*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (32)*
Raspunsuri - Pagina 6
bertha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui leeloo5979 Bertha stiu si eu asta de la o mamica prietena. M-am dus in vizita si cand am vazut copilul, m-am speriat. Avea o culoare destul de nefireasca, spre portocaliu. Mi-a explicat mamica razand ca e de la morcovi, si facuse si ea pauza sa isi revina pielea copilului la culoarea normala. Leeloo Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008) http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh |
Da, si de Darius se speriau multi, ba chiar ziceau ca ar putea avea icter sau alte boli hepatice.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
alra spune:
azi sunt fericita: port pantaloni masura 38 de dinainte de sarcina si nicole a dormit toata noaptea
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
julia16 spune:
citat din mesajul lui bertha Dragi mamici de bebelusi care adora morcovelul: si Darius l-a iubit f mult, drept pt care ii dadeam zilnic suc de morcov amestecat cu pulpa. Rezultatul a fost ca, dupa vreo 2 luni, avea nasucul, urechiusele si degetelele portocalii, pt ca morcovul in cantitati mari contribuie la colorarea tegumentelor. Asa ca sa nu va speriati daca se intampla asta, nu este daunator, din cate mi-a spus dr, problema este strcit de ordin estetic. Se decloreaza treptat, cam vreo 2 luni a durat la noi pana am revenit la culoarea normala, timp in care am intrerupt total sucul de morcovi si in ciorbita doar il fierbeam, fara sa-l pasez. Caut poze pt exemplificare. Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008) poze Cum s-a nascut Ioana |
Laura, ce-ai facut cu laptele? l-ai schimbat, asa cum ti-a recomandat? Il accepta Cati?
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
anca_27 spune:
citat din mesajul lui bertha Gata, am pus 4 poze cu Morcoveata Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008) poze Cum s-a nascut Ioana |
Ce dulce Morcoveata, da` nu se vedea fte tare...
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma este iubire
Sa fim alaturi de Cristian Stefan
julia16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alra
buna, eu nu am raspuns ca nu stiam toate datele. eu daca nicole se scoala noaptea ii dau fara sa cracnesc caci ea e mica si nu cantareste mult. cu sora-sa altfel statea problema. eu nu cred ca e ok doar sa ii scoti o masa din noapte caci cumva el are nevoie de mancare aia, dar ce as face eu (si ce fac de fapt) e sa indesesc mesele din timpul zilei ca sa nu mai simta nevoia sa se scoale noaptea asa des. deci eu as sugera mese ziua la cel mult 3 ore (daca cere mai devreme foarte bine, daca nu sculat si hranit) si apoi asteptat o vreme sa vezi cum isi regleaza programul de noapte. ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Alra, cu alaptatul e altceva. Si doctorita asta, care zicea ca laptele praf nu e recomandat noaptea, in ceea ce priveste alimentatia la san zicea ca daca cer noaptea, sa fie alaptati indiferent de varsta.
Julia
anca_27 spune:
citat din mesajul lui alra deci eu as sugera mese ziua la cel mult 3 ore (daca cere mai devreme foarte bine, daca nu sculat si hranit) si apoi asteptat o vreme sa vezi cum isi regleaza programul de noapte. |
Hm, am obs si eu ca atunci cand doarme ziua mult dupa ce-o scot afara, noaptea e chin, insa daca e ziua in casa, si mananca des, noaptea se lungeste. Deci dac-o scot afara, sa nu ma mai bucur ca doarme 4 ore? S-o trezesc la papat? Hm.....
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma este iubire
Sa fim alaturi de Cristian Stefan
mariana28 spune:
Dragi mamici...intr-adevar... poate nu am fost e destu de explicita din lipsa timpului.
Bebe Matei are 7,5 kg si papa 150 ml la 4 ore ziua si noaptea, pauza face dimineata intre 4 si 10-11 si as fi vrut sa faca pauza noaptea.
Ziua ne cam chinuim sa papam pana incepem.....vai si amar si mai devreme de 4 ore nu vrea deloc, iar noaptea in somn papa mai bine si de-asta nu stiu daca sa-i scot o masa sau nu.
Pup mamici si bebelusi!
Mulumesc pentru raspunsuri
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)
julia16 spune:
citat din mesajul lui alra azi sunt fericita: port pantaloni masura 38 de dinainte de sarcina si nicole a dormit toata noaptea ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Felicitari!!!!
Julia
alra spune:
julia, nicole e pe mixt, dimineata numai san si seara putin san si lapte praf mult ca e cismeaua stricata. noaptea daca se scoala numai san. da repet, e mica si eu ii aplic alte reguli. nu prea fac dupa carti ci dupa capul meu.
anca, habar-n-am. io asa am facut 2 copii sa doarma noaptea, indesindu-le mesele de ziua.
pe mine ma duce capul asa: astia trebuie sa manance candva si trebuie sa doarma candva. nu ar fi frumos sa manance ziua si sa doarma noaptea?
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
mariana28 spune:
Scuze pentru literele mancate, incerc sa ma abtin de la mancare si mananc si eu ce pot...si mai am si un bebe in brate!
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)