Indoieli...
Raspunsuri - Pagina 6
alsa spune:
Tierry, o relatie se bazeaza in primul rand pe dragoste si respect reciproc. Stiu ca suna a cliseu, dar asta am inteles si am simtit eu.
De iubit probabil ca te iubeste, in felul lui, ca doar au si ei, aventurierii un suflet....dar de respectat, asa cum spunea cineva aici, ...mai greu de crezut.
Acum depinde si de ce iti doresti tu si cat esti de legata de el. Afemeiatii au un farmec aparte, stiu sa spuna vorbele potrivite in momentele potrivite, stiu sa te faca sa te simti unica, desi peste un timp afli ca si alteia i-a spus exact la fel, dar deja e o alta problema...Ce mai, sunt fermecatori...Dar,...pentru ca exista si o parte rea a situatie,.... nu vei trai niciodata in siguranta cu ei. Din n motive. Sunt atat de superficiali si imaturi (in conceptia mea), incat vor simti vesnic nevoia sa fie complimentati si apreciati, de nenumarate reprezentante ale sexului frumos. Cu cat sunt mai multe, cu atat se simt ei mai puternici. Din punctul meu de vedere asta e semn de slabiciune.
Nu iti pot spune ce sa faci, nu-mi permit lucrul acesta, iti pot spune doar ce as face eu, daca as trece prin ce treci tu. Daca as trai o astfel de experienta, fiindca nimeni nu stie ce-i rezerva viata, m-as intreba unde am gresit eu. O relatie intr-adevar se deterioreaza din vina amandurora. Daca as reusi sa-mi fac o analiza cat de cat obiectiva si as ajunge la concluzia ca am o parte de vina, as avea o discutie cu el. Daca as simti ca a fost un caz izolat, o intamplare, un eveniment nefericit, probabil ca i-as mai acorda o sansa, uitand, iertand si mergand mai departe senina, fara temeri. Daca insa as simti ca, indiferent ce ar fi fost, eu voi trai de atunci inainte cu teama in suflet, (oricand se poate intampla ceva, daca a facut-o o data, o va mai face si a doua ora, si a treia.....), as pleca...cu tot cu copil, cu catel si purcel....
Si sigur n-as avea ce discuta cu cea de-a treia persoana (doar sa nu fie mama, sora - n-am sora!!, prietena ce mai buna..)...e problema mea si a lui.
Cum am mai scris, depinde si ce-ti doresti. Eu nu as putea trai langa un barbat care sa nu-mi asigure siguranta sufleteasca. Adica, eu nu as putea iubi un Don Juan. Pentru mine o astfel de relatie ar fi o acrobatie fara plasa.
Probabil ca-l iubesti mult, deci iti este greu sa iei o decizie radicala.
Iti doresc mult succes si sa gasesti calea care sa-ti aduca tie linistea mult dorita.
alsa spune:
A, si inca ceva...Maturitatea nu tine de varsta. Aceasta categorie de barbati devin si mai...periculos de atragatori, cu trecerea timpului. la 50 de ani, cu un suflet de 20 si cu asa zisa ..intelepciune datorata numai trecerii anilor!!...te fac sa-ti pierzi capul. Deci faptul ca are 31 de ani nu inseamna mai nimic.
Nu stiu, poate e o copilarie, dar incearca sa pui pe o hartie punctele lui bune si cele rele vis a vis de tine si vezi ce primeaza. Clar e o copilarie ce-ti scriu eu, dar macar te ajuta sa te mai limpezesti. Ca de fapt eu cred ca problema ta adevarata acum este daca sa ramai sau nu cu el.
Eu zic ca o consiliere psihologica va va ajuta, pe amandoi. Sper sa gasiti psihologul care sa fie pe lungimea voastra de unda si sa va ajute efectiv.
Faptul ca vrea sa vina cu tine la psiholog e o bila alba pentru el.
Jasmine spune:
Hellene...cati ani ai?
nu te supara ca te intreb,dar postarea ta denota lipsa unei experiente de viata.
parca ai dat copy/paste dintr-o telenovela ieftina si idealista
in viata reala lucrurile sunt mult,mult mai complexe
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hellene_n draga mea, cu exceptia barbatilor care nu sunt facuti sa fie a unei singure femei, si umbla o viata din floare-n floare...fara sa gaseasca vreodata ce le trebuie....repet, cu exceptia acestora......ceilalti sunt tentati sa calce stramb doar daca ACASA chiar nu au ce isi doresc. prin urmare.....principala vinovata esti tu!!! daca tu ii oferi ceea ce isi doreste (stii ce isi doreste barbatul TAU?), NU ARE MOTIV SA CAUTE SAU SA FIE ISPITIT DE O ALTA!!! o relatie se rupe din interior!!! nu cea din afara e de vina, ci cea din interiorul relatiei ii permite celeilalte sa patrunda in cercul celor DOI. sper ca m-am facut inteleasa. in loc sa te plangi si sa plangi, DACA-TI VREI BARBATUL, fugi repede la coafor, pe la magazine dupa niste haine super faine si...............ia-l cat mai des pe sotior de la job - prin oras, intr-o excursie surpriza la munte, iesiti mai des cu prietenii vostri cei mai buni si.....cere-le sa ti se alieze finut in toata povestea asta.... pe scurt....chiar daca-ti vine sa urli, fii cea mai vesela, cea mai frumoasa....si mai tandra.....mai ales cand il iei de la job si cand il suni - cand e la job - MEREU CU MOTIVE IMPORTANTE - ca sa nu se simta presat. si asa.....il vei REcastiga...... doar e barbatul tau, il stii cel mai bine, nu-i asa? nu are cum o straina sa-i intre in suflet mai bine decat tine. E IMPOSIBIL!!!!!!!!!!! BAFTA MULTA |
Eeeeeeeeeeeeexact!
