Indoieli...
Raspunsuri - Pagina 3
tierry spune:
Nah ca s-a decis, ieri si-a pus demisia la actualul loc de munca, iar peste 2 saptamani se va muta la "jobul ideal" . Voi vedea de acum incolo ce va urma...
Ramonika spune:
tierry- sper sa fie bine si sa n-ai surprize neplacute. totusi sfatul meu e sa fii cu ochii in 4.
bafta
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Un_cabotin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tierry ...cica intr-un final nu s-a intamplat nimic, oricum eu am facut un scandal monstru si lui si tipei... Eu tot nu sunt de acord..adica nu stiu ce-ar fi in sufletul meu sa il stiu mereu acolo, pentru ca ar lucra destul de mult cu "respectiva". Imi tot zice ca a fost o prostie atunci, ca i-a venit mintea la cap, etc, etc. ca ar trebui sa am incredere in el, ca e un job bun si tot asa. Inima mea insa zice NU . |
L-ai crezut acum un an, ca n-a fost nimic intre el si tipa respectiva?! Esti naiva...
Un barbat (stiu vreo doua-trei cazuri, inclusiv cazul meu) care inseala, nu recunoaste asta nici daca e prins in pat, in pielea goala, cu tipa respectiva in fundul gol alergand prin camera.
O sa-ti spuna ca a fost beat, drogat, ca e sub tratament, ca e altcineva, ca ... nu e ceea ce crezi !!! Si tot asa.
Daca-l crezi, inseamna ca te minti singura. Sau, mai degraba, subconstientul tau 'stie' adevarul, dar tu refuzi sa crezi ca e posibil sa ti se intample asa ceva.
Concluzia mea (repet, din proprie experienta) e ca te-a inselat cu 'colega' si acum se muta 'la ea' (la servici).
Nu m-ar mira sa descoperi ca relatia lor dureaza de peste 2 ani.
Ba mai mult, cred ca daca n-o faci tu, el va divorta de tine.
Nu e imatur, nu e si n-a fost beat (poate beat de amor), nu e tampit. Probabil ca in mintea, sau in inima lui, crede ca acea femeie e dragostea vietii lui.
Ce ar fi de facut?
Pai poti sa-ti transformi viata intr-un calvar, sa angajezi detectivi, sa-i controlezi mobilul, mail-ul etc.
Va reactiona cu agresivitate - ceea ce inseamna ca am avut dreptate.
Nu vei gasi nimic compromitator si te vei culca pe o ureche. Fericita?!
Sau divortezi.
Succes, si tine-ne la curent, te rog.
tierry spune:
Hmm, Un_cabotin..tu vorbesti serios? Atata nesimtire poate zace intr-un barbat? Motivul pentru care zice a flirtat atunci cu ea a fost ca eu nu-l mai bagam in seama, se simtea dat la o parte, pentru ca m-am focusat mai mult pe job..Iti suna a cliseu?
Mai, dar tipa a parut chiar deranjata de telefonul meu, si in plus a parut f. suprinsa ca asta i-a copiat arhiva de mess de pe calculatorul ei personal.. A zis ca anunta si seful, ceea ce intr-adevar n-a facut-o..Deci tu zici ca e bullshit? Bun si mie mi se pare f. ciudat, adica te angajezi fix acolo unde a fost cu scandal..oricum eu nu mai pot avea incredere niciodata in el, plus ca ma gandeam zilele astea, ca acolo pot fi ca la ei acasa, eu chiar nu as mai afla nimic..probabil nu s-ar mai desfasura sub ochii mei...
violeta69 spune:
tierry,scuze se gasesc cu duiumul,si de o parte si de alta...
numai tu stii daca il crezi/o crezi...
e posibil sa nu mai fi fost nimic si el sa caute sa-i fie aproape cumva tocmai ca nu a fost bagat in seama...
