LA MULTI ANI Cirese de mai-iunie 2006(73)
Raspunsuri - Pagina 18
CamiM spune:
La multi ani Mariilor!!

Diana trebuie sa ne povestesti odata cum ai intarcat-o pe Timi ca ea era asa de indragostita de tzitzi..
Ahaa.. pai e ok zic eu.oricum arata foarte bine amandoi
. Noi facem bine, crestem si facem nebunii cat ii ziua de lunga. De cand am fost in vara in Rom. si-a dat si Sofia drumul la limba si ma innebuneste (in doua limbi amestecate de cele mai multe ori), Sabina nu se lasa nici ea..si uite asa. Ne gandeam si noi la bebe nr 3 dar mai asteptam olecutica dat fiind ca m-a mancat undeva sa ma duc inapoi la scoala.
A propos de bebe aveti nume pentru samburica?
Gabi mai zi ceva de voi, cum mai sunteti?
Arleena tinem pumnii sa nu fie nimic dupa capusa. Cat priveste cealalta grija eu zic sa stai linistita ca isi revine el, mai au pusee de crestere la varsta asta.Din cate stiu voi si faceti miscare(inot parca asa ca nu e cazul sa te stresezi foarte tare). Si poate a fost ceva in apa pe 8 mai 2006 ca si Sofia e maricica( 102 cm si 18 kg)
sau o fi ceva cu primul nascut ca Sofia e maricica dar Sabina e mai manechina asa( inalta tare si slabuta).
Felicitari pentru kg pierdute de tine!! stiu ce lupta e, am dat si eu 18.5 kg din ianuarie incoace.![]()
Macrina ai facut in casa laptele sau ai cumparat? si le place copiilor almond milk? Ca am mai auzit si eu de el dar nu am incercat niciodata.
livada!!
poze cu gargaritzele mele: aici
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
Macrina spune:
MAi Cami, ce fete ai... absolut minunate

Si ce diferite sunt, fiecare are partea ei de frumusete.. pfiu...
Laptele l-am facut in casa(nu stiu daca ai urmarit discutia la americance, au zis ca ala din cutie e cam bleah, apa cu indulcitori, so.. mi-am incercat norocul).. Si.. astora mari nu le-a placut dar Lia a papat cu cereale

OanaRusu spune:
ei na.. spion... numai pt ca am cautat diverse - recunosc, pe Diana am cautat-o sa vad ce mai face
insa de Inaioana asa am dat, fix in ziua cand anunta sarcina... si am asa o ameteala, Ana se pune cu capu' in pamant si se uita printre picioare si toata lumea (pe-aici) zice ca se uita dupa urmatorul...... ori eu chiar n-am planuri de astea la 39 de ani, am reusit sa-i fac sanatosi pe amndoi, ajunge ca-s destul de batrana si pt doi (cu nervii
) la al treilea m-ar interna direct la habauci....
Arleena, lasa ca o sa fie mai bine cu Alexutu cand revine acasa, laptele de vaca e prea gras (eu asa cred) - cand beam si eu, nu mancam mai nimica - si eram adult - asa m-am potcovit cu tot felul de carente.. la sarcinile si alaptarea m-a "intzarcat" de tot, beau doar asa, din cand in cand, prefer alte lactate...
Macrina, spor la bb3 ![]()
Va pup mamicilor, musai sa fug la nani ca Ana a dormit tare rau de vreo 2 nopti - ies toate 4 maselele deodata, are coltisori la toate si nici una completa
o tine asa de 2 luni... la Paul ieseau una-intr-una da' complet, adica incepe o masea, iese complet, pauza 2-3 zile si urmatoarea... la Ana... ntzz... si dintii i-au iesit 7 bucati in 6 sapt, ca popcornul... cu pocniturile de rigoare ![]()
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
arleena spune:
cami draga te-am admirat si felicitari pt kg pierdute.....cum a fost?ce ai facut??
tar dragalase ti-s fetele....imi place poza in care se joaca ele in camera....capteaza f mult din viata lor...asa mi se pare mie....
poate ai dreptate ca a fost ceva pe 8 mai 2006, ca asa era si alex la 102 cm 18 kg...acum vedem noi cum isi revine....
lapte de 1,5 si miscare....io totusi cred ca de la lapte s-a ingrasat atat....io ii dau cam 160 ml inainte de culcare....ca e asa un alint pt el...dar la socrii avea parte un biberon intreg...deci cam 250 ml...si-l bea tot, ca na.....il tachinez cu biberonul ca e baiat mare si suge ca bebe dar nu-i pasa.....si daca nu are biberonul si perna cu catei(va zi io alta data de ea) nu doarme....asa ca inca il las sa-si faca damblaua.
oana cine stie....poate poate
...si nu mai tot te plange ca esti batrana ca nu se vede.conteaza cum esti in interior..si daca te simti bine si tanara nu se vede in afara varsta.
macrina cum faci laptele ala?zi-ne si noua, ca mi=e lene sa caut....si doamne ajuta la bb dca vi-l doriti
si noi visam la bb2....da inca ne incurca criza
cum e la voi prin america??s-au mai indreptat lucrurile?ca pe aici inca nimic....si se zice ca inca nu a venit "raul" cel mare
da nu stiu cum poate fi mai rau in constructii la ora actuala.....acum tot incercam sa schimbam domeniul de activitate....da parca nimic nu merge....
ahhh....era sa uit
la multi ani Mariilor si derivatelor/derivatilor ![]()

de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
Macrina spune:
Oana, nr 4
hehe... mersi
Arleena, laptele se face asa:
100 g migdale neprajite, nesarate, 1 l apa f. putin calduta (fiarta si racita), 2 linguri miere.
Eu am pus mai multe migdale si a iesi chiar laptos..
Aici unde suntem noi nu prea se simte criza.. E mild asa.. Dar vad ca lui barbatu au inceput sa-i vina iar oferte de job pe mail(desi are unul) asta inseamna ca merge caruta..
Pare-mi-se ca in Ro e mai acuta
.
Cum stranuta America, da gripa porcina in Ro (scuze, dar mai bine ar da pe la nivel mai inalt pe acolo
)
Oana, pai nu conteaza varsta fizica ci cum te simti spiritual.. Eu ma simt de 50 de ani in unele zile
, bine ca mai sunt si nopti..
Va las, fug la gatit 
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Macrina Oana, nr 4 ![]() ... |
Na vezi ca-s senila!!!
Stii cum e, riscurile de defecte genetice cresc cu varsta si cu nr de sarcini, de aia zic eu ca-s batrana, pt chiar sunt
WE placut, eu azi bucataresc ca ieri am fost intr-o mini-excursie, asa ca nu prea simt ca-i we....
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
DianaR spune:
Buna dimineata! V-ati dat drumult la scris, imi place!![]()
Cami, arati beton! Zau! Ai slabit de numa! Si fetele tale, ce sa mai zic! l-am chemat si pe Vasile sa le vada! Frumoase foc si atat de diferite, n-ai zice ca-s surori! Sa-ti traiasca!
Cu intarcatul n-a fost chiar asa horror cum credeam ca va fi. Timi a mai stat ea e la ai mei cate o zi -doua fara sa planga dupa tzitzi. Cand am avut de amenajat apartamentul lui soacra-mea de aici din Arad, i-am dus in "vacanta" la ai mei la Timisoara. Au stat vreo 5 zile, timp in care eu aproape ca nu m-am muls, asa ca a scazut bine de tot lapticul. Cand m-a vazut a vrut tzitzi i-am dat, dar saraca tragea de numa sa mai vina ceva... A inteles ca ii cam gata cu lapticul, am aburit-o ca ii mare, ca tzitzi ei preferata a facut si buba si asa n-a mai cerut. Toata schema asta a durat vreo 3-4 zile.
Macrina, iti tin pumnii la bebe sa vina cat mai repede!
Arleena, du-l la sport si-o sa mai scada in greutate. Pupici lui Alex "tanculetul" (mi-a placut)![]()
Oana, niciodata nu-i prea tarziu... Vezi Madonna, Nadia etc...
Glumesc... Si eu chiar ca ma opresc acum, imi leg trompele sa fiu sigura...
ca vorba lui Macrina, numa se uita barbata-miu la mine si pac...![]()
Edit, ca uitasem: are nume "samburica": Teodora.![]()
Apropo de dat drumul la vorba, si Timi abia acum in iarna dupa ce a inceput sa mearga la gradi s-a pus pe vorbit. E departe de performantele lui frate-su dar ma pot intelege bine de tot cu ea si-i multumita. face niste dezacorduri, imi zice lumea ca-i unguroaica...
Pai da le zic eu, numele ei nu va spune nimic?![]()
Va puuuup, mergem la Timisoara!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
mikiion spune:
DianaR si inaioana felicitari pentru noile burtici si nastere usoara!!
La Multi Ani de Sf. Maria!!!
Noi n-am mutat de 2 saptamani pentru un job in alt oras. Asa ca suntem in plina tranzitie....inclusiv alta gradinita ceea ce la noi e inca tragedie mare( cred ca o sa planga si la liceu copilul meu).Plus ca am pierdut locul pe lista de asteptare pentru operatia de la urechi..
Marc si-a dat si el binisor drumul la vorba distinge bine limbele intre ele. In afara de cateva cuvine pe care le-a invatat intai in franceza( noi stam intr-o provincie francofona, engleza e putin folosita aici). Dar mai e mult de lucru si mi-e frica sa intram in iarna fara tubuletele in urechi ca o sa luam iar de la capat cu otitele si retard in vorbire.
In rest numai de bine..
Aveti poze la semnatura!!!!!
( am uitat, aici s-a simtit putin criza dar suficient sa accept un post bun aparut in alt oras si sa ma mut cu toate complicatiile de rigoare
)
Macrina spune:
Miki, foarte frumoase pozele, fetele mele s-au distrat de cum le hranea M cu bibe pe caprite[:)}..
Succes la adaptare lui M.
arleena spune:
mikiion ce simpatic si smecheras e marc. imi place cum danseaza
. felicitari pt noul job...chiar daca nu va e tocmai usor acum...pana va acumodati....
sanatate lui marc si poate reusiti totusi sa scapati de operatie. la alex deocamdata e bine, nu a mai aparut lichid in urechi.....marc aude bine acum??alex era dezastru cand a avut otita seroasa....tot timpul trebuia sa vb tare, nu auzea nimic in soapta.
diana din oct incepem iar innotul...pana atunci....mai face cu mine taebo....ma rog....ma incurca pe mine
. drum bun la TM.
oana ce ai gatit bun??
na parca s-a mai revigorat subiectul....
pupici la toata lumea
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea