Indoieli...
Acum ceva timp in urma scriam aici despre sotul meu care a flirtat la greu cu o don'soara de la o firma cu care avea relatii de afaceri..Mai bine zis, i-am gasit arhiva de mess a tipei la noi pe calculator (o adusese el de la aia de la servici)..in fine, tragea de ea la greu sa o scoata la "plimbari", cica intr-un final nu s-a intamplat nimic, oricum eu am facut un scandal monstru si lui si tipei...A trecut aproape 1 an de atunci...numai eu stiu cum am trecut peste...
Iata ca insa de ceva vreme patronul firmei de acolo ii tot zice sa se duca sa se angajeze acolo. I-am zis ca in nici un caz nu sunt de acord, si nu a mai zis nimic. Insa azi a deschis iar discutia, ca s-ar duce, ca la serviciul actual e rau (pe de o parte il cred, dar nu e vina mea, i-am zis demult sa isi caute altceva, dar n-a vrut), ca ala ofera conditii bune de munca, etc.
Eu tot nu sunt de acord..adica nu stiu ce-ar fi in sufletul meu sa il stiu mereu acolo, pentru ca ar lucra destul de mult cu "respectiva". Imi tot zice ca a fost o prostie atunci, ca i-a venit mintea la cap, etc, etc. ca ar trebui sa am incredere in el, ca e un job bun si tot asa. Inima mea insa zice NU . Nu cred ca as avea liniste sa il stiu acolo, cu aia sub nas, chiar daca a trecut ceva timp...Voi ce-ati face in locul meu? Unii imi zic ca nu-l pot pazi o viata, ca daca nu e aia, poate fi oricand alta..De acord, dar parca stiind situatia...nu-mi vine sa il las unde a avut "antecedente".
Raspunsuri
Deus spune:
dificil pentru tine... intreaba-l daca lui i-ar place sa te duci sa lucrezi cu un tip care el stie ca ti-a facut ochi dulci. Si daca zice da ca are incredere in tine, bla, bla... Adorda-i si tu sansa sa-ti dovedeasca ca poti sa ai incredere in el dar sa fi cu ochii in patru. Intr-adevar nu-l poti pazi si nu merita oricum sa-ti faci din asta un scop ca vei inebuni
Multa sanatate!
poze familia mea
quod me nutrit me destruit
tierry spune:
Deus..pai l-am intrebat, si a zis ca "greu de spus", desi s-a vazut clar ca nu ar fi de acord.Plus ca el a tras la greu de "respectiva", sa iasa cu ea (de aia i-a si copiat arhiva, sa vada de ce aia il tot refuza, daca are pe altul, etc), ce-i drept ea nu a zis niciodata DA, insa i-a facut jocul pana cand am aflat eu..Si mai ales ca la el nu e prima tentativa de gen, ce incredere sa-i mai acord? Tocmai, banuiesc ca s-au intamplat astea pentru ca mereu i-am acordat toata increderea mea.
Chuny spune:
Tierry, tu chiar poti sa traiesti cu indoiala asta in suflet ? esti fericita cu omul asta ? Esti sigura ca poti sa-ti petreci toata viata cu un om care nu e demn de incredere ? daca spui ca nu e la prima tentativa nu prea cred eu ca a devenit, asa, din senin, un barbat fidel. Ca o fi la serviciu sau cu vecina, e tot aia ...
Oricum, dupa ce ca-i de neam prost a fost si atat de cretin incat sa-ti lase la vedere eforturile lui de a cuceri alta femeie. Pe asa un om nu l-as mai crede nici cand mi-ar spune "buna ziua".
Asa ca eu zic ca problema ta e cu totul alta, nu daca sa se mute sau nu la noul job.
Sibylle
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
violeta69 spune:
nici eu n-as fi de acord sa se mute exact sub ochii don'soarei!
e de inteles....
insa nici nu poti trai asa la infinit,pt ca daca e sa se intample se va intampla cu siguranta.....se pare ca sotul tau s-a dorit asta,cine stie poate ca-si mai doreste si acum sau poate ca nu...
solutia nu e sa stai sa-l pazesti,nu ai cum...
nici sa nu-l lasai sa isi gaseasca jobul care-i convine....
de fapt nu exista solutii standard...eu una fiind patita, in fostul clar n-as mai avea incredere.....dar asta nu inseamna ca toti oamenii sunt la fel,exista si exceptii
bafta
Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
tierry spune:
Dar nu e jobul ideal, tocmai asta e...L-a incantat ala cu chestii, insa nu ar mai avea deloc timp de afacerea noastra, si toata munca din ultimii 5 ani s-ar duce pe apa sambetei..De ce ar lasa o afacere care a inceput sa mearga bine, ca sa devina un simplu angajat? Nu inteleg de ce nu vede lucrurile astea..Sa zic ca las la o parte treaba cu aia, desi mi se parea de bun simt nici sa nu o mai aduca in discutie...
violeta69 spune:
"l-a incantat ala cu chestii" sau doar asa ti-a spus el?
e ceva putred aici da ' eu nu pun gaz pe foc
Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
khrisu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violeta69 "la incantat ala cu chestii" sau doar asa ti-a spus el? e ceva putred aici da ' eu nu pun gaz pe foc Alaturi de EMMA Alaturi de SONIA si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA si nu in ultimul rand donu'Bodo Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
subscriu .. E cumplit prin ce treci..cunosc ... si eu implinesc acusa anu' de cand am aflat de amanta... a fost un an in care m-am zbatut efectiv..fiecare zi a fost o lupta cu himere..
Violeta..."fostu'" ?? Cand ai rezolvat-o asa repede..eu is in divortz de 4luni si inca nu am dat-o la capat.
KHRISU mamik de baietel si fetita
cassina spune:
Inteleg ca sotul tau a mai recidivat in "a filtra" si ca tu ai trecut cu greu peste aceasta situatie (de fapt este greu sa te impaci doar cu gandul ca va fi mereu in preajma ei)Nici eu nu as fii de acord ca el sa mearga mai aproape de "ea".
Numai ca atunci cand li se pune pata este greu sa inteleaga ca nu este bine ce fac...Incearca sa discuti cu el si sa-i spui parerea ta si motivatia ptr care nu esti de acord.Deasemenea spunei ca tu nu vie mai avea linistea sufleteasca si asta poate duce la deteriorarea relatiilor dintre voi.
Iti doresc numai bine
violeta69 spune:
khrisula noi divortul s-a terminat acum vreo 4 ani....aproximativ
a avut el grija sa "rezolve" repede divortul
si io nu m-am impotrivit ca omul sa fie fericit
numai ca pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti! ca asa e in viata
Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
lisaelisa spune:
Sotul tau este un barbat caruia ii plac f tare aventurile, daca s-a tinut cu atata insistenta dupa acea fosta colega. Si i-a mai si copiat toate mesajele in calculatorul vostru .
Problema ta nu este nici-o alta femeie, oricare ar fi ea, ci acest barbat cu gandire de adolescent.
Ar trebui scuturat zdravan, ca sa-i iasa din cap prostiile astea care nu va vor duce nicaieri. Nu impreuna...
Viata de cuplu nu inseamna distractia unuia, cu terti, ci implicare totala intre cei doi soti.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas