LA MULTI ANI Cirese de mai-iunie 2006(73)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Va salutam pe toooooooooooti, mamici, pitici si bebelusi.
Nu cred ca va mai aduceti aminte de noi dar noi ne aducem aminte de voi ca am petrecut frumoase momente impreuna.
Noi suntem bine momentan, Andrei merge la cresa, face nebunii, ziua am scapat de pampers, noaptea inca nu, la vorbit suntem taaaare puturosi, spunem doar ultima parte din cuvant sau mancam silabe si cuvinte la greu din propozitie ca nu ne intelege lumea deloc.
Acum suntem mare fan foarfeca, taiem la greu reviste si caiete. In rest crestem si noi la fel ca restul livezii si asteptam sa vina varaaaaaaaa ca sa mergem la balaceala.
Va pupacim dulce pe toti, de la cel mai mic la cel mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut livada!!

Iuly bine ai revenit tu si ciresicile tale!!

Oana multumim frumospentru voi. Ce fain ca Paul vrea la scoala, noi cand am fost sa le trecem pe lista(ca daca vrei la scoala buna trebuie pusi copii pe lista de cum ies din maternitate) Sofia voia sa ramana dar cu mami..

Andreea lasa ca ajunge el sa scape de pampi...desigur..- ce simpatic..

La multi ani Lacra mami de Razacila!! sa ne traiesti!! - si ce alte icons mai sunt cu party..

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Lacramioara, Noemi, la multi ani fericiti!

Noi am trecut prin cea mai crunta gripa avuta de copii vreodata.A fost o experienta pe care nu vrem sa mai repetam vreodata.Dupa 16 zile, suntem inca in convalescenta.Mihai are inca muci, Victor mai tuseste putin.Din fericire, Victor a fost destul de bine ca sa plece acum la munte cu taticul lui si a prins inca cateva zile la schi pe anul acesta.Din fericire l-am vazut si eu caci este o camera web care transmite imagini de pe partia din Dorna.Camelia, tu nu mai zici nimic de Daria din Dorna?Acum cateva zile am dat peste pozele din parc de acum 2 ani.

Iuly_p, bine ai revenit!

Cami, si la noi tot triburi zici ca avem prin casa.De fapt, si afara se uita lumea la noi ca la urs, li se pare ciudat ca o familie sa faca un al doilea copil asa de repede.

Vivi, ai doi copii frumosi foc!Ingrid e o printesa in toata regula!

Oana, iarasi m-am uitat la pozele voastre.Si copii tai sunt superbi!

Andreea, ce bine ca lui Andrei ii place la cresa.Bravo lui!Eu ma ganddesc cu groaza la ziua de luni cand Victor va zice: Eu stau cu mama si cu bebe, nu merg la gadinita!Si apoi urlete, ca de din cauza gripei, juma de luna a stat acasa.

Noapte buna!

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Alta zapada... si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

LA MULTI ANI!

Lacri, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de tot ce-i mai frumos in viata, alaturi de cei dragi!

Noi suntem binishor, azi am iesit mai mult timp afara, c-a fost cald, iar Andrei a cazut rupt in 5 minute. Deja doarme de 2 ore...
Singurul lucu care ma deranjeaza e tusea... deja tuseste, cu mici intreruperi si variatii, din decembrie. Nu face febra, nu(mai) are muci, dar tusea persista.
Si i-am dat la greu siropuri gen stodal,prospan, si degeaba...
Altfel, voios, vorbaret, ca de obicei...

am Livada

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

EMMA INVINGE CANCERUL!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare ciresime!

N-am mai scris/citit de multa vreme. Avem programul foarte incarcat. Domnisoara e in vacanta de saptamana trecuta. Am lasat-o sa simta vacanta asa cum si-a dorit. Ea si-a facut programul, eu doar l-am executat. Atat stam in parc, atat citim, atat ne jucam cu x si y. A avut grija sa-si lase timp suficient pentru desene, insa i-am promis ca n-o deranjez in vacanta si trebuie sa-mi tin cuvantul pana luni.

Cami - bravo tie! ti-am citit postul de vreo 2 ori. Sunt minunate printesele tale. Imi cam imaginez cum e o zi la voi in familie.
Ma bucur ca in sfarsit v-ati hotarat sa mergeti in ro. Cred ca ai emotii mari, dupa atatia ani!.
Eu sincera sa fiu nu prea-mi doresc anul asta sa merg acasa, insa imi expira pasaportul si trebuie musai. Tati este foarte ocupat si nu poate veni cu noi pana-n august. Nici nu vreau sa-mi imaginez un drum singura cu domnisoara.

Luana s-a mai cumintit. A devenit deodata foarte intelegatoare. Sper s-o tina tot asa. Este tot "boy". Nu ne permite sa-i spunem fetita. E singurul aspect care o deranjeaza foarte tare, iar daca insist, se pune efectiv pe plans. 'I'm a big boy, mami, I'm not a girl. I don't like to be a girl." Si o tine asa pana-i spun..."yes, mami, you are a big boy". Nu se joaca decat cu baietii. E fascinata de tot ce fac baietii. Mama lor de masini! Le-as dona pe toate, daca as putea. Nu mai am loc in casa de ele.

In weekend o duc mereu la cate un spectacol, o data pe luna mergem la un Disneyland, mai vizitam un acvariu, am descoperit si un zoo nu foarte departe de noi.

Imi pare rau de ciresele bolnavioare, le doresc multa sanatate.
As fi vrut sa mai scriu, dar s-a trezit domnisoara.
Pana data viitoare, aici sunt poze cu noi, din ultimele saptamani pentru cine are timp.

http://community.webshots.com/user/luana06

Mergi la inceput

Buna fetelor. Ieri mi-a facut printul meu o surpriza urata cand l-am luat de la cresa. A venit cu punguta cu chilotei si pantalonasi pisati si doi bani nu dadea pe cearta mea. Aseara pt. ca a taiat o carte de povesti cu foarfeca l-am trimis la colt si n-a vrut sa stea neam. M-a urlat aproape o ora. Dar si eu m-am hotarat sa fiu mai ferma si sa nu mai cedez la urletele lui si nu i-am mai indeplinit nici o voie. Sper sa nu tina prea mult faza asta cu batutul din picior, urlatul si ordinul "Acum mami!"
Va doresc o zi superba cu pitici cuminti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Se pare ca ma lasa Mihai sa scriu.

Virgi, super pozele si protagonista.Koreea mi se pare o tzara tare frumoasa.Si aveti multe locuri de vizitat si multe activitati de copii.Cred ca doar in Bucuresti se gasesc la noi astfel de activitati.

Aura, si Victor are momente cu acum.Dar daca nu zice 'te rog', nu fac nimic.

Mi s-a terminat pauza,

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Alta zapada... si altele

Mergi la inceput

ha ha pauza. deja am uitat cum era cu o picatura pauza ca sa intru pe forum. ce dor imi e de momentele alea.
noi raportam muci in scadere.
si vestea mare e ca azi noapte a fost prima noapte cand Andu s-a trezit sa ceara la pisu; dar in acelasi timp a cerut si apa? s-o fi trezit de sete sau ca facea pisu? eu sper ca s-a trezit ca facea pisu
Azi e vineri. vine wk-ul

Mergi la inceput

Salutare livada! Nu-i nimeni pe aici? IncaSe pare ca wk-ul asta v-a obosit tare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Of, noi incercam sa scapam de raceala

O saptamana grozava va dorim

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput