca de ce nu o spal pe dinti.....cu periuta din aia degetar.....voi faceti asta???am cautata eu la 2 mag. periuta din aia dar nu am gasit...... |
Bitza, eu tocmai ce i-am cumparat acum cateva zile Iuliei de la farmacie un kit cu periuta-degetar si pasta de dinti pt bebelusi...da' nu ma intreba ce marca pt ca sunt in dormitor si Iulia doarme, nu pot cauta. Sincer, inca nu m-am invrednicit, avand in vedere cat de greu ma lasa sa-i umblu in gura si halul in care ma musca de deget si cand ii dau cu Dentinox. Dar, na, imi voi face curaj, si eu stiu ca trebuie, pe kitul respectiv scria ca se recomanda de la primul dinte. O sa-ti spun de care i-am luat.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
tuchita spune:
buna seara!
LA MULTI ANI IRIS MIRUNA!
SA CRESTI MARE SI FRUMOASA NORUTZA DRAGA!SA FII SANATOASA, VOIOASA SI NOROCOASA!
N-am citit decat cum ii dadea Gecko cceai tatalui ei....
Mie mi-a aruncat Seb telefonul in wc si taxo a venit si a tras si apa! Ca credea ca a ramas ceva!
Eu sunt vinovata ca imi scoteam lentilele de contact!
am scris la capitolul trecut....
sunt muci rau ca am frecat 3 ore menta in ikea ca asa a vrut miss Ilinca!
noapte buna!
Naty, bafta maine!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)