Indoieli...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Scuturat zdravan? Cum? Ne-am despartit ceva timp, dupa intamplarea cu respectiva, insa a venit inapoi bocit tot, ca si-a dat seama ce era sa piarda, ca eu sunt familia lui, etc, etc. Zice ca nu mai vrea sa auda cuvantul "divort" in viata lui.

Si acum? Deschide iar acelasi subiect..care stie cat de rau imi face..cred ca a mai asteptat sa treaca timpul, poate imi trec "mofturile"..

Si da, asa zice, ca ala i-a zis ca ii da masina, salar f. mare, etc. Si, intr-adevar, cum multe dintre voi au zis, da, ii place foarte mult sa se dea pe langa femei, sa flirteze, etc. Daca la inceput mi s-a parut ca nu e inca matur si sunt chestii de adolescent, totusi la 31 de ani care are acum incep sa mi pun probleme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Chiar crezi ca daca se va muta acolo la lucru te va insela cu ea ?
Dar ce anume il impiedica sa te insele si acum cu ea? O pot face doar la servici , sau cum?
Nu are nici o relevanta unde lucreaza el , conteaza daca este doar cu tine sau nu .
POate sa te insele si daca lucreaza de acasa.

Daca vrea ceva cu respectiva o poate face si fara sa fie angajat acolo.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Poate ar fi momentul sa o intrebi pe duduie varianta ei. S-ar putea sa iti aduca la cunostinta ca a fost plimbata de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clover

Poate ar fi momentul sa o intrebi pe duduie varianta ei. S-ar putea sa iti aduca la cunostinta ca a fost plimbata de mult.

Chiar asa, cu individa ai vorbit ? Daca nu, ar fi cazul.

Cum sa-l scuturi ? Tu il cunosti cel mai bine, stii ce anume l-ar durea mai tare.

Imaturitatea lui iti creaza tie suferinta. Imaturitatea aceasta, lui ce stare ii creaza ? Ce motive are pt a-si dori in permanenta sa flirteze cu diverse femei ? Doar este casatorit, nu disponibil.
Are o problema care trebuie intoarsa pe toate fetele; tu impreuna cu el.
Nu trece de la sine.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Tu vrei sa fii mereu mamicuta lui si sa-l feresti de tentatii? Mai devreme sau mai tarziu tot va trebui sa-i dai drumul in lume si sa vezi ce se intampla. Ba chiar as spune ca, daca vrei sa-i vezi adevaratul caracter (dar vrei??), ar fi bine ca el sa faca exact ce doreste, ca un barbat matur si responsabil ce (se presupune ca) este. Si daca ii spui chestia asta, ca ai incredere in el si ca poate face ce considera el ca e mai bine, iti mai iei si niste bile albe (pentru zile negre pe care insa iti doresc sa nu le mai cunosti vreodata).

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexas spune:

Imi pare rau de ce ti se intampla dar parerea mea e ca un barbat care insala o data sau e un afemeiat e foarte greu de scos din cap si o mai face o data sau de cate ori are ocazia , normal ii place sa aiba familia lui dar el in acelasi timp sa fie un om liber cam asa se definesc asemenea barbatii

mami de miruna si andrei

Mergi la inceput

Sa le iau pe rand:

- cu duduia, da, am vorbit atunci. Am sunat-o chiar la servici, a parut foarte ofensata, mi-a zis ca nu pricepe ce e in capul lui si am mai aflat de la ea ca domnii fusesera cativa ani colegi de facultate. A zis ca nu s-a intamplat nimic intre ei si ca nici nu ii trecuse prin cap asa ceva (da' in mesaje ii tinea hangu' de numa numa). In fine, i-a zis si lui sa o lase in pace ca ce e asta, ii creaza probleme la servici, etc., ca o sa puna pe altcineva sa tina legatura cu el..insa tot ea ii trimite mailuri cu ce au nevoie la firma si acum
- nu zic ca il impiedica cineva sa se vada si acum, Doamne fereste, doar asa a fost si cand s-a intamplat acum 1 an..poate inca se vad cine stie, poate ea e motivul pentru care acel job pare de vis..
- sa-i dau drumul in lume? Pai i-am dat deja si iata ce s-a intamplat, ce alte dovezi mi-ar mai trebui? E clar, cu cat ii acorzi mai multe incredere si libertate omu' profita la maxim.

Oricum, am purtat o discutie in care i-am explicat ca nu mi se pare o decizie inteleapta si ca ar putea avea consecinte, atat in viata de familie (posibil sa nu-l mai suport dupa o vreme) cat si in cea profesionala (posibil sa nu se adapteze acolo, jobul de vis sa nu fie chiar asa), etc. N-am avut nici un succes, omu' crede ca doar acolo poate progresa si face cariera si nicicum nu ii pot scoate asta din cap. A zis ca nu e corect sa ii tot scot ochii pentru ce a fost, etc, etc. Da' a fost corect cand mi-a livrat mie gratuit toata problema asta? Ca daca nu se duce el ramane frustrat alea alea..no, ca sa vezi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisseis spune:

tierry, mie mi se pare clar cum trebuie sa procedezi: l-as lasa sa se angajeze acolo, omul, de ce sa spuna pe urma ca-i ingradesti optiunile? dar acesta este prilejul tocmai bun de a te lamuri daca are sau nu "coloana vertebrala". Cum a mai spus cineva inainte, daca e sa te insele, te inseala si fara sa fie angajat acolo, langa respectiva. Poate fi aceea sau oricare alta. Da-i ocazia de a dovedi ca a flirta nu e obiceiul lui si ca tu si familia voastra insemnati mult mai mult pentru el.
Dar daca tragi concluzia ca nu-i asa...doar n-o sa te amagesti toata viata langa el si tinandu-l din scurt sa nu "faca", nu?
Ca doar barbatii nu trebuie tinuti in zgarda langa casa omului. Daca vor sa stea, stau si singuri, daca nu...da-i drumul sa plece! Si nu-i mai deschide poarta a doua oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisseis

tierry, mie mi se pare clar cum trebuie sa procedezi: l-as lasa sa se angajeze acolo, omul, de ce sa spuna pe urma ca-i ingradesti optiunile? dar acesta este prilejul tocmai bun de a te lamuri daca are sau nu "coloana vertebrala". Cum a mai spus cineva inainte, daca e sa te insele, te inseala si fara sa fie angajat acolo, langa respectiva. Poate fi aceea sau oricare alta. Da-i ocazia de a dovedi ca a flirta nu e obiceiul lui si ca tu si familia voastra insemnati mult mai mult pentru el.
Dar daca tragi concluzia ca nu-i asa...doar n-o sa te amagesti toata viata langa el si tinandu-l din scurt sa nu "faca", nu?
Ca doar barbatii nu trebuie tinuti in zgarda langa casa omului. Daca vor sa stea, stau si singuri, daca nu...da-i drumul sa plece! Si nu-i mai deschide poarta a doua oara.

Subscriu.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisseis

Corect! Exact aceeasi decizie am luat-o si eu azi. Ai expus 100% decizia mea finala, inainte sa citesc acest post :) Multumesc! Ieri i-am spus ce am avut de spus, de azi incolo nici nu mai deschid subiectul. Decizia finala ii apartine.

Mergi la inceput