LA MULTI ANI Cirese de mai-iunie 2006(73)
Raspunsuri - Pagina 7
virgi spune:
Salutare ciresime!
Paste Fericit! si La Multi Ani! cireselor care au implinit 3 anisori. Sa fiti sanatosi si cuminti!
Noi nu am sarabatorit Pastele. Luana nu a vazut niciun ou vopsit anul asta. Cozonac nu i-am facut ca nu-i place. I-am luat un set de masini ( fire engine ) si i-am spus ca i l-a adus iepurasul. Astazi, evident ca a plecat cu masinile la gradinita si le-a spus educatoarelor ca le are de la rabbit, alea n-au inteles cine-i rabbit si cum de i-a facut un asa cadou, dar asta e!.![]()
Ieri, insa am fost la festivalul de stiinta unde a invatat foarte multe lururi noi. A lansat o racheta in miniatura. A fost numai ochi si urechi. Inginer o face mama! Teoretic, sectiunea era pentru copii mai mari, insa nu ne-a lasat pana n-am asezat-o si pe ea la rand. Profesorii au fost draguti si i-au explicat fenomenul exact ca celor mari. A primit cadou o racheta de jucarie si un pliant ( decupat si construit) inca o racheta acasa.
Apoi am vizitat sectunea de avioane...a facut poze pe avioane in miniatura si ni s-a vorbit despre cutia neagra. Am vizionat si un spectacol cu 6 roboti, care au dansat absolut superb " Nobody, nobody, but you". Luana a mai participat la un exercitiu tinut de Academia Pompierilor. A primit casca si s-a dat pe toboganul folosit in caz de incendiu. A fost foarte mandra de tot ce i-au facut domnii aia. "Look, mami, I'm a very important fire man"
Am mancat la Mc Donalds, ca era singurul rest. pe gustul nostru din apropiere..si cam atat am facut noi de Paste.
Va doresc o zi buna!
CamiM spune:
Salutare livada in floare!! Christos a inviat!

La multi ani
cireselor: Maia Sofia( aka Pescarusul), Victor
copaceilor: Liana, Gabi25, Betty_ro, Monicutza
si fratiorilor/surioarelor de cirese: Catrina si Robert Andrei!

Intru si eu dupa ceva absenta ca am fost bolnaviori: intai Sabina racita apoi si Sofia a racit, a facut otita si apoi am tras cea mai urata sperietura din viata mea si am ajuns la urgenta ca a facut convulsii( cred ca asa le zice in romana).. oribil...se pare ca de la otita i-a crescut febra brusc la 40 si ceva.. nu va pot povesti ce am simtit cand am vazut-o cum zacea moale si.. of...nu raspundea la nimic parca nu auzea si nu vedea....sper ca asta sa fi fost cauza si nu altceva, CT scan la capsor a iesit ok, radiografia la plamani la fel..off...respira dar nu parea sa auda sau sa vada era moale; va imaginati daca statea ea sa ii puna branula si sa ii ia sange si doar gemea usor, o strigam si nu intorcea capul se uita in gol.. oribil.. nici nu vreau sa ma mai gandesc.. si totul asa de la o secunda la alta; eram in masina si a stranutat si radeam ca ii curgea si nasul si o vad ca devine palida, da ochii peste cap, si tremura usor.. si de aici iadul s-a dezlantuit. off hai ca va plictisesc cu chestii asa urate. In fine ma bucur ca acum e mai bine. Speram ca si restul analizelor sa iasa bune.
Virgi ce fain ati petrecut.. hai si cu poze..![]()
ne inscriem si noi pentru album. Cine il face?
PS: Arleena cand ai vreme poate modifici la titlul subiectului sa pui cu LMA ca doar am intrat in sarbatoare..![]()
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
zax spune:
Hristos A Inviat!
Va salutam pe toti cu drag si sa stiti ca nu v-am uitat. Mi-e dor de vremurile cand citeam pagini intregi si dezbateam subiecte care mai de care mai interesante.
Felicitari celor nascuti in lunile aprilie si mai!
Felicitari celor care au adaugat la semnatura inca o floricica!
Felicitari celor care au in burtica un nou samburel!
Fie ca Dumnezeu sa ne lumineze Calea tuturor si sa ne gasim linistea, pacea si drumul cel bun!
Un gand bun pentru toata lumea,
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru
arleena spune:
Victor, arabela sa-ti traiasca puiul....nu-mi vine sa cred ca deja au ciresele 3 ani..
cireselelor Cosmina si Medeea poate mamica lor mai intra p-aici si ne mai zice 2 vorbe despre gemene.
adevarat a inviat!
Zax bine ai revenit...poate iti faci timp mai des un pic sa intri pe la noi sa ne mai zici de horia una alta....am vrut ma ma uit la poze dar nu cred ca mai ai activ contul....
Cami sanatate la printese....doamne prin ce ati trecut...si alex a avut otita seroasa....ca noroc ca i-a trecut cu medicamente si nu a trebuit operat.....nu mai auzea bine de cateva sapt si de abia a descoperit medicul ca are otita...in fine, nu am chef sa mai povestesc de experientele cu spitalele de stat ca nu are rost...numa nervi....bine ca a scapat cu bine, si maine mergem la ultimul control sper.
la album ma gandesc sa trimiteti cate o poza de la petrecerea de ziua de nastere. o sa fac eu montajul daca tot am venit cu ideea. sau poate un mic filmulet in care sa salute ciresimea???sa-i punem sa zica ceva de genul, salut, sunt cireasa x va pup.....si sa faca cu mana.....sau ce aveti voi in minte, so, ce ziceti???
doroti ma bucur ca ai dat de veste si ca sunteti bine....sarcina usoara in continuare si pupici natalitei. mai lucrezi sau esti in concediu?
virgi ce interesante activitati ii poti oferi Luanei. super.....la noi nu prea ai unde duce copii.....din pacate. si mie mi=ar placea sa vad atatea chestii interesante....eu nici la gradi nu-l mai duc pana la toamna.....m-am saturat sa fie tot bolnav si sa bag atatea medicamente in el.....dupa operatia de polipi din dec a fost ok pana in feb cand l-am dus la gradi si iar s0a imbolnavit....am bagat in el atatea medicamente de atunci cant am luat eu in ultimi 5 ani....ma dispera....
noi ne-am petrecut frumos de pasti, la alex au venit 2 iepurasi adevarati, albi cu ochi roz, si i-au adus oua vopsite, oua de cioco, iepurasi de cioco. nici un alt cadou ca se apropie ziua de nastere si nu vreau iar sa-l invat cu cadouri....e destul de craciun ca primeste 1000
. am fost la socrii di fiu-mio a stat tot pe afara, nbici nu mancat calumea, numa oua si cioco.....de dimineata era pe afara cu copii pana seara cand cadea lat. nici nu ne-a bagat in seama asa ca io cu tac;su ne-am relaxat.
va pup
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
abibrinza spune:
La multi ani Cosmina si Medeea!Tot ce va doriti sa vi se implineasca!
Multumim de urari, de petrecut vom petrece sambata, caci Victor a facut urticarie si e la post.
Pupici,
Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Alta zapada... si altele
OanaRusu spune:
Noi iar bolnavi
cu sumetrolin si eurespal amandoi pruncii - ma doare in gat, dar il avem azi pe tata acasa
si sper sa ne puna pe picioare...
Ieri, file de poveste de mami cu doi prunci, agonie si extaz....
Avand eu doi prunci bolnavi, singurica cu ei, sa-i lamuresc sa pape de cina ceva-ceva.
Paul, ca el nu papa la masa, el vrea in camera la ei - ok, iau castronelul Anei cu iaurt si painica, iau castronelul lui cu cartofi, pun masa pe taburetul din camera copiilor, si hai sa papam. Paul zice "vreau si eu iaurt"; zic "vrei sa gusti?", el "da". Ok, ii dau, na acuma "vreau si eu pap iaurt, e bun". Ok, Ana ramane pe fotoliu in fata masutei improvizate, ies sa-i pun si la Paul iaurt. Cand revin, Ana cu lingurita in mana, cu iart cam peste tot, fatza, haine si fotoliu... Ok, zambesc usor si fug sa aduc ceva de curatat. Corectez ce pot, dau masuta mai departe, iau prevazatoare castronelul Anei si ma intorc la bucatarie sa iau o lingurita pentru Paul. Ma intorc si incremenesc in usa. Ana iar plina de iaurt - cu castronelul lui Paul in mana, cam gol, continutul tot imprastiat pe jos (mocheta
) fotoliu si pe ea... Ea plina si pe fatzuca cu iart da' multumita ca se lingea de zor... NA, acuma n-am mai zambit
ca am de lucru serios sa strang... Si fata chiraie de foame - ii mai dau si cate putin sa pape. In timp ce ma agita ca gandacul intors pe spate in iarba, Paul descopera ca la TV e emisiunea "jon&kate plus 8" - "mama, copii!! vreau sus pe scaun mananc", na bun, dupa ce mi-am calcat inima si le-am intins masa in camera lor - intinsa bine de tot acuma si pe mocheta si pe fotoliu si pe Ana.... - acuma ii trebuie sa pape la locul lui
mut totul inapoi si papam linistiti.
Ana casca de zor, gata o duc la nani, "Paul, mai mananci? sau te dau jos?" el ca mai papa, sa merg linistita. Ehe...linistita... ma cheama sa-l dau jos ca vine si el cu noi. Asta e bine, inchidem tv-ul (in sfarsit!) si se intinde si el cu lapticul (da, in nebuneala asta i-am incalzit candva si lapticul) in pat, o schimb pe Ana, ii dau tzitzi, cat pe ce sa adoarma... da' Paul vrea sa se joace cu veioza... ii zic "vezi ca te poti arde acolo, nu te juca" el urla deja, s-a ars la deget, gata s-a trezit din nou Ana care plange si ea...
of, ceapa ei de treaba...
Linistesc pruncii cumva, ne intindem iar, Paul de colo "mama, si eu pijama, fac nani". No asta-i, fug dupa pijamaua lui. Ana reincepe sa urle, acuma n-am ce-i face, incep sa-l schimb pe Paul... mi-amintesc la timp si-l trimit la baie sa faca PP - waw ce mare e, face singur la baie si se si spala pe maini... - vine, continuam cu pijamaua - Ana urla cu intreruperi, da' nu renunta ea la urlat asa usor... Paul incepe sa-i cante "bate vantul frunzele" si se linisteste fata, se intinde si el, ma pun si eu, Ana fericita se indeasa la tzitzi, il intreb pe Paul - iti zic o poveste? El zice da, incep "punguta cu doi bani". nici nu il zburataceste bine mosul pe cocos de acasa ca Ana doarme dusa, Paul ma mananca cu ochii in timp ce-i povestesc, se termina cu cocosul, ma mut de langa Ana langa el si-l intreb "m-ai zicem o poveste?" "daaa", ok, hai cu "scufita rosie". ".... si ham, papa lupul si pe scufita rosie" "de ce?" "pai asa, a papat-o" "da' de ce s-o pape??" na, cumva trecem mai departe si "inca una poveste".
Bun, "capra cu trei iezi"... "si ham, papa lupul iedul cel mare.." "cum? iar a papat lupul?" Adica... Paul nedumerit, ca lupul asta chiar n-are minte, ce-i vine de papa pe toata lumea?
Deee... sunt lupi rai da' si buni - stii pe Mowgli? l-au crescut lupii, prietenii lui... Si oameni sunt si buni si rai, nu? "Da..." zice Paul meditativ, da' cei de la gradina zoo? Care-i treaba cu ei? Zic eu, aia sunt buni.. "Da? Pai mergem la ei?" Desigur... da' nu aproape.... ![]()
Bun, hai mama la pautul meu... si paaa...
Da... din pacate pe la 12 noaptea avea peste 38 si am luat-o cu supozitor novocalmin, cu sosete cu otet... cumintel, dragul de el, s-a linistit cumva si a adormit pe la 1, asta dupa ce Ana doar pe la 11.30 a reusit sa adoarma bine.
Agonie si extaz...
asa zic eu, daca nu ar fi bolnaviori... toate ar fi super ![]()
Si-am incalecat pe-o shea si v-am spus povestea mea

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
abibrinza spune:
Virgi,
!Sa fi fericita si tot ce iti doresti sa se implineasca!
Oana,
! Din pacate sunt si zile de acestea.Incepute frumos, dar cu ceva fiori spre sfarsit.
Stiti ceva plante, ceaiuri pentru ablactatie?Ca am dat-o in bara cu Dostinex-ul si nu prea mai am rabdare.
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Alta zapada... si altele
EllaX spune:
Arabela, ceaiul de salvie e folosit pentru scaderea (pana la oprire a) lactatiei. Si frunzele de varza dulce, zdrobite un pic - cat sa iasa putin suc pe suprafata frunzelor - si puse pe sani, in sutien sau prinse cu o fasa peste sani. Eu n-am ajuns sa folosesc asa ceva, da' eram documenata! ![]()
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
abibrinza spune:
Erik Sebastian si Maria Teodora 
Sa fiti sanatosi si cuminti!
EllaX, multumesc
!Acusi e mai bine, o sa le incerc si pe acestea.