LA MULTI ANI Cirese de mai-iunie 2006(73)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Oh, ce veste frumoasa.. Diana felicitari
Si eu tot trei am. Si visez la al patrulea.

Mergi la inceput

Ah si mor de curiozitate
Diana, ai aflat ce e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare la cirese!

Oana, m-ai prins...

Da, s-a intamplat si am ramas din nou insarcinata, acum am 25 de saptamani, va fi fetita... Trebuie sa nasc pe la mijlocul lui noembrie, dar ma indoiesc ca ma lasa medicul sa trec de 38 de saptamani...
Vlad si Timeea s-au obisnuit cu ideea de surioara, Vlad vroia un fratior, a fost initial destul de suparat dar i-a trecut. Acum imi asculta burtica si-mi spune ce "zice" bebe... Timi ma tot intreaba daca am lapte in tzatze , cred ca abia asteapta smechera...
Va pup!!!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

he-he... si sa inviorez un pic livada... ia uitati ce-am mai gasit.......

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Va citesc de ceva vreme dar abia acum mi-am facut timp sa intru si sa va salut. Va doresc sarcini usoare si bebelusi perfecti! Am DN 13.06.1978, UM 01.07.2009 si DPN 07.04.2010. Sunt la a treia odisee pentru ca sunt mami de Katja (30.03.2004) si Serghei (02.05.2006). Am sa nasc prin cezariana cu dr. Isreb Nayel la CF2.
Ca sa comentez si eu putin ce spunea Vladimirescu acum cateva zile (apropo, stai cuminte in pat si sa fii sigura ca totul va fi bine! ) din experienta mea odiseile sunt locuri unde se strecoara si o gramada de informatii "tehnice" dar sunt gandite mai degraba ca grup de suport nu atat tehnic cat emotional pentru gravidute. Pentru intrebari foarte specifice privind ceva anume (analize, alaptat etc) sunt pe forum sectiuni dedicate unde putem apela la experienta multor parinti intreband problema specific. Aici insa este un loc mai asemanator cu chat-ul , daca vrei (desi nu-mi place prea tare comparatia), dar nu mai putin important pentru starea de bine a unei burtici. Cat despre prietenii, eu pot sa spun ca doua dintre cele mai bune si dragi prietene ale mele sunt cunoscute la una dintre odiseile la care am fost.
Despre teste, eu am hotarat sa nu fac TT sau amnio, voi face numai analizele obisnuite si ecografiile necesare.
Pupici!

Felicitari Inaioana, sa fie intr-un ceas bun!

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare livada!!

Hihi noroc cu Oana ca ne loveste asa cu vesti si ne scoate din hibernare...

Felicitari DianaR si Inaioana! sarcini usoare si bebei perfecti!!

Diana am tras cu ochiul si la cateva poze.. tot frumosi sunteti.. iar Timeea e asa de mare.. unde-i manechina noastra?!!

Doroti sa va traiasca fetele sa fie sanatoase si sa va aduca multa bucurie.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Felicitari inaioana.. super.. ce mamica curajoasa..
Diana, felicitari pentru fetita, eu ma bucur ca-i asa, iti ies bine fetitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Felicitari DIANAR si INAIOANA ..... wow....mamici curajoase

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Inaioana felicitari!

Macrina, multumesc, figura ai fost cum imi ies mie bine fetele.... Pe cand al patru-lea?

Cami, inca ii manechina Timi. N-o ia vantul, mie imi place cum arata, dar tot are doar 12,5 kg si vreo 90 cm. Ramane in standarde... De cand am intarcat-o a inceput sa manance binisor, cam de toate (chestii gen legume inclusiv crude, fructe, carne, branzeturi, muraturi etc) cam haotic asa, dar multumitor. Ce mai faceti voi?

Oana, spion trebuia sa te faci!

Va pup! Si hai poftiti la scris sa invogoram un pic subiectul!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

hello hello

ce vesti bune ne aduce oana.chia ca esti buna de spion....
apropo...am vazut pozele cu ana...tre sa fi ff mandra , defapt de amandoi copii ca ti-s frumosi de numa.

ioana , diana felicitari. sa aveti sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi.

gabi cum esti cu sanatatea??? sunt tare stresata si eu ca a avut alex o capusa si nu i-am dat antibiotic.....ca am citit prea tarziu mai detailat subiectul cu lyme....acum trebuie sa ii fac analize sa vedem ce si cum.....inca nu are niciun simptom...sper sa nu fi fost purtatoare capusa...io tot n-am inteles...se poate trata sau nu boala asta??

diana mama ce manechin de fetita ai....eu sunt cam stresata cu alex ca a luat proportii....
vara asta a tot facut naveta socrii-parintii mei. socrii stau la tara si au bagat in el lapte de vaca integral, mancare mancare, etc...desi ii tot atrageam atentia la soacra-mea ca si asa era el mare....a luat 1 kg intr-o luna...apoi 3 sapt cat a stat la a mei a crescut 3 cm a dat jos kg ca mama face mancare mai de regim ca are probleme de sanatate si mergeau la felix cam in fiacare....apoi iar la socrii 3 sapt a pus 1,5 kg....acum e iar la ai mei.
are acum 106 cm si 20,5 kg...e ca un tanculet....

cand revine la cluj incepem iar innotul intensiv si mancare hipocalorica.....daca tot m-am obisnuit vara asta(Am dat jos 4 kg)

ce mai face restul livezii???

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

DianaR, noi tot muncim, dar se pare ca dupa o varsta(hehe) nu se mai lipeste asa repede..
Bai si pe ceilalti i-am facut numai uitandu-ma la barbati-miu O veni si vremea lui bebe..

Am vazut pozele de la concursurile DC, unde era Timi, e tare sic

Mai, si fata mea, Lia, pare un tanculet.. dar cred ca run in familly ca si barbatu e mai patratel asa..

Arleena, mergi cu el pe jos mai mult daca zici ca-i plinut.. Ah si laptele de vaca nu e chiar asa bun, poate ar fi bine sa-i dea diluat, sau doar dimineata.. Pe mine deja a inceput sa ma doara stomacul cand il beau, deci l-am scos de pe lista.
Si copiilor le-am facut ieri lapte de migdale, e mai sanatos, si le-am dat cu cereale.. Chiar nu mai vreau sa cumpar lapte de vaca.

Mergi la inceput