Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(21)
Raspunsuri - Pagina 15
cristina_ana spune:
Clodute, acum, dupa ce am citit ultimul tau mesaj, sunt absolut sigura ca rezultatul a iesit prost din cauza varstei. Am mai auzit cazuri de rezultat prost doar din cauza varstei si bebe perfect. Stai linistita, ca fetita ta e bine. Si apropo, i-ai ales un nume tare frumos!
Referitor la dormitul pe muuulte perne, si eu am inceput sa dorm pe o parte, cu o perna sub burta si alte intre picioare. Pe la sfarsitul sarcinii trecute eram inconjurata de vreo 5 perne.
Sa stiti ca exista o perna speciala a gravidei, care cica face minuni. Se muleaza nu stiu cum dupa corp si dormi excelent cu ea. Si poate fi folosita si dupa nastere la alaptat. Stiu ca era cam scumpa, dar ma bate gandul sa mi-o cumpar!
Mi-am mai amintit de un remediu pentru durerile in gat. Um prosop udat cu bitter, pe care se pun felii de cartofi cruzi si malai. Se pune la gat toata noaptea si cica ar trtebui sa treaca durerile pana dimineata!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
13+
POZE
monica_dicut spune:
Cris, eu am perna din aia. ESTE GENIALA!!!!!!!!!!!!!! 

Sincer, face minuni. SI nici nu e scumpa.
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
12+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
ButterflySim spune:
cristina_ana stiu nu trebuie sa ma convingi. eu ti-am zis doar sa te interesezi ca mai sunt costuri adiacente.
Eu o sa nasc la euroclinic e mai scump dar acolo e doctora mea si oricum o sa am prima de la servici 5000 ron pt nastere copil asa ca jumatate vafi platita de acolo iar restul noi maimi si tati...ce bine ca exista
si vor ca atat eu nepotelul lor sa beneficieze de ce e mai bun.
clodute io insist cu DRY TEST e un test nou mult mai precis si mai bun decat DUBLU TEST si TRIPLU TEST. Se face la MEDSANA.
Pup
11+
Simm
Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danangie DANUTA tin pumnii sa fie bine maine la eco!D-ne ajuta! Fetelor va multumesc.....asa e , cred ca ma paste o depresie post partum...de fpat, cred ca de mult o am dar am tot evitat si am tot acceptat ca poate fi adevarat.Stiu ca par optimista,dar intocmai....ptr a nufi patetica scriu mesaje imbucuratoare,etc. Totul a inceput exact din momentul nasterii...a contractiilor.....dezamagirea ca nu am nascut repede..m-a daramat.....pe urma, durerea fizica in urma epiziotomiei.....speram sa fiu mai curajoasa dar se vede ca-s moala ca un kk.Instictul matern....cred ca mi-a aparut la vreo 10 zile......e greu sa stau sa va povestesc sentimentele de atunci, faptul ca nu aveam lapte si ca nu ma vedeam demna sa fiu mama.....pe urma, totul a a fost accentuata de oboseala fizica ,de noptile nedormite.....nu vrea sa fiu nerecunoscatoare luiD-zeu....mi-am dorit acesti copii....drept urmare acum ca-s gravida,planificat si reusit.....dar nu-mi explic plansetele necontrolate,tristetea ce ma sufoca, certurile inutile, nu am chef de nimic si nimeni...de asta,am cerut ajutorul.....ca sincer nu ma simt bine si depresia e tare periculoasa si mai ales urata. Scuzati-ma ca am invadat buna dispozitie cu mesajul asta de rahat... ![]() DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! .....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore.... |
saracuta de tine...tu te invinovatesti pt niste chestii...cum adik sa nu fii demna...am doua pritene care au nascut anul trecut si le-a luat depresia dupa 8-10 luni. du-te la psiholog. te va ajuta mult. nu are rost sa crezi ca trece de la sine si sa tii acolo in tine. sunt convinsa ca te va ajuta sa treci peste toate mult mai rpd. numai nu mai sta!

MangaGirl :-)
10+
Miillyy spune:
Am vazut ca vorbiti de depresie .... desi credeam ca eu nu o sa am parte de asa ceva, am avut-o din plin dupa nastere cu tot tacamul...certuri cu sotul( am inteles intre timp si ceea ce ne spusese psihologul de la "Scoala parintilor" - "In ultimul timp 80% din cazurile de consiliere a cuplurilor sunt familii cu copilasi pana in 2 ani"), disperare, nu vroiam sa vorbesc cu nimeni, eram semi-nebuna .... Cred ca mai ales pentru o femeie activa este grea adaptarea la noua postura, noile responsabilitati, noul program si mai ales la izolare. Pe mine m-a salvat intoarcerea la lucru si acceptarea ajutorului din partea familiei (cu alte cuvinte am renuntat la rolul de mama eroina). Eu zic ca este foarte important sa iti iei o pauza cand este cazul si sa te reintorci la copil intr-o dispozitie buna. Daca nu as avea membrii familiei sa ma ajute, mi-as angaja o femeie, vecina,ruda etc. macar 6 ore pe saptamana sa stea cu copilul (copiii).
M. cu
Mihnea
http://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346 si fericita
6+
alex1405 spune:
Clodute, curaj!
Ce va fi, va fi, oricum. Nu ai ce sa faci pentru a schimba ceva. Eu cred ca e important sa afli cat mai repede rezultatul amniocentezei (care vad ca dupa nr. de saptamani pe care le ai, o vei putea face curand) pentru a te linisti.
Si eu am un feeling ca o sa se termine cu bine. 
Bibicu' mik 
Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby 
12+ ...si povestea merge mai departe 
mariaanna spune:
Clodute,sti linistit a va fi bine.Testele dau eroare uneori.
Demonizza,bun venit.Ma bucur ca mai vin burtici de octombrie, ca de septembrie sunt muulte...
Mariaanna
9+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
mariaanna spune:
Sweet angel, si eu intru uneori cu fularul in bucatarie...![]()
sa dea Dzeu sa fie cum zici tu!
Steadya la multi ani cu intarziere din partea mea, dar ieri nu am intrat..

Danuta, tin pumnii sa fie bine la eco...
Angelli,adele,irene, bun venit!
danangie, revinot-ti repde ca bb are nevoie de tine optimista!
Mariaanna
9+
Mamica de
si
in asteptarea unui