*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (224)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

uitati-va pe Euforia!!!!!ce am prins din mers: emisiune despre alimentatia bebelusilor....sper ca am inteles bine

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Zoze...cumva pe mine erai suparata ca n-am facut capitolas nou?? Pai mi-a venit randunoiul acasa si dupa ce i-am dat Iuliei de mancare am sters-o la spital sa-mi vad nasa si pe bebe mic-mic care de fapt e mare-mare

Nuuu mai..ce-ai?! Ce legatura ar avea?!Oricum nu se ajunsese la pag.20..Nu ma supar eu din asa ceva..in alte parti imi stau mie creierii Nu ne impusca nimeni daca scriem si-50 de pagini Si daca ma suparam pe cineva de aici-spuneam verde-n fata-esti patita I'm a bitch,I'm a lover,I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint,I do not feel ashamed,I'm your hell,I'm your dream..I'm nothing in between,You know you wouldn't want it any other way..
Si as continua cu..

So take me as I am
This may mean
You'll have to be a stronger woman
Rest assured that
When I start to make you nervous
And I'm going to extremes
Tomorrow I will change
And today won't mean a thing

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

bitza eu o spal cu nenedent-baby; am luat de la helpnet (probabil ca au mai peste tot); este pachet cu periuta degetar si pasta de dinti

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Dragelor, azi am primit Decizia ca mi s-a aprobat primirea maretei sume de 1 milion pe luna ca stimulent.Ce e bine e ca trebuie sa vina din decembrie....

Sper ca weekendul asta sa fie frumos, ca n-am mai iesit de 3 saptamani cu MAtei din casa si abia astept....

Mai pun odata pozele cu noi...
http://family.webshots.com/photo/2628727120103382524EyDpOj

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

am vazut omuletul mufy-pufi .... super haios si dragalas ca intotdeauna

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

E grozav Muffylica!! mama pe el de baiat!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Azi am fost in cautare de pantofi pt Matei si n-am gasit nimic sa-mi placa. I-am luat totusi niste "pantofi - sport"( am pus in ghilimele pt ca in masina ne-am distrat copios ca pe factura scria asa).

Si am luat pt mine doua dresuri: unul albastru deschis si altul verde-praz. Stiti ca eu am o pasiune pt asa ceva...

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

aaaa, vad ca sunteti amatoare de pesteri, Miha si Naty, si Petrica ovcors, maine va pun poze din Apuseni, inclusiv din pesteri d-alea virgine unde intra doar speologii, ca si iub tot p-alea le cauta, nu vrea d-alea de 'pantofari! azi l-a sunat pe amicul nostru din Arieseni, are niste pensiuni in zona, sa-l anunte ca venim, si i-a dat iar tema sa-i gaseasca niste pesteri meseriase!eu una, recunosc, nu ma bag in d-astea ca mi-e frica, doar la ghetarul Scarisoara si Ionele am intrat...si putin la Vartoapele..periculos, nenicule.

lyvy sanatate voua, ce ghinion...
vali si eu ma gandesc ce repede a trecut timpul, avem copii mari...

bitza eu il mai 'spal' pe dinti cu degetar de silicon PrimiiPasi, dar fara pasta..nici eu nu stiu daca e suficient, pasta ar inghiti-o sigur..
naty eu sper ca se vor cunoaste si sotii nostri!poate ne vedem in Botanica intr-un we, ca tot vine caldura, sa treaca ziua puiului intai.. bafta si maine, sa fie cu noroc, ultima!!
liana
zoze cine te supara in halul asta?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Valentina, ce super freza de punker are Matei!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani ,STEFAN!!!
Naty,Bravo pt azi si succes maxim ,maine
Cami,ce montaj frumos cu Bubu.e un scump
Luny,asa m-a distrat Mufarinul cu catelu !saracut,nu a reactionat deloc,asa surprins a fost.tare dragalas mai e
Clau,Rebecca -incapatanata!Lasa,ca e bine ca are personalitate
Simo-Mimo,tare de tot poza
Adriuta,gata daca zici tu sa nu mai zic ca Sam e gras:ma execut!
Mihutza si Zoze- sa va treaca supararea
Criss,felicitari Randunoiului
Nici eu nu l-am spalat inca pe dintzuci pe Sam.o sa merg maine sa iau ce trebuie
Cata,dar iti mai merge telefonul???aoleu,ce strengarii face Surubel
Naty,am decis impreuna cu sotu ca ne "certam" luni cu dr.nu acceptam sa ii faca 2 vaccinuri in aceeasi zi!!!sa nu mai zic ca am primit pe mail un material impotriva vaccinurilor care ne-a dat peste cap..si dureri de cap.cine vrea sa ii trimit sa imi zica!
Livi,multa sanatate

Asa,azi am fost la dr oftalmolog,de fapt o ea!si dupa ce mi-a chinuit ochiul,pleoapa,a ajuns la concluzia ca nu e nici un corp strain.cu toate astea pleoapa superioara e rosie si umflata:mi-a dat tratament cate 3 picaturi pe zi de eyestil,o pastila seara de diclac si picaturi opatanol...si daca pana luni nu trece,iar la control!pe mine tot ma inteapa si ma "mananca"ochiul!a zis ca e un fel de conjunctivita...habar nu am !

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput