Banii nu aduc fericirea ...

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Povestea continua. Din ce in ce mai straniu.
Nu cred ca Mirela a prevazut (sau are explicatie) pentru asa ceva:
http://www.ziare.ro/1237039520-Mihaela_Radulescu_Am_fost_haituita_de_paparazzi_in_parcare

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Citat:
As fi f mandra ca mama mea e o persoana sufletista, ca a ajutat multi oameni, dar m-ar intrista sa aflu ca face dezvaluiri privind viata ei intima (cati dintre noi ne dorim sa aflam amanunte despre viata sexuala a parintilor nostri?!), ca prietenul ei sfideaza opinia publica purtand blugi care au un penis desenat in fata sau ca ea doreste si cheltuie cu mare placere banii negri castigati de tatal meu, pe care apoi il defaimeaza si-l denigreaza.

Bertha, MR nu a facut dezvaluiri despre viata ei sexuala. E in proces cu Libertatea pt. acel articol, care, zice ea, e suta la suta inventat. Ca o dovada, reporterul respectiv a fost dat afara imediat dupa aparitia acestui material.

Prietenul ei nu a sfidat opinia publica cu blugii cu penis. Blugii au fost purtati la festivalul de film DaKino, la ora zece seara, intr-o sala in care nu era nici un copil. Cei care au scos blugii in strada au fost ziaristii. De altfel, dupa spusele lui Dani Otil, asta a fost si scopul. Sa demonstreze ca ziaristii astia de doi bani vin la un eveniment de o asemenea amploare tocmai pt. astfel de "stiri", au stat acolo atatea ore degeaba (oricum nu priceau mare lucru, ei au venit sa vaneze posete ) pentru ca a doua zi sa nu scrie NIMIC despre evenimentul in sine. Au scris NUMAI despre blugi.
A fost o momenala pt. tabloide, pt. a le demonstra oamenilor ce fel de presa avem. A fost un protest provocat de gravele abuzuri pe care "ziaristii" le fac cu seninatate si nonsalanta, intrand cu bocancii si dincolo de limite in viata unui om. Nu cred ca numai pt. ca esti persoana publica trebuie sa accepti ca niste mizerabili sa intre peste tine in casa, doar, doar or prinde niste poze.
A fost un mod original, zice el, socant, zicem noi, de a-si exprima parerea despre cei care, in ultimele luni, l-au facut harcea-parcea fara nici un motiv real.

Mergi la inceput

Rufus, eu, daca eram in locul ei, faceam demult ce a facut Huidu.
http://www.ziua.net/display.php?id=147785&data=2004-05-19

Iti imaginezi ca femeia asta putea fi cu copilul dupa ea, da? E normal sa intre peste tine in masina si sa-ti bage blitzurile in ochi??? Eu, una, sunt revoltata, sincer! Da, asa se intampla, asa fac animalele astea care isi spun "paparazzi". Asa inteleg ei sa-si faca meseria? Prin hartuire si abuzuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Pe mine ma scarbesc pur si simplu actiunile ziaristilor astora de doi bani. Nu sunt fan Raduleasca, dar in toata povestea asta eu o sustin pe ea, in calitate de mama disperata care-si vrea copilul si linistea...Daca media intra cu bocancii in viata ei, nelasandu-i nici o secunda de liniste si daca actiunile sale sau ale exului reprezinta subiect principal la Observator, emisiune care "se vrea a fi" una serioasa de stiri, asta inseamna ca in Romania importanta valorilor adevarate e total necunoscuta. Daca viata privata a vedetelor e mai importanta decat orice stare de criza, hmmm..e de rau.

Nu stiu de ce multi il considera pe Elan asta un domn asa grozav si de galant...eu cred ca el exact asta face, ce spunea Mihaela in scrisoarea ei, o desfiinteaza. Si nu o face vorbind "porcos", ci prefacandu-se ca-i ia apararea, ca o intelege, ca o va sustine mereu...aplica o tactica ticaloasa prin care el sa para "blandul Ben" si Mihaela o persoana depravata.. Nu cred ca Elan o va vorbi direct de rau la vreo televiziune, va lasa doar sa se inteleaga una sau alta, dar cred ca o provoaca in nerepetate randuri in spatele camerelor de vederi pt ca-i stie firea, stie ca ea va riposta...Stiu sigur ca n-as vrea sa fiu in pielea Mihaelei pentru nicio secunda.. Ii doresc sa pastreze copilul si cred ca poate sa ia o perioada pauza de la viata publica. Cred ca doar asta ii mai poate aduce linistea.

Ca sa fiu on-topic, nu cred nici eu ca banii aduc fericirea . EI bine, daca ai suficienti pt un trai decent, fara lipsuri, poti spune ca banii intretin fericirea, armonia si linistea..

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Eu nu cred ca in cazul de fata din cauza banilor s-a ajuns aici (la nefericire, adica), ci din cu totul si cu totul alte cauze.
Conflicte de genul asta exista si in alte medii, chiar mai multe, as zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Da, asa se face presa in Romania, exact in acest mod.

Imi pare rau pentru situatia ei, insa refuz sa cred ca e ´´doar´´ o victima, asa cum lasa sa se inteleaga.

In primul rand, vorbim aici despre una dintre cele mai influente femei din Romania. Deci pozitia asta de caine napastuit nu o prinde, pur si simplu. E falsa. Miscarea e desteapta pentru cine...o crede.

Cine a inceput circul? Ea, doamna MR.
De ce a inceput circul? Pentru ca s-a enervat ca(!!!!!) ziaristii au spus ca ea s-a mutat la hotel venind de la OTIL. Eh..aceasta ´´confuzie´´ a scos-o din pepeni si a inceput denigrarea lui Elan, TATAL COPILULUI EI.!!!

Cine a pus-o sa semene vant? NU e normal ca, dupa asa scrisori deschise, dupa asa acuzatii, dupa asa barfe, presa sa o urmareasca pas cu pas? Sa nu-mi spuneti ca nu se astepta la asta, sa fim seriosi, are ani de experienta, vorbim de MR, o tipa inteligenta, nu de magda ciumac...

A provocat cu buna stiinta un scandal, si-a taiat singura craca de sub picioare. Va trece multa apa pe Dunare pana cand presa sau opinia publica va uita povestea asta.
Imi este teama insa ca, imaginea ei nu va mai fi niciodata la fel. A riscat sa joace asul din maneca. Sa vedem cat noroc are.

Totusi, pentru copilul ei, sunt de parere ca si-a asumat un risc prea mare.Luptatoare...da...insa nu muschii si gura ne fac mari viteji, ci tactica. Asa ca la razboi.

Mergi la inceput

Citat:

Asa credem noi pentru ca asta se vede. Eu cred ca ea nu iesea la atac daca nu ii era groaza de ce ar putea urma. Mie Elan imi pare genul csre "tace si face".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21
. Blugii au fost purtati la festivalul de film DaKino, la ora zece seara, intr-o sala in care nu era nici un copil.

Eu am vazut poze facute pe Calea Victoriei in plin drum.Si am mai vazut sute de poze pe diferite tarabe.Nu ca m-ar interesa prea tare circul asta insa hai sa nu mai sustinem ca ne putem pune ce vrem unde vrem doar pentru ca era o simpla sala cu luminile stinse.Zau?Si ideea era sa nu ii vada nimeni?

Exhibitionism infantil.

Edit, pentru anu fi inteleasa gresit:

EXHIBI#354;IONÍSM s.n. 1. Mania, înclinarea de a face exhibi#355;ii. 2. (Med.) Perversiune sexual#259; constând din expunerea în public a organelor genitale. [Pr.: -#355;i-o-] – Din fr. exhibitionnisme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Citat:

Asa credem noi pentru ca asta se vede. Eu cred ca ea nu iesea la atac daca nu ii era groaza de ce ar putea urma. Mie Elan imi pare genul csre "tace si face".

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004)
si a bebelushului Tudorel (27.10.2008)

Dialoguri strumfesti

Poate ai dreptate, mi se pare si mie ca e de-a dreptul ingrozita..

Insa stii ce cred? E ingrozita si se simte si vinovata de ceva. E si deceptionata. E si stransa cu usa, din toate partile(ma refer la media). Este clar intr-o situatie nasoala...

Insa nu contenesc sa ma mir, totusi. Nu pare genul de om care reactioneaza din pur instinct. MR gandeste si o face chiar bine, are vointa, are planuri, un om cu coloana vertebrala, nu crezi? Pai atunci, cum de, ingrozita asa, s-a aruncat cu capul inainte in jungla mediatica si in gura fostului sot`?

Asta nu inteleg eu, de ce nu a asteptat sa treaca de starea de disperare si sa gandeasca rational nu emotional.

Elan spunea ca Mihaela vroia sa se intoarca la el. Tot el a spus ca, el e vinovat de aceasta situatie, pentru ca Mihaele e intr-o depresie(sau asa ceva, e citat aproximativ) din cauza faptului ca e nefericita, ca Elan nu a primit-o inapoi..

Oricum ar fi, sunt chiar dezamagita de reactiile ei din presa, de isteria ei, de acuzele grave pe care le face, uitand ca 10 ani a stat cu omul ala, deci daca el a facut ceva ilegal, ea STIA si cand era casatorita cu el. Pai e corect acum sa iasa la rampa si sa-i dea in cap? Nu se gandeste in perspectiva, asa cum ar trebui sa faca un om rational? Nu se gandeste ca, copilul ei va suferi cel mai tare?

Poti tu sa o vezi victima pe Mihaele? Eu nu.
Pot sa o cred ca nu are unde sta, ca a dat-o elan afara din casa? NU. Are bani destui, are casa ei...DE CE alege circul mediatic, in halul asta? De ce tine cu dintii de o idee, in detrimentul copilului ei?

Mergi la inceput