LA MULTI ANI Cirese de mai-iunie 2006(73)
Raspunsuri - Pagina 16
Macrina spune:
Gargoyle, bine ai venit! ciresica ta e foooarte draguta
..
La multi ani, ca vazui ca fu ziua ei:)
Sa fiti sanatoase.
Dalina, bravo pentru suzi. La ciresica mea am scapat ieftin, nu are nici degetel si nici suzi, cum au avut ceilalti 2(degetelul e bun si acum la cea de 5 ani)..
La multi ani gemenutelor

Ale tale vorbesc, se impaca bine, sunt geloase?
EllaX, poate mai treci pe aici, sa-ti traiasca Anuta
Doroti, cum te descurci cu capritele
?
Gargoyle spune:
Multumesc Macrina, e o dulce, intr-adevar.... si o rasfatata terorista. Ma topeste, dar uneori zic ca e ca o "stapana de sclavi". Luptam sa o invatam ca nu toata lumea e oricand la dispozitia capriciilor ei, ca poate obtine ce doreste cu un "te rog frumos" nu cu "vreau.acum."
Eh, ma consolez cu gandul ca daca nu e mototoala o sa reuseasca mai bine in viata.
Mami de pisicuta
(28.06.2006)
dalina2x2 spune:
Macrina, multumim pentru urari! 
Se impaca bine buburuzele mele, se joaca mult impreuna dar se mai si cearta..
Insa nu pot sta una fara cealalta deloc. De geloase nu sunt geloase, ca au invatat lectia: cand primeste una ceva, musai urmeaza si cealalta, inclusiv pupicuri, imbratisari, orice! ![]()
Gargoyle, la multi ani si pisicutei tale! 
Vad ca e la o zi diferenta de ale mele.. Sa creasca mare si sanatoasa, sa aiba parte numai de bucurii!! 
Noi avem pozici de la aniversare in albumul "Suntem maricele".
Gargoyle spune:
Multumesc la fel Dalina2x2!
Eu nu prea cred in zodii,horoscop, cel mult in niste trasaturi ce se manifesta mai des la cei nascuti intr-o anumita perioada.
Dar va intreb si eu: cum sunt racusoarele/racusorii? A mea e tare alintata, vrea atentie mereu, vrea sa o rasfat - dar doar cand vrea ea, fereasca sfantul sa o mangai sau sa o iau in brate cand n-are chef! E un mic dictator in casa, cuvantul de ordine e "vreau!" (si tare luptam cu asta... sa-l inlocuiasca cu "te rog frumos", ca ar obtine mai multe). Si tare vorbareata si galagioasa!
In schimb cu strainii... timiditate extrema! De abia dupa 2 ani a incetat sa mai planga atunci cand se apropia cineva strain (adica in afara lui mami, tati, buni). Acum se ascunde la inceput, apoi, daca-i dau timp si libertate totala, se imprieteneste si cu altii, dar incet-incet, foarte prudent. Apoi isi da drumul.
Nu e genul cuminte, sa se joace singura... orice face, sa fiu si eu cu ea!
Ai vostri cum sunt?
Si inca ceva: noi vom pleca la sfarsitul lui august catre Bulgaria, la Nisipurile de Aur (nu am rezervat, dar e sigur). Mai vine cineva?
Pupici si o zi minunata!
Mami de pisicuta
(28.06.2006)
Roxana Claudia spune:
Doroti - sa-ti traiasca micuta Valentina si sa va aduca numai bucurii!! Ma bucur sa aud ca ai trecut usor prin nastere si ca te refaci bine.
fetele si sa aud de voi doar de bine!
Roxana mami de
Robert (18 feb 2008) si
Catalin (5 iunie 2006)
dalina2x2 spune:
Gargoyle, nu stiu ce sa-ti zic... oricum nu se pot compara cazurile.. a voastra pare a fi tipicul copilului unic (? sau nu?), rasfatat de toti, mama tata, buni.. cum ai zis si tu..
ale mele n-au cunoscut niciodata situatii dinastea, pentru ca ele erau tot doua!
Si oricine baga pe una in seama, imediat "se muta" si la cealalta.. asa ca nu detinea niciuna, niciodata, monopolul.. (sper ca intelegi pe unde ma tot invart.. )
Ale noastre au fost invatate cu multa lume care venea des in casa de mici, deci nu prea au traba cu strainii.. poate un pic, la inceput, acuma ca-s mai maricele.. asa, de fitze!
Merg la noi in dormitor si stau un pic "ascunse" dar ies repede, ca le place "la taclale"..
Iar eu, de la bun inceput, am insistat pe purtatul frumos si vorbitul la fel de frumos, mergand pana la a nu le face o voie o zi intreaga.. Asta a fost foarte rar, dar acum, cand imi cer ceva si nu le raspund, sau le zic "nu", pasul doi e sa puna placa: "te looog... flumooos..." si vin sa ma pupe pe obraz.
Daca se poate, cedez (doar un pic, in functie de caz..). Daca nu, le pupicesc si eu bine inapoi si le explic frumos, "ochi in ochi", ca NU se poate..
Cam asta e cu noi..
A! Si distractie placuta si vreme faina sa aveti in Bulgaria! 
dalina2x2 spune:
Uite, am aici niste articole (sunt in engleza) tare bune de citit si, mai ales, de tinut minte..
Eu le citesc cat de des pot, ca uit repede... 
http://www.babycenter.com/0_alternatives-to-no-ages-3-to-4_65531.bc?scid=mbtw_post31m_1w:278&pe=2TMfTPA
http://www.babycenter.com/0_how-to-raise-a-child-who-listens-well_64516.bc?scid=mbtw_post31m_1w:278&pe=2TMfTPA
Sper sa v-ajute cu ceva... ![]()

Gargoyle spune:
Multumesc Dalina.
Noi avem zile super, cand e ingeras si zile "maraite". Dar ne descurcam si in acelea mai rele, incerc sa o "manipulez" distragandu-i atentia, sau ambitionand-o (hai sa vedem cine face cel mai repede aia, hai sa vad cine-i cea mai harnica fetita din univers...etc)
Multa lauda, atitudine pozitiva...
Acum construieste un castel din cuburi de lemn... da dovada de asa un talent si imaginatie, ca ma lasa masca. Mi-a si zis "O sa cresc mare si o sa construiesc o casa pentru tine. Una mare-mare, pana la cer!". E clar, deja tre sa ma impac cu gandul ca va fi inginer ca si tati, doar specializarea diferita (nu-i plac papusile deloc-deloc!.. dar e fascinata de cuburi si lego).
Pupici la pitici.
Mami de pisicuta
(28.06.2006)
O ratusca DC:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=7
Gargoyle spune:
Liniste si pace la mamicile de mai-iunie 2006... Toata lumea in vacanta, asa-i? ![]()
Mami de pisicuta
(28.06.2006)
O ratusca DC:
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=7
OanaRusu spune:
Ma simt cu musca pe caciula ... ca n-am dat de mult prin livada ![]()
Da' ia uitati noutati:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DianaR Am pus cateva poze cu burtica mea, incepand de aici .... Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete |
Din nou, felicitari Diana!!!
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Diana,