*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (32)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariana28

Dragi mamici...intr-adevar... poate nu am fost e destu de explicita din lipsa timpului.
Bebe Matei are 7,5 kg si papa 150 ml la 4 ore ziua si noaptea, pauza face dimineata intre 4 si 10-11 si as fi vrut sa faca pauza noaptea.
Ziua ne cam chinuim sa papam pana incepem.....vai si amar si mai devreme de 4 ore nu vrea deloc, iar noaptea in somn papa mai bine si de-asta nu stiu daca sa-i scot o masa sau nu.

Pup mamici si bebelusi!

Mulumesc pentru raspunsuri

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

Mariana, ma repet, dar eu cred ca nu e bine sa-i dai noaptea. Mai ales in somn. Laptele praf e si dulce. Inca un risc: caria de biberon. Am o vecina a carei fetita la 6 ani are toti dintii cariati. Doctorul i-a zis ca din cauza hranirii in somn cu bibe. Cantitatea de saliva e mai mica in timpul somnului.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

pe mine ma duce capul asa: astia trebuie sa manance candva si trebuie sa doarma candva. nu ar fi frumos sa manance ziua si sa doarma noaptea?

Da, are logica, o sa-ncerc si eu....doar ca la noi se-ntampla altceva, adoarme seara fte rapid, pe la 7-8, am incercat s-o lungesc, dar am avut noapte de cosmar, asa c-o las asa, si doarme 6-8 ore legate, deci pana pe la 2-3, apoi iar somn, si la 6 up si la socializat, ca a dormit destul....

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma este iubire

Sa fim alaturi de Cristian Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
noi am revenit la 2 mese pe noapte..bine, papa doar de la san si doar la cerere..daca mi se pare mie pe zi ca ar trebui sa-i fie foame si incerc sa-i dau sa pape urla de zici ca-l duc la taiat...dupa 5 minute daca cere sta la tzitzi cu mare drag si dupa ce termina sa pape se mai si joaca vreo 5 minute ... ia tzitzi in gura imi zambeste ii da drumul , rade si asta se repeta de cateva ori...ca-mi vine sa-l mananc de drag...
asa ca eu continui sa-i dau la cerere...oare cand o veni si vremea cand o sa dormim si noi o noapte fara treziri....

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mirtha da am scapat de febra, a avut in noaptea cu vaccinul si ziua de dupa, atat. A fost prima lui febra...ufff bine ca a trecut ca tare mila mi-era de el chiar daca era cat de cat vioi.

Julia pai puiul meu inca are 2-3 mese noaptea (lapte praf), mi s-ar parea prea mult 3 mese de cei noaptea...ca otusi daca nu i-as da lapte noaptea, trebuie inlocuit cu altceva nu? Si daca e vorba ca e laptele dulce si o sa aiba pb cu dintii....laptele care il papa bebe este oricum vrei sa-i zici numai dulce nu....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Neata!
noi am revenit la 2 mese pe noapte..bine, papa doar de la san si doar la cerere..daca mi se pare mie pe zi ca ar trebui sa-i fie foame si incerc sa-i dau sa pape urla de zici ca-l duc la taiat...dupa 5 minute daca cere sta la tzitzi cu mare drag si dupa ce termina sa pape se mai si joaca vreo 5 minute ... ia tzitzi in gura imi zambeste ii da drumul , rade si asta se repeta de cateva ori...ca-mi vine sa-l mananc de drag...
asa ca eu continui sa-i dau la cerere...oare cand o veni si vremea cand o sa dormim si noi o noapte fara treziri....

mami de Thomas

Oceanborn, il regasesc pe Tudor in ce ai scris.

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

efectul muntelui la zanica mea: FOAMMMEEEEE!!!! Deci toata noaptea a urlat d efoame. am alaptat-o de vreo 4 ori intre 11 si 6 dimineata. Acum doarme. Astept sa se trezeasca sa iesim la plimbare, ca e soare afara.
Cred ca seamana cuu mine, ca si eu am o foammeeee...

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Mirtha da am scapat de febra, a avut in noaptea cu vaccinul si ziua de dupa, atat. A fost prima lui febra...ufff bine ca a trecut ca tare mila mi-era de el chiar daca era cat de cat vioi.

Julia pai puiul meu inca are 2-3 mese noaptea (lapte praf), mi s-ar parea prea mult 3 mese de cei noaptea...ca otusi daca nu i-as da lapte noaptea, trebuie inlocuit cu altceva nu? Si daca e vorba ca e laptele dulce si o sa aiba pb cu dintii....laptele care il papa bebe este oricum vrei sa-i zici numai dulce nu....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Babyzapi, nu vreau sa fiu inteleasa gresit, eu am zis cum as face eu. Caria de biberon apare de la hranitul in somn. Eu deocamdata alaptez si Tudor se trezeste o data pe noapte si il alaptez, normal.
Cand o sa-l trec pe lapte praf (asta pe la 5-6 luni), insa, intentionez sa nu-i mai dau noaptea lapte praf. Asa am facut si cu Maria.

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Gynie, degetul are voie sa-l suga si suzeta nu? Oricum, a trecut prin multe, e modul lui de calmare, mai lasa-l putin sa mai creasca

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Dupa operatie el nu a mai avut voie cu suzeta npt ca forta operatia si am zis ca daca tot l-am dezvatat sa nu i-o mai dam. Degetelul oricum nu-l baga atunci in gurita pt ca purta atele.Si acum ca are manutele libere a gasit un substitut.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra
pe mine ma duce capul asa: astia trebuie sa manance candva si trebuie sa doarma candva. nu ar fi frumos sa manance ziua si sa doarma noaptea?

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Teoria ca teoria dar practica....

Si apai cismeaua mea nu functioneaza pe program de indesare, prefer sa produca la 3-4 ore dar sa functioneze mult timp instalatia.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Bebe meu nu vrea sa manance ziua nicicum mai devreme de 4 ore si atunci cu greu, am incercat sa-i dau la 3 ore, dar stateam toata ziua cu bibe dupa mine si manca si mai putin, atat cat sa nu-i fie foame.
Acum 2seri a papat 200 ml inainte e culcare la cerere, nu l-am fortat si tot s-a trezit, am incercat sa-l readorm cu suzeta, dar cum il puneam in patutz se trezea .

Noaptea se trezeste ininte de papa, plange, nu vrea suzeta, dar adoarme in timp ce suge bibe, cu toate ca vorbesc cu el. Ce sa fac?
Cum sa procedez?
Si eu sunt de parere ca ar trebui sa manance ziua, dar daca nu vrea...icneste daca il oblig, chiar a vomat

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

Mergi la inceput