Indoieli...
Raspunsuri - Pagina 5
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui khrisu I-am pus reportofon in masina... si m-am crucit de cate rahaturi am aflat..culmea e ca nu m-a deranjat atat de mult ca s-a culcat cu ea cat m-a durut enorm felul cum vorbeau amandoi despre mine... radeau efectiv ca-s proasta..ca oricum nu am cum sa-i prind. KHRISU mamik de baietel si fetita |
Si de ce mai stai cu el?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
emilia_m spune:
Scuze ca ma bag...Din cate am inteles eu, khrisu e in divort.
In ceea ce priveste problema lui tierry... ce sa zic.. vezi atatea la emisiuni regizate gen "tradati in dragoste" "test de fidelitate" "cheaters" ca nimic nu mai pare imposibil. Daca exista oameni care "gandesc" si scriu asemenea scenarii exista oameni care "gandesc" si actioneaza asa.
Poate intre ei nu s-a intamplat nimic, poate e constient ca flirtand atunci a facut o greseala pe care o regreta si pe care nu intentioneaza sa o repete, insa nu ai garantia ca mereu va gandi asa. Ochii vad, inima cere, constiinta nu si nu.. dar.. in the end... un moment de slabiciune e suficient pentru ca omul sa se razgandeasca. Riscurile sunt mari. Oricand poate re-deveni nemultumit de atentia pe care i-o oferi si poate apela la alte surse. O banala cearta intre voi il poate "arunca" in bratele ei. Nu te supara pe mine, dar pare genul. Ne putem astepta de la un fost hot sa fure din nou, la fel cum ne putem astepta de la un fost alcoolic sa bea din nou, la fel ne putem astepta si de la un "Don Juan" sa recidiveze. Barbatul care inseala trebuie sa constientizeze ca odata prins este normal sa nu il mai crezi si mai mult decat atat trebuie sa inteleaga ca este vina lui ca nu mai poti sa ai incredere in el.
Emilia M
Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
khrisu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui XIO
Si de ce mai stai cu el? "Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc " ***Fur is for petting** http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100 http://www.flickr.com/photos/greecky/ |
inca nu s-a pronuntat divortul..el nu s-a prezentat la nici o infatisare asa ca ne lungiiim.
KHRISU mamik de baietel si fetita
lisaelisa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui khrisu
inca nu s-a pronuntat divortul..el nu s-a prezentat la nici o infatisare asa ca ne lungiiim. KHRISU mamik de baietel si fetita |
Specific barbatilor " incurca lume ".
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
XIO spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui khrisu
inca nu s-a pronuntat divortul..el nu s-a prezentat la nici o infatisare asa ca ne lungiiim. KHRISU mamik de baietel si fetita |
Felicitari pt. hotarare , Khrisule!
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
tierry spune:
citat din mesajul lui Clover Poti sa publici pasaje din discutiile dintre ei? Sa ne dam cu parerea cat de grav a fost. Realist vorbind, daca tipa chiar nu a fost interesata ma gandesc ca si ea o fi stresata de mutarea lui. Varianta cea mai nasoala e ca rad amandoi de cat de fraiera esti, dar cat nu ai dovezi inca poti spera. |
O sa incerc sa public ceva pasaje, sa vad cum, pentru sunt a naibii de multe...
Cat despre tipa aia, nu cred ca stie ca va lucra acolo, el a tratat direct cu sefu si atat...Cel putin asa zice, acum cine stie.
Oricum am mai discutat zilele astea, tot ce face e sa se roage incontinuu sa ii dau acea ultima sansa, pentru ca stie ca intr-adevar e ultima, pentru ca a invatat ceva din lectia asta, si nu o sa mai greseasca din nou. Si ca nu s-a dus acolo pentru aia, s-a dus pentru un servici mai bun, cu un salar mai mare, care o sa ne ajute sa ne mai realizam din planuri, sa ne facem casa, sa facem un bebe. Apropo, ma gandesc, oare ar fi nebun sa insiste sa facem un copil, daca nu i-ar fi a sta? Isi doreste foarte mult o fetita.., oare crede ca asa ma va lega pe viata de el?
Si revin, totul a fost din cauza mea, ca s-a simtit ignorat in perioada aceea, ca are nevoie si el de complimente, etc etc, ca el imi face mereu, ca eu sunt rece, etc. Si ca greseala lui (care nu se va mai repeta, fireste ) este aceea ca nu a stiut sa comunice la timp, sa imi zica ca are nevoie de atentia mea.
Nici nu mai stiu ce sa cred, daca ma face din vorbe sau o fi chiar sincer...Probabil ca timpul ma va lamuri cel mai bine...sper si psihologul
hellene_n spune:
draga mea, cu exceptia barbatilor care nu sunt facuti sa fie a unei singure femei, si umbla o viata din floare-n floare...fara sa gaseasca vreodata ce le trebuie....repet, cu exceptia acestora......ceilalti sunt tentati sa calce stramb doar daca ACASA chiar nu au ce isi doresc. prin urmare.....principala vinovata esti tu!!!
daca tu ii oferi ceea ce isi doreste (stii ce isi doreste barbatul TAU?), NU ARE MOTIV SA CAUTE SAU SA FIE ISPITIT DE O ALTA!!!
o relatie se rupe din interior!!! nu cea din afara e de vina, ci cea din interiorul relatiei ii permite celeilalte sa patrunda in cercul celor DOI.
sper ca m-am facut inteleasa.
in loc sa te plangi si sa plangi, DACA-TI VREI BARBATUL, fugi repede la coafor, pe la magazine dupa niste haine super faine si...............ia-l cat mai des pe sotior de la job - prin oras, intr-o excursie surpriza la munte, iesiti mai des cu prietenii vostri cei mai buni si.....cere-le sa ti se alieze finut in toata povestea asta....
pe scurt....chiar daca-ti vine sa urli, fii cea mai vesela, cea mai frumoasa....si mai tandra.....mai ales cand il iei de la job si cand il suni - cand e la job - MEREU CU MOTIVE IMPORTANTE - ca sa nu se simta presat. si asa.....il vei REcastiga......
doar e barbatul tau, il stii cel mai bine, nu-i asa?
nu are cum o straina sa-i intre in suflet mai bine decat tine. E IMPOSIBIL!!!!!!!!!!!
BAFTA MULTA
pitzinuca spune:
citat din mesajul lui hellene_n draga mea, cu exceptia barbatilor care nu sunt facuti sa fie a unei singure femei, si umbla o viata din floare-n floare...fara sa gaseasca vreodata ce le trebuie....repet, cu exceptia acestora......ceilalti sunt tentati sa calce stramb doar daca ACASA chiar nu au ce isi doresc. prin urmare.....principala vinovata esti tu!!! daca tu ii oferi ceea ce isi doreste (stii ce isi doreste barbatul TAU?), NU ARE MOTIV SA CAUTE SAU SA FIE ISPITIT DE O ALTA!!! o relatie se rupe din interior!!! nu cea din afara e de vina, ci cea din interiorul relatiei ii permite celeilalte sa patrunda in cercul celor DOI. sper ca m-am facut inteleasa. |
cea mai aberanta postare de la topic. din pacate, nu e singura de acest fel pe care am intalnit-o pe acest forum...
helene, tu daca ai avea nemultumiri acasa cu sotul tau, ce ai face? ai sari direct in bratele altuia?
astept raspuns, multumesc.
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
madau spune:
Pitzinuca stiu ce vrei sa spui , dar eu m-am convins ca barbatii de regula nu-s asa luptatori cand e vorba de pastrarea unei relatii.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele