Indoieli...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

ups
adevarul e ca aici(adica pe DC) toata lumea intra cu bocancii in viata omului(care o fi...sau care este)si daca nu faci ce ti se sugereaza o incurci rau de tot -asta ar tb sa-i spui sotului tau!

acum,lasand gluma la o parte....
ce-ti face daca te prinde?!

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Violeta, pai..nimic..ce poate sa-mi faca? In cel mai rau caz m-a amenintat ca il baneaza (ca se pricepe la calculatoare) ca sa nu-l mai pot accesa...Dar asta e valabil doar de acasa iti dai seama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui tierry
A, si a vazut ca mai citesc forumul, si mi-a zis sa nu ma mai prinda, ca de aici vin cu prostii, ca sunt influentata de tot felul de experiente negative pe care le citesc aici si apoi il acuz pe el de chestii, acum, cand chiar nu mai e cazul...ca s-a schimbat...

Adica el are dreptul la niste flirturi, tu nu ai voie sa vorbesti cu noi.

Foarte ciudata interdictia lui...

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Pai el e sotul sau tatal tau! Sa nu te mai prinda pe forum! e clar ca respectul lui fatza de tine e foooarte departe...undeva n fatza garii de nord!

Mai lasa-l linistit fara sa-i bati capul cu tanti aia si intr-o luna poti sa incepi sa faci pe detectivul. Sa vezi ce descoperiri uimitoare ai sa ai.

Mergi la inceput

Pana una alta, am decis sa apelez si la opinia unui psiholog. Mi-a zis sa vin cu tot cu sot la prima sedinta. Sotul n-a avut nici cea mai mica ezitare cand i-am zis, a fost de acord din prima sa mearga, a zis poate ne va ajuta, ne va clarifica niste lucruri...si nu in ultimul rand, vrea sa mearga pentru ca il deranjeaza si pe el faptul ca nu mai am incredere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellene_n spune:

tierry,
imi pare rau de cele prin care treci. as dori sa incerci sa nu excluzi nici una dintre cele doua variante existente:
- sotul NU te inseala;
- sotul te inseala.
eu, una, sper sa fie prima varianta, desi in opinia lui "un cabotin" as parea drept naiva. dar in locul tau as prefera sa plec de la premisa asta si nu de la cealalta. nu sunt de acord cu asa zisa libertate care trebuie acordata barbatului. eu, una, sustin un altfel de cuplu si o altfel de relatie. dar asta e deja un alt subiect...
- daca nu te inseala...e ok;
- daca te inseala, si-l vrei cu tot dinadinsul langa tine....ai rabdare pana cand ii va trece interesul ptr. acea domnisorica...si crede-ma ca-i va trece repede daca nu-l bagi in seama si......tot la tine se va intoarce.
vezi exemplul lui "un cabotin". sotia lui l-a vrut , din diverse motive inapoi, il accepta asa cum este (alta sigur nu l-ar accepta asa) si.....sunt relativ fericiti...pana /daca va calca iar el pe bec.
daca-ti doresti sotul pentru tine si chiar il iubesti....lupta pentru el. eu....in astfel de momente imi dau seama daca iubesc un om cu adevarat sau nu. DACA lupt pentru el pana la capat....calr il iubesc....daca NU......realizez ca a fost un foc de paie si...ATAT. oamenii din cea de-a doua categorie nu merita tinuti langa tine, ci doar cei pe care-i iubesti cu adevarat.

iubirea adevarata trece testul timpului!!!!!!!!!!!

succes!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Nimic nou sub soare: Sa-ti impartasesc un pic experienta mea... amanta "noastra" la fel de nevinovata a fost si mai convingatoare... ca intre ea si sotul meu nu e nimic..m-a sunat sa-mi ceara ea explicatii ca ce am, is nebuna, cretina, am halucinatii Mesajul ala nu l-a trimis ea si nici de pe telefonul ei ..ca poate o fi o gluma de-a colegilor(i-am intrimis inapoi mesajul ei de dragoste adresata sotului meu cu intrebarea fireasca "ce relatii ai cu sotul meu?" ... era al doilea mesaj gasit de mine de la acelasi nr, la distanta de 2 ani)

Cand a observat ca m-am luminat si datorita forumului la fel a fost atitudinea... nu e voie pe net in casa asta

Pana la urma a iesit adevarul la iveala si a fost mult prea crunt..nu-mi imaginasem ca e asa de grava situatia...

Un cabotin are dreptate...barbatii sunt lasi..al meu nu e in stare sa ia nici o hotarare ferma..nici in partea cealalta nici acasa.. el se muleaza dupa cum bate vantul..dupa hotararile pe care le vom lua una dintre noi...ori eu duc pana la capat divortul ori renunta aia la el (si aia nu renunta..suna si trimite in disperare mesaje ... ultimul mesaj e un santaj..ori se razgandeste ori se intampla ceva grav cu ea din cauza lui )

Draga tierry eu iti tin pumnii sa nu fie nimic daaaaar dupa experienta mea si dupa cate am tot citit si pe forumul asta eu nu vad situatia prea roz..e ceva putred..coincidente din astea nu se intampla...e cusut cu ata alba..

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Of, Khrisu...nici nu mai stiu ce sa mai zic...azi am recitit mesajele de anul trecut dintre ei, mi-a venit greatza efectiv de el, de tot...Imi vine sa-i zic bye bye fix in momentul asta...Sper totusi sa rezist cu bine inca o saptamana, pana cand am programarea la psiholog..Poate ma ajuta totusi, desi n-am mari sperante...

Din ce vad pe forum, toate situatiile conduc din pacate la acelasi deznodamant..nu vad de ce as fi eu exceptia de la regula :(

Dar tu cum ai descoperit pana la urma ce se intampla cu adevarat? Sincer..nici nu stiu de ce mai intreb, simt ca nu merita sa lupt pentru omul asta...pentru ca am demult un feeling ca se va intampla over and over and over...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Hai ca asta-i inedita: nu citi forumul ca vii cu idei.

tierry, daca tot ai inghitit atatea poti sa ii acorzi prezumtia de nevinovatie. Un salariu dublu e totusi dublu.

Poti sa publici pasaje din discutiile dintre ei? Sa ne dam cu parerea cat de grav a fost.

Realist vorbind, daca tipa chiar nu a fost interesata ma gandesc ca si ea o fi stresata de mutarea lui. Varianta cea mai nasoala e ca rad amandoi de cat de fraiera esti, dar cat nu ai dovezi inca poti spera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

I-am pus reportofon in masina... si m-am crucit de cate rahaturi am aflat..culmea e ca nu m-a deranjat atat de mult ca s-a culcat cu ea cat m-a durut enorm felul cum vorbeau amandoi despre mine... radeau efectiv ca-s proasta..ca oricum nu am cum sa-i prind.

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput