LA MULTI ANI Cirese de mai-iunie 2006(73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Arabela, cum e cu urticaria? A avut si Paul un episod foarte urat in februarie, sunt cu ochii mereu pe el (nu stiu de la ce a avut) sa nu se umfle sau sa se inroseasca cumva...
De ablactatie... nu stiu.. sper sa nu am nevoie deocamdata Ana suge bine...

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Salutare ciresime. Am intrat rapid sa urez toate cele bune sarbatoritilor din perioada asta, LMA.
Oana de la mine. Asa cunoscute imi suna fazele pe care le-ai povestit. Intr-adevar, chiar agonie si extaz. Multa bafta in continuare si sanatate la pitici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Oana, urticaria a fost usoara (6-8 bubitze).I-am dat dim si pranz cate 5 picaturi de Zyrtec si seara 2 ml Peritol.In prima zi a mancat doar paine prajita si ceai de musetel, piure de cartofi facut cu putin ulei.A doua zi am introdus lactatele, a treia carnea, dar fara zeama in care a fiert si am scapat.Este foarte important regimul acesta.

Eu va spun petrecere frumoasa pentru 1mai.Noi tragem o fuga pana la Dorna sa luam o gura de aer proaspat.

pupici,

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Alta zapada... si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Distractie maxima in wk prelungit care se apropie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare ciresime!

Arabela - multumesc frumos! Distractie placuta la Dorna. Hmm, ce dor mi s-a facut de-un sejur la munte romanesc.

Oana - am citit pe nerasuflate povestea ta. Inca nu-mi pot imagina cum este sa cresti doi nazdravani. Nu cred ca mai ai timp de altceva, dar cu siguranta esti o mamica norocoasa.

Cami - sper ca sunteti bine. Sanatate multa si sa ne mai povesteti despre printese.

Arleena - da, ne inscriem si noi pentru album. Asteptam cu nerabdare petrecerea de 3 anisori. Domnisoara spera sa primesca multe multe masini de la copii iar de la noi vrea un calculator cu Thomas si un "gadget cu pix". Am intrebat-o de ce gadget? si raspunsul a fost, "well, i want to call Shrean every day, and to take pictures outside". Eu am ramas fara cuvinte. Eu personal nu posed o astfel de jucarie. Dar s-a jucat de cateva ori cu unul si i s-a parut "very funny", ca s-o citez.
Eii, gadget, n-am sa-i cumpar anul asta, dar calculator cu thomas trebuie musai. aici:
http://www.gmarket.co.kr/challenge_eng/neo_goods/goods.asp?goodscode=160271143&pos_shop_cd=SH&pos_class_cd=111111111&pos_class_kind=T

Si noi vom avea o vacanta lunga de maine pana miercuri. Sarbatorim ziua lui Buda pe 2 mai si Ziua Copilului pe 5 mai.

Sa aveti o vancata frumoasa si cirese sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui abibrinza

Oana, urticaria a fost usoara (6-8 bubitze).I-am dat dim si pranz cate 5 picaturi de Zyrtec si seara 2 ml Peritol.In prima zi a mancat doar paine prajita si ceai de musetel, piure de cartofi facut cu putin ulei.A doua zi am introdus lactatele, a treia carnea, dar fara zeama in care a fiert si am scapat.Este foarte important regimul acesta.

Eu va spun petrecere frumoasa pentru 1mai.Noi tragem o fuga pana la Dorna sa luam o gura de aer proaspat.

pupici,

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Alta zapada... si altele

La noi a fost rau de tot - a facut edem si daca nu-l duceam la urgenta... probabil s-ar fi sfarsit tragic. Zyrtec am si eu (Acum) acasa, n-am idee de la ce face azi iarasi s-a tot scarpinat in cap, cand vad gestul deja ma trec transpiratiile.

Virgi nu-i usor da' e uneori incredibil, se iubesc asa frumos

Si acuma restantele ...

La multi ani!!

Victor
Cosmina si Medeea
virgi
Erik Sebastian
Maria Teodora
Codrin

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

fetelor am intrat in luna mai si avem o gramada de sarbatoriti..si corese si ciresei, si copaci si alte fructe.....cred ca ar mai fi de trecut alte fructe dar cum lista de pe geocities nu e actualizata e cam greu...asa ca va rog trageti-ma de maneca si sa-mi spuneti pe cine mai trebuie sa trec.
sper ca v-ati petrecut frumos weekendul asta...noi am fost de 1 mai ca tot romanu la iarba verde, ieri la un botez si alex a fost ff cuminte, s-a distrat cel mai mult, fiind si singurul copilas(in afara de sarbatorit) toata lumea l-a bagat in seama, adica el se baga singur, a cantat, a dansat, a chemat lumea la dans, a mancat in continuu..nu stiu unde intra ata in el....
azi a fost mai linistit programul, doar in parc cateva ore si apoi somn...inca doarme...e cam rupt de oboseala ca nu a dormit de amiaz nici vineri nici sambata si cred ca se resimte....a fost cam iritat azi...din orice se apuca de plans...

apropo de bagat in seama....pe de o parte e bine, pe de alta parte cateodata mi-e rusine....sa va povestesc la iarba verde ....aproape de noi erau un grup cu 3 copii, aveau si un cort/casuta si pe ales il fascineaza. tot ca vrea la ei, ok, du-te...merge pana la ei timid...si se intoarce brusc....ahh, am uitat ceva...ce mama??...mancare...isi ia punguta cu salatini, covrigei si merge la copii...isi face introducerea salut, pe mine ma cheama alex, pe tine??vrei sa papi din astia??...evident ca l-au acceptat copii si el ff fericit ca e primit in casuta...apoi a venit dupa restul jucariilor...in fine s-au jucat f frumos...la un moment dat vine ca ii e foame....chiar erau gata cateva gratarele de pui si ii dau sa manance cu salata....grupul de alaturi inca nu avea graterele si micii terminati....dupa ce se satura merge din nou la joaca cu copii....intre timp termina si grupul alaturat de gatit si pun masa....il chem frumos pe alex sa-i lase pe copii sa pape....si el....pofticios cum e a pus ochii pe o bucata de slanina prajita(noi nu facusem) si nu nu nu ca el nu vine ca vrea sa pape cu copii...mie imi era jena de oamenii aia....alex nu nu nu...la care mama copiilor imi zice, lasati-l ca poate mananca si ai mei mai bine daca sunt mai multi!!...intr-adevar, alex e pofticios si la el totul e delicos, gustos, miam, si alte apelative si face pofta si la altii.....eu tot insist ca nu, acum a mancat, la lasam sa mancati linistiti si se joaca copii dupa masa.....fetita imi zice du-te acuma sa ne lasi sa mancam....am ramas fara replica si i-am lasat sa manance...mno, si a mancat si de la oamenii aia....mi-a picat fata de rusine

virgi super replici iti da luana....ai o fetita ff desteapta. alex vrea de la noi doar un cort sau o casuta de ziua lui...ca in rest are atatea jucarii, si mama i-a luat tot felu de jocuri faine ce se joaca cu parteneri, si cand lua unul..ii ziceam sa nu i-l dea pana de ziua lui...vezi de treaba, cum ajungeam la oradea pac, alex hai sa vezi ce ti-a luat buni...

cum va ziceam nu-l mai duc la gradi pana in toamna.....luna asta il duc la socrii vreo 2-3 sapt...vedem cat rezistam(noi sau el), ca e soacra in concediu...apoi il voi duce la ai mei, apoi noi in concediu si uite asa va trece vara.
problema e acum ca nu vrea sa invete nimic de la mine.....cum a facut engleza la gradi am zic ca, no, sa mai repetam, sa mai invatam una alta, dar nu vrea....tot imi zice, las ca invat la gradi, ma invata alina(educatoare)...nu stiu cum sa procedez?!!? ce parere aveti?

oana pt energia care o ai cu piticii....sa-ti traiasca si sa creasca mari, sunt 2 scumpi chiar daca te mai necajesc cu chestii minore...ca la urma urmei sunt doar lucruri marunte care le uiti peset cateva zile....

miercuri seara am trait un episod ff urat....eram cu alex in parc si cu o vecina cu fiu-su, are 4 ani, e prietenul lui alex....eram tot dupa ei, si totusi nu stiu cum, o clipa de neatentie si fiu-su a cazut de pe tobogan, direct in cap...l-a luat rapid si a fugit...asa de nelinistita am fost pana a doua zi cand am aflat ca are farctura de mandibula si inca nu stie medicul daca nu cumva va avea consecinte negative ....FETELOR, TATICULE SA AVETI GRIJA DE COPII IN PERMANENTA...1 sec de neatentie si doamne fereste ce se poate intampla..

va las ca mi s-a trezit terositul recalcitrant.....iar a inceput cu crizele....

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare livada!!

Au inceput zilele de nebunie: suntem mandre tare ca nu mai suntem bebelusi.. gata acum avem numai fetite mari in casa. La noi tot o sarbatoare ii zilele astea: a fost pe 1 ziua Sabinutei, pe 8 ii ziua Sofiei si pe 12 venim in Romania iar pe 15 il serbam pe taticul asa ca.. hic!! nu mai prididim cu petrecerile.
Am sarbatorit-o pe Sabina in familie doar si ramane ca sambata urmatoare( daca mai rezist pana atunci cu atatea pe cap - impachetat si ultimele cumparaturi, aranjamente pentru cat vom fi plecati..o nebunie) sa avem si petrecere; dat fiind ca zilele de nastere ale fetelor sunt la o saptamana distanta am facut un compromis: au primit amandoua cadourile de ziua Sabinei si vor avea petrecere de ziua Sofiei.

