LA MULTI ANI Cirese de mai-iunie 2006(73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare livada!
Ajungem si noi din ce in ce mai greu in zona..

Virgi merci mult.Am admirat pozele voastre sunt super si Luana s-a facut asa de mare.. si e scumpa foc.Ma distreaza faza cu baietelul.. la noi Sofia are grija sa ne aminteasca mereu ca ea e o printesa si completeaza repede: si frumoasa..

Oana, Iuly, si ce alti copacei sau cirese mai sunt bolnaviori multa sanatate

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Ooofff la capitolul sanatate toti suntem faultati. Raportez nas infundat, stare semifebrila, apatie si nurofen la bord. Sper sa fim ok.
Multa sanatate in livada.

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca l-am dus sambata pe piticul meu la inot dar nu e destul de cooperant asa ca am abandonat. Asteptam sa mai crestem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Aura, unde ati fost la inot?Vreau sa-l duc si eu pe Victor.Bine-nteles, asta daca o sa coopereze.Mai ales ca noi avem piscina in campus si ar putea sa exerseze daca ii place.

Andreea, si Victor a tusit din septembrie, cred, si pana la gripa aceasta.Acum se pare ca s-a linistit.

pupici, ca iar a venit Mihai,

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Alta zapada... si altele

Mergi la inceput

Arabela noi mergem la Palm Beach in Mamaia cu Nicoleta. Deja are 2 luni si ceva de inot. M-am gandit io ca daca tot bat drumul sa-l duc si pe Andrei. Dar m-am razgandit. Stiu ca aveti piscina exterioara in campus, aveti si piscina acoperita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare ciresime!

Am reluat gradinita de luni, sunt din nou libera.

Arabela - multumesc frumos! Da, am descoperit si noi anul asta frumusetea acestei tari, ca pana acum n-am prea avut posibiliatea sa ne plimbam asa de mult. Sunt intr-adevar locuri superbe pentru copii. Pleacam in fiecare weekend pe undeva. Nu ratam niciun spectacol live, indiferent de oras.

Cami - printesa de Sofia. Luana nu da doi bani pe haine. N-o intereseaza cu ce o imbrac. Despre papusi si alte accesorii pentru fetite, nici nu se pune problema. Dar eu sper intr-o zi, sa-mi ceara sa-i cumpar o papusa, desi mai e mult pana atunci.
O mai invit uneori sa stea cu mine in bucatarie cand ii pregatesc papa. Nu rezista mai mult de un minut, dar imi spune" Mami, promit ca ma intorc in 2 minute, acum plec putin ca am treaba".
Manaca foarte putin, ia doua gurite si o aud: Gata, mami, am deja o burta mare, daca mai mananc o sa-mi pocneasca burta, si-o sa patesc ca lupul" Are grija mereu sa vina cu ceva, asa pe un ton suav, sa ma impresioneze si sa renunt. E foarte slaba, are 13,9 kg. Choy zice ca arata foarte bine, si sa n-o stresez. Ca-i sanatoasa si energica.
Choy are agatate de gat tot felul de maimutoi, arata exact ca pomul de craciun, si-i tot ditreaza pe copii in timp ce-i consulta, sa le distraga atentia, si cum se joaca mereu cu ea cand mergem la el. a inceput sa-si permita mai multe cu el. Dupa consulatie, serveste mereu copilul cu o bomboana. Ieri cand am fost la el, o intreba: Uite, am de capsuni, de portocale si de cirese, de care vrei?. ea: "Hmm, i really don't like it, how about some choco" A bagat-o pe maneca, ca nu avea choco in cabinet. A chemat o sistenta si-a trimis-o sa-i cumpere choco. A asigurat-o ca de acum inainte va gasi mereu la el choco.
Astazi dimineata. "Mami, mergem astazi la choy?" eu: nu mami, te doare ceva? ea: nu dar mi-a promis ca-mi da choco, please mami!.

IulyP - si eu as fi vrut s-o dau la inot, insa mi-e foarte frica. De 2 ori am bagat-o intr-un bazin public, si de fiecare data a luat ceva, care a necesitat stat in spital si antibotice la greu. Anul asta mi-e si frica s-o mai duc. Cred c-o sa astept pana va implini 4-5 ani.

Gata, trebuie sa plec...O zi buna va doresc

Mergi la inceput

Virgi a mea inca nu s-a imbolnavit dar stau cu un stres maricel pt. ca nu imi plac deloc grupurile sanitare de la piscina. Cat despre fete baietoase posed si eu una bucata. Si pe deasupra mai e si lenesuta de cele mai multe ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Felicitari Diana pentru concurs. Mereu ti-am admirat calitatea pozelor si protagonistii.

Paste Fericit pentru cine serbeaza azi si La Multi Ani de Florii!!!!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Yulip, scuze, acum am putin timp sa scriu.Avem 2 piscine afara, nici una nu e acoperita.Anul trecut ar fi trebuit sa o faca, dar acum cu criza asta nu o mai fac sigur.

Ai mei au putin muci si dorm si la ora asta.Mihai nu a mai dormit atat de mult din vara.Pacat ca m-am trezit eu.

Papadie, sa-ti traiasca printesa.Acum trei ani ai deschis drumul cireselelor!

Victor si-a primit in avans cadoul de ziua lui.I-am luat bicicleta si speram ca o sa inceapa curand sa mearga cu ea.Dar la noi bate un vant de vreo 30-40km/h de vreo trei zile si nu prea putem sa exersam.Dar se termina el, vantul intr-o zi sau doua.

Pupici,

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Alta zapada... si altele

Mergi la inceput

Neata! Incepe o noua saptamana.
LMA celor cu nume de flori si Paste fericit celor care serbeaza pastele acum: Hristos a inviat!

Mergi la inceput