Banii nu aduc fericirea ...
Raspunsuri - Pagina 12
Letitia1 spune:
O M G Ce subiect interesant si poluat de exemplul cu Raduleasca. Marius, cred ca te maninca degetele sa inchizi subiectul sau sa-l trimti la ZZ. Dar cu e deschis de SEFA, asa ca nu se poate
Asa ca fetelor, ne putem "parui" aci pe prima pagina cit dorim.
Deus spune:
povestea devine tot mai palpitanta !
Mi-e mila efectiv de ea, de el si de copil...sunt ferm convinsa ca nici nu au visat ca vor ajunge sa se comporte asa.
Ei ii va fi foarte greu sa-si spele imaginea dupa ce se termina astea.
In ultima vreme se pare ca nu-i merge prea bine la MR...sper sa-si revina.
Ce-i mai trist ca sunt oameni care se bucura de necazul lor, ca si cum daca ar fi bogati merita sa fie nefericiti daca se poate si bolnavi. Este asa de ... oricum orice gand negativ se intoarce inapoi asa ca fiecare o sa simta pe propria piele ceva nu tocmai placut.
poze familia mea
quod me nutrit me destruit
Alina spune:
Uitati aici si pozitia lui Elan,interviul a fost difuzat ieri la Antena1,unde lucreaza Mihaela:
http://www.cancan.ro/2009-03-14/A-facut-o-varza.html
Edit sa scriu ca interviul a fost realizat de Lucian Mandruta,mie mi se pare un tip destul de obiectiv si nu cred ca a fost platit pt interviu ci pur si simplu,se dorea si opinia celeilalte parti in scandalul asta.
_
Alina,mami de printesa si baby
Marox spune:
Mai tineti minte telenovela aia mexicana "Si bogatii pling"? Si a mai fost pe vremuri un film cu titlu sugestiv "Saraca fata bogata".
Eu, una, sint taaaare mirata ca mai exista persoane care pling la telenovele. Reale...?!!
felicic76 spune:
eu cred ca Elan nu face decat sa o pedepseasca pe MR ca a divortat de el. As putea merge pana acolo incat sa zic ca el o iubeste in continuare, o vroia inapoi sub papucul lui, a asteptat sa vada daca revine si se umileste ca sa o primeasca inapoi, iar ptr ca lucrul asta nu s-a intamplat,acum vrea sa o distruga: sa-i ia copilul, sa o defaimeze.
Intre o casa nelocuita de mai multa vreme si un hotel, eu as alege hotelul, ca solutie temporara, merg cu copilul si cu mama si-mi pun ordine in ganduri, apoi ma mut (nu cred ca si-ar creste copilul in hotel). Sa fim seriosi, la cum au scazut preturile, ea isi poade vinde 2-3 posete si juma' de blana isi ia casa.
In privinta cardului si a cheltuielilor, sunt de acord cu Diana21, sigur ca el a stiut din prima zi de destinatia banilor, daca era barbat, anula cardul, o chema la o conciliere|(o tragea nitzel de urechi) si nu ajungea nimic in presa. Oare de ce el se face de ras acum: nevasta-mea cheltuie cu amantul banii mei! Cred ca a acceptat pentru a strange probe, dovezi pe care le prezinta acum in presa, Asa ca el, dupa parerea mea, a premeditat totul, a mers la divort de mana cu ea, s-au "inteles" si nu au facut partaj, a mutat tot de pe numele lui pe numele altor membrii ai familiei, iar ea a cazut in capcana( a cam papat-o "rechinul" la faza asta)
Din cate imi amintesc, ea a fost discreta in ceea ce priveste relatia cu Dani, numai ca au prins-o paparazzi, fiind om de media i s-a parut natural sa recunoasca, pe cand sotul ei nu va recunoaste in veci ca are inchiriat ceva la un hotel sa poata "studia" in liniste (si asta este singurul lucru pe care il stiu (sigur?!?)din alta parte decat presa).
Referitor la bani: el este om de afaceri, a facut bani dupa mintea lui cu mult timp inainte de a fi cu ea, corect pana aici, dar a prosperat si mai mult datorita ei, a fost mediatizat ca sotul Raduleascai, asa ca mi se pare normal ca ea sa vrea bani de la el(si daca i-ar "scadea" cadourile ca un domn ce este), MR ar avea de luat o caruta de bani, plus ca l-ar lovi unde-l doare pe el, la bani.
Nu sunt fan MR sunt convinsa ca se va descurca, dar daca ii ia copilul, voi fi sustinatoarea ei nr.1
Mamica de VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
bertha spune:
Eu ma pun in pielea baietelului si, cu siguranta, nu mi-ar placea ca parintii sa ma dispute in presa si sa se foloseasca de mine unul impotriva celuilalt, pt ca asta se intampla, chiar daca cei doi nu-si doresc propriu-zis asta.
As fi f mandra ca mama mea e o persoana sufletista, ca a ajutat multi oameni, dar m-ar intrista sa aflu ca face dezvaluiri privind viata ei intima (cati dintre noi ne dorim sa aflam amanunte despre viata sexuala a parintilor nostri?!), ca prietenul ei sfideaza opinia publica purtand blugi care au un penis desenat in fata sau ca ea doreste si cheltuie cu mare placere banii negri castigati de tatal meu, pe care apoi il defaimeaza si-l denigreaza.
Da, banii multi nu aduc fericirea, denatureaza caractere si ne fac sa credeam ca nimic nu ne poate sta in cale. Ceea ce nu e adevarat. Pt copiii nostri, trebuie sau ar trebi sa fim echilibrati si discreti, pt ca noi suntem modelul dupa care se ghideaza in viata.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
IonescuOana spune:
El acum se razbuna, e clar.
Bineinteles ca daca nu vroia nu-i lasa la dispozitie cardul si contul lui. Insa i-a transmis sa nu exagereze. Se poate numi "momeala". Insa ea n-a tinut cont si a picat in plasa.
viviana spune:
Mai putem bifa inca o porcarie pe care o face presa romaneasca de scandal.
Nici nu imi pot imagina prin ce trece hartuita si injurata in permanenta.
De cand au aparut interviurile, in Libertatea, cu primul ei sot, (dupa o tacere de cati ani? vreo 20 ani) mie mi-a fost clar ca cineva ii doreste capul. Cineva plateste ca sa-i faca rau.
Mi-a fost si mai clar cand fostul ei sot a declarat ca vrea sa-i ia numele de Radulescu, pe motiv ca i-l terfeleste. Nu a facut-o 20 de ani si o face taman acuma...
Doamne sfinte daca-l chema Stirza sau Caragea mai intelegeam, dar Radulescu...
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
viviana spune:
Ah, si mai am de adugat ceva: de ce sa se duca sa stea la mama ei?
Sa o tarnuie presa de rahat si pe ea? Sa-i intunece batranetile? Sa-si bata joc de ea toata sleahta de paparazzi neobositi? Credeti ca cineva poate rezista la asa ceva?
Si ce daca da 800 de euro pe camera?
E ca si cand ai fi pus la zid ca ii cumperi copilului ciocolata de 30 euro, in loc sa-i dai de 1 euro ca e criza si e lipsa de respect fata de al' de n-are.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
ellej spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Ah, si mai am de adugat ceva: de ce sa se duca sa stea la mama ei? Sa o tarnuie presa de rahat si pe ea? Sa-i intunece batranetile? Sa-si bata joc de ea toata sleahta de paparazzi neobositi? Credeti ca cineva poate rezista la asa ceva? Si ce daca da 800 de euro pe camera? E ca si cand ai fi pus la zid ca ii cumperi copilului ciocolata de 30 euro, in loc sa-i dai de 1 euro ca e criza si e lipsa de respect fata de al' de n-are. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Mi se pare exagerata suma asta de 800 de euro pe noapte la Sofitel (sau Pullman, cum se numeste acum). Sa fim seriosi, e un hotel de 4 stele si nici pe departe cel mai luxos din Bucuresti. Aberatii.
Am citit interviul dat de ES Antenei 1 su mi s-a parut de bun simt. Si mai putin teatral decat al MR (prea histrionica dupa gustul meau).
"Asociatia T.A.T.A. sare in sprijinul lui Elan" - nu ma indoiesc ca dl. Draghici de abia asteapta sa-si faca connections si putin publicitate Elan nu putea gasi un mai bun sfetnic pentru improscatul cu noroi, daca ar vrea.
Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)