tipa e castorita?nu ca ar conta..dar ma gandeam sa-l anunti cumva si pe sotul respectiv
cum e posibil ca ei sa fi pastrat legatura si sa faca pe "miratii"....
oricum ar fi,numai liniste nu poti avea acum
si un _cobotin stie el ce stie
Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
tierry spune:
Tipa nu e casatorita..Insa din discutiile lor de atunci pe mess, reiesea ca el tot o invita..tipa n-a dat niciodata curs nici unei invitatii...tot o cotea, ca acum nu poate merge, ca are treaba la servici, etc...si nu avea cum sa stie ca eu ii voi citi mesajele, ca sa zic ca se preface. Nu stiu ce sa zic, insa chiar ca nu voi mai avea liniste
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tierry Hmm, Un_cabotin..tu vorbesti serios? Atata nesimtire poate zace intr-un barbat? Motivul pentru care zice a flirtat atunci cu ea a fost ca eu nu-l mai bagam in seama, se simtea dat la o parte, pentru ca m-am focusat mai mult pe job..Iti suna a cliseu? Mai, dar tipa a parut chiar deranjata de telefonul meu, si in plus a parut f. suprinsa ca asta i-a copiat arhiva de mess de pe calculatorul ei personal.. A zis ca anunta si seful, ceea ce intr-adevar n-a facut-o..Deci tu zici ca e bullshit? Bun si mie mi se pare f. ciudat, adica te angajezi fix acolo unde a fost cu scandal..oricum eu nu mai pot avea incredere niciodata in el, plus ca ma gandeam zilele astea, ca acolo pot fi ca la ei acasa, eu chiar nu as mai afla nimic..probabil nu s-ar mai desfasura sub ochii mei... |
Nu este vorba de nesimtire, mai degraba de lasitate. Noi, femeile, ne asumam mult mai repede greselile, decat o fac ei.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
Un_cabotin spune:
Pe scurt,
Daca printr-o minune, repet, daca printr-o minune n-a fost nimic intre ei, faptul ca acum sotul tau se muta acolo este cat se poate de graitor.
O doreste pe tipa aia, sa-ti fie clar.
Daca 'relatia' lor s-ar fi terminat (sa presupunem ca n-a fost nimic), sotul tau ar fi trebuit sa te scuteasca de toata suferinta asta.
Ce e mai important ptr. un barbat care-si iubeste sotia?
Fericirea si linistea ei sufleteasca, sau dorinta de a avea un job bun (ma si amuza - daca n-ar fi trist - scuza asta prosteasca).
Adica dintre toate slujbele din lumea asta, n-a gasit decat locul unde sa-i fie aproape unei alte femei??!!!
Imi pare ca el a facut o adevarata pasiune ptr. AIA.
Repet, se poate ca intre timp ea sa-i fi cedat si atunci toate se leaga.
Asa cum scriam in subiectul meu (Cum si de ce mi-am inselat sotia), daca-l iubesti mai presus de orice si crezi ca el e alesul tau, si crezi ca merita sa lupti ptr. el, fa-o.
Lupta pe viata si pe moarte (asa cum a luptat sotia mea - si a castigat / de fapt amandoi, familia noastra a iesit invingatoare).
Daca insa se intampla ceea ce banuiesc eu, lasa-l in plata Domnului si divorteaza.
Da, barbatii sunt lasi. N-au curaj sa recunoasca cand inseala, ba mai mult, isi imping sotia incet-incet sa 'bage ea divortul'.
Vezi, nu ei sunt de vina ptr. ca inseala, sotia e de vina: il neglijeaza, nu face dragoste cu el cand are Maria-sa chef si, mai presus de toate, nu-l intelege.
Barbatul are nevoie de libertate!
El trebuie sa-si exerseze si sa practice 'vanatoare' de domnisoare/femei, chiar daca s-a casatorit intre timp.
El e un cuceritor. El e un 'vanator' vesnic in cautarea de 'vanat' proaspat.
O reduta cucerita nu mai e interesanta. Trecem la alta.
Nu toti barbatii sunt asa, e clar. Dar cunosc foarte bine pe cativa de genul asta.
florinad spune:
Hotul neprins e om cinstit! :))
Din pacate nu ai nici o dovada ca sotul tau te-ar fi inselat cu ea si asta cred ca te dezorienteaza foarte tare, ai vrea sa-l crezi, dar nu poti. Obisnuieste-te cu ideea ca nu mai ai incredere in el. Sotul tau poate ca nu a renuntat la ea sau poate ca vrea sa-si dovedesca lui insusi ca este puternic si ca s-a schimbat si ca va rezista... ceea ce... e foarte periculos. Oricare ar fi situatia eu cred ca astfel se va lamuri totul, daca vei fi atenta, eu zic ca oricat de bine se va ascunde tot iti vei da seama. O picatura de parfum in plus cand pleaca de acasa... veselia de la intoarcere... iti dai seama pentru ca-l cunosti. Adica inca nu-l cunosti pe el, ii cunosti doar invelisul. Doar lasandu-l independent il vei cunoaste cu adevarat.
Oricum... voi ati ajuns la o rascruce, nu te chinui sa pastrezi ceva daca nu poti accepta comportamentul lui vizavi de femei. Sa fii iubita!
tierry spune:
Hm..nu stiu si eu ma intreb de ce tocmai acolo, daca stie ca-mi face rau si ca nu am fost din start de acord...si de ce asa subit. Invitatia de a lucra acolo a primit-o prima data acum jumatate de an, cam asa, si a refuzat-o..atunci mi-a zis ca sa nu ma supere, stia ca nu as fi fost de acord...Acum a zis ca efectiv nu se mai poate la actualul servici (adevarul e ca nu e chiar roz situatia din ultima vreme de acolo), ca trebuie sa plece cat de curand ca o sa fie nasol si ca singura sansa e sa il intrebe pe seful de la viitorul servici, daca mai e valabila oferta. Intr-adevar, oferta (daca e reala) e de nerefuzat: salariul e mai mult decat dublu, masina e foarte faina, postul la fel. M-am gandit sincer, pe de alta parte, si eu daca as avea un job de rahat si sa stiu ca as putea avea unul mult mai bun, dar nu ma pot duce din cauza sotului, cred ca nu mi-ar pica bine..mi s-ar parea ca ma ingradeste...si probabil n-as nutri sentimente tocmai ok pentru asta...
De aia, nah, zice ca ii pare foarte rau, ca nu stie ce i-a trebuit, ca a vrut sa se simta iar dorit de cineva, pentru ca eu nu-l mai bagam in seama..ca e cam urata, ca e asa si pe dincolo, in fine, numai defecte domle ca sa vezi...Ca acum i-a venit mintea la cap, ca are 31 de ani, vrea sa facem un copil, casa, etc. etc. In fine, numai el stie ce e in capul lui.. Am obosit sa incerc sa-l inteleg...tot imi zice sa nu-mi fac griji, o sa vad, totul o sa fie bine...
Probabil ca nu-mi ramane altceva de facut, decat ori sa rup de acum matza in doua, ori sa astept sa imi confirm banuielile..Si da, incertitudinea e cea care ma dezorienteaza, daca as fi avut dovezi clare, demult luam o decizie... De fapt, cred ca in adancul sufletului meu stiu ce-ar trebui sa fac, doar ca mi-e frica sa recunosc Problema e...stiti vorba aia scapi de dracu, dai de tac-su...Oricum sunt toti la fel asta e clar, m-am convins demult...si zic asta cu parere de rau...
A, si a vazut ca mai citesc forumul, si mi-a zis sa nu ma mai prinda, ca de aici vin cu prostii, ca sunt influentata de tot felul de experiente negative pe care le citesc aici si apoi il acuz pe el de chestii, acum, cand chiar nu mai e cazul...ca s-a schimbat...