Asta este cea mai buna solutie
Barbatul si-o trage cu alta , iar femeia trebuie sa dea fuga la coafor , la cosmetica , la cumparaturi , poate si o operatie estetica , pt. a-l recuceri pt. ca (doooh) ea este de vina.
Hai pe bune , vorbesti serios?
Tu asta ai face?Lol , atunci barbatul tau este printre cei mai norocosi de pe planeta asta.
Zi-mi si mie asa , ca fapt divers , ce parere ai despre Elizabeth Hurley?
E mai buna/frumoasa decat tipa asta :
http://www.mysuburbanlife.com/darien/archive/x1311852723/g258258438f4d6ab08cd304fd19babce9ca6b67a043218f.jpg
?
Sincer , ce ai scris tu acolo este un comportament tip "presh" .
daca ceva nu merge intr-o relatie discuti cu partenerul.
Daca nu-i place unui barbat ca nevasta-sa e neepilata si umbla dezbracata prin casa in halul acela ii spune , nu face sex cu alta.
Daca sotiei nu-i place ca barbatul se scarpina in fund ii spune , nu face sex cu altul.
Daca sunt prea moi spaghetele ii spui partenerului , nu faci sex cu altcineva.
daca te simti neglijat/a spui , nu faci sex cu altcineva.
Daca nu mai iubesti spui , nu faci sex
daca nu mai vrei in casnicie dar stai de dragul copiilor, pisicilor , parintilor , spui ca sa stie si ala de langa tine ca are unda verde la altcineva.
E mult prea tare ce-ai scris tu
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui hellene_n draga mea, cu exceptia barbatilor care nu sunt facuti sa fie a unei singure femei, si umbla o viata din floare-n floare...fara sa gaseasca vreodata ce le trebuie....repet, cu exceptia acestora......ceilalti sunt tentati sa calce stramb doar daca ACASA chiar nu au ce isi doresc. prin urmare.....principala vinovata esti tu!!! daca tu ii oferi ceea ce isi doreste (stii ce isi doreste barbatul TAU?), NU ARE MOTIV SA CAUTE SAU SA FIE ISPITIT DE O ALTA!!! o relatie se rupe din interior!!! nu cea din afara e de vina, ci cea din interiorul relatiei ii permite celeilalte sa patrunda in cercul celor DOI. sper ca m-am facut inteleasa. in loc sa te plangi si sa plangi, DACA-TI VREI BARBATUL, fugi repede la coafor, pe la magazine dupa niste haine super faine si...............ia-l cat mai des pe sotior de la job - prin oras, intr-o excursie surpriza la munte, iesiti mai des cu prietenii vostri cei mai buni si.....cere-le sa ti se alieze finut in toata povestea asta.... pe scurt....chiar daca-ti vine sa urli, fii cea mai vesela, cea mai frumoasa....si mai tandra.....mai ales cand il iei de la job si cand il suni - cand e la job - MEREU CU MOTIVE IMPORTANTE - ca sa nu se simta presat. si asa.....il vei REcastiga...... doar e barbatul tau, il stii cel mai bine, nu-i asa? nu are cum o straina sa-i intre in suflet mai bine decat tine. E IMPOSIBIL!!!!!!!!!!! BAFTA MULTA |
Draga mea, esti clar la varsta adolescentei, daca iti inchipui ca un barbat poate fi recastigat atat de simplu...
ruxij spune:
Clasica faza cu hainele si coaforul
Bai, ati auzit ca si Anjelina a lu' Jolie l-a prins pe domnu' brad in dormitor, facandu-i un masaj bonei? Poate trebuie Angjelica trimisa nitel la coafor si la cosmetica
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui ruxij Clasica faza cu hainele si coaforul Bai, ati auzit ca si Anjelina a lu' Jolie l-a prins pe domnu' brad in dormitor, facandu-i un masaj bonei? Poate trebuie Angjelica trimisa nitel la coafor si la cosmetica |
emilia_m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pitzinuca
cea mai aberanta postare de la topic. |
Subscriu. Este o postare aberanta. Am o prietena foarte frumoasa si desteapta, descurcareata, entuziasta, extraordinara din foarte multe puncte de vedere, foarte organizata, calma si intelegatoare. Fostul ei sot recunoaste ca nu are nici o scuza pentru ce a facut, pur si simplu in mod inexplicabil s-a indragostit de o alta femeie care nu este cu nimic mai buna decat prietena mea si fosta lui sotie. A zis ca pur si simplu nu a putut dicta inimii. Oricat s-ar fi aranjat prietena mea si oricat de mai mult ca perfecta ar fi incercat sa fie atat inainte de aventura lui cat si dupa ce a aflat, el tot la aia a ales sa se duca (pana la urma s-au si casatorit).
Emilia M
Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
tierry spune:
Corect, Emilia...probabil daca e sa se intample, se intampla oricum..Cred ca poti sa stai si in cap si sa faci tot ce e omeneste posibil sa schimbi lucrurile...daca nu e sa fie, degeaba...Asta-i viata ce sa-i faci..