Asaa dar ajunge despre noi, pana nu uit:
La multi anisori dragi cirese si ciresei:
Maia Sofia, Victor, Cosmina si Medeea,Erik Sebastian,Maria Teodora, Alexandru Serghei, David, Robert, Evelyn, Bianca Stefania, Maya(si fratiorul ei Mihnea), Irina Gabriela
si la multi ani fericiti si copacelului-mamica de cireasa dulce foc:
Virgi!!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare ciresime!

Oana - multumesc frumos.

Cami - wow, so, sunteti gata de plecare! Plecati in formatie de 4 sau doar tu cu printesele. Cred ca ai emotii mari! Cat o sa stati in Romania? Noi vom pleca imediat ce incepe vacanta, undeva la inceputul lui iulie si ne vom intoarce la sfarsitul lui august. Ar fi super sa ne putem intalni in Bucuresti. Poate facem o intalnire de cirese. As fi venit mai devreme insa nu putem lipsi de la petrecerea de sfarsit de gradi, ca trebuie domnisoara sa-si primesca diploma de absolvire a gradinitei. S-au scurs doi ani de gradinita, inca nu-mi vine sa cred ca am ajuns la final si ca va incepe o noua etapa din viata ei in septembrie.

La multi Ani! Sabinei! sa fie sanatoasa si sa va bucurati de perioada faina care urmeaza.

Arleena - multumesc frumos!
Sa stii ca si Luana cere de la necuscuti mancare, dar asa au invatat-o localnicii. Cum o vad, cum ii dau cate ceva, ba o portocala, ba un biscuite. Cred ca e si modul lor de a se apropia de ea intr-un fel. Acum se duce ea la ei fara jena si le spune, "please, can i have one". Daca langa mine e vreun magazin, fac tot posibilul sa-i cumpar exact acelasi produs, insa sunt situatii cand n-am incotro si atunci, se duce ea politicos si obtine intotdeuna. Eram odata intr-un magazin si vanzatoarea tocmai isi comandase lunch-ul ( ceva korean ) si n-a plecat de acolo pana n-a pus-o aia la masa. Tipa fericita ca manca de la ea, eu am fost si mai fericita ca de regula ea nu prea mananca si nu puteam sa ratez ocazia, avand apetitul deschis. Sper sa vina vremea cand ii va fi jena sa mai ceara, dar pana atunci, trebuie sa trecem si prin astfel de situatii.

Cu limba engleza, ideal ar fi sa nu incetezi si sa-i vorbesti tu macar o jumatate de ora pe zi. Te joci cu el si-i vorbesti in engleza, in cateva saptamani te va intelege si va incerca sa-ti raspunda tot in engleza. Ar mai fi varinata, sa-i citesti carticele in engleza si sa-i si tradusi in romana. Eu am epuizat stocul de carti in limba romana si cum n-am alternativa, ii citesc in engleza o fraza, si i-o traduc imediat si-n romana. Asa mergem in paralel cu cele doua limbi. E drept, ca la romana a inregistrat un regres, dar imi dau seama ca-i normal sa trecem prin asta, sper sa-si revina in vara cand vom ajunge in Romania.

Ieri, noi am fost la festivalul de fluturi. Am petrecut o zi superba acolo. Am stat in natura, am alergat dupa porci si iepuri. Am reusit sa prindem un porcusor mim mic si am primit drept premiu o punga de orez, am alergat printr-un lan de orez verde, am facut un foc ca la tara contra sumei de 2 usd, am vazut o vaca si multe multe flori superbe. Din pacate, am uitat sa iau camera cu noi, am facut doar cateva poze cu telefonul.
Cum era super fericita si cu chef de cantat, am inregistrat cateva filmulete pentru " cirese de 3 ani"...si le-am incarcat pe youtube, aici:
http://community.webshots.com/album/571697652peDieb

PS: Imi pare rau de prietenul lui Alex, sper ca-i ok! Ma tot intreb ce era pe jos sub tobogan? sper ca nu beton!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

virgi ce scumpa e luana e ok sa folosesc filmuletul in care canta ea o lume minunata?isi spune si numele mai rar...asa sa intelegem si noi ardelenii

era pamant sub tobogan...inca nu au pus in toate parcurile materil din ala cauciucat....mno, e un parculet mai mic...si pana ajung si la noi, deocamdata e bine copilasul, dar nu se stie in timp cum va evolua , mamica e tare ingrijorata.

revin mai tarziu ca alex vrea bob the builder